- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.576
- 83
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
yine de vazgecmememiz gerek , birer birer cogalicaz.
Daha dün burada biri konu açtı, tıp okumuş, mezuniyet için fotoğraf çektirmesini istemiyor erkek arkadaşı or. bacaklarını açacaksın orada diyor. Ve bu kız ayrılmak yerine sevgilisini sadece kızlarla fotoğraf çektirecegi konusunda ikna etmeye çalışıyor.Burada görmüyor musun canım?
Kadın eğitimli meslek sahibi..
Hâlâ dayakçı aldatan pislik eşini çekiyor.
Ayrılsam iyi mi olacak diyor.
Elalem ne der diyor.
Kafa bu.
Diploma Hic bir şeye çözüm değil..
Ben burada kaç konuda gördüm maalesef.
Önceden kadınlar toplumda eğitimli iş sahibi olursa bu sorun çözülür sanırdım. Artık sanmıyorum.Olay kadınların zihniyetinde bitiyor. Kendini neye layık bulup bulamadığında bitiyor.
Masum yavru ÖzgeCan'in katili idam edildi mi?Şu caniyi idam ederler umarım
Dediklerinizin hepsine katılıyorum.Daha dün burada biri konu açtı, tıp okumuş, mezuniyet için fotoğraf çektirmesini istemiyor erkek arkadaşı or. bacaklarını açacaksın orada diyor. Ve bu kız ayrılmak yerine sevgilisini sadece kızlarla fotoğraf çektirecegi konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Şaka gibi değil mi?
Böyle konularin fake olmasını istiyor insan. Ama malesef var böyleleri. Yarın birgün bu adamla evlense, onun istemediği bir şeyi yapsa başına gelecekler çok belli değil mi? Ama anlayamıyorlar bunu, çıldırmalik bir durum gerçekten.
Özgecanin katili cezaevinde Gültekin Alan isimli ADAM tarafindan öldürülmüstür . darisi tüm kadin katillerinin basina ....Masum yavru ÖzgeCan'in katili idam edildi mi?
Şeyma Subaşı olayından sonra arsa değdi bu laflar.Son zamanlardaki sadakat evli adamin,kadının işi 3. kişiyi o.... p.. suçlayamayız demek de baya bir arttı nedense? Evli adam,kadın aldatmayacak 3.kişide evli olduğunu bile bile araya girip ilişkiye başlamayacak... böyle saçma sapan önermelerle 3.kişileri masumlaştırmak,cesaretlendirmek neden?
Ya işte idam edilmemiş asıl o yaratık hakediyordu bir yavruyu yok etti...Özgecanin katili cezaevinde Gültekin Alan isimli ADAM tarafindan öldürülmüstür . darisi tüm kadin katillerinin basina ....
Öldürüldüler.Masum yavru ÖzgeCan'in katili idam edildi mi?
bu öldürülen kizimizda bir yavru , agac kavugundan cikmadi. Idam cezasini tüm cinayet suclulari ve tecavüz suclari icin istemeliyiz bence. ama kanunlastirilacagina inanmiyorum artikYa işte idam edilmemiş asıl o yaratık hakediyordu bir yavruyu yok etti...
Bunu yazdıınız ya şimdi sözde “duyar kasanlar” kadına şiddet diyio beğenmedime basacaktır.Evet o kızda suçlu çünkü karısı cocuğu olan bir hayvana güvenmis cahillik etmiş .ama hatalar biz insanlar icin. rahmetli ananecim ; mana kapı arkasındadır aman aman kızım kimseye mana verme derdi. Kesinlikle böyle bir vahşeti haketmiyordu. Lütfen kızlarımız gözlerini açsınlar böyle hayvanlara inanmasınlar kendilerini tehlikeye açık bırakmasinlar. Zaten böyle canavarlar avlarini bekliyorlar. Rabbim evlatlarimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Yalnız iyi okuyun ayrılmışlar kızda nasıl bir suç olabilir belkide bilmiyordu öğrenince ayrıldı yapmayın ölümü insan nasıl hakeder
Şuanda mahana vermiş oldunuz
Bunu yazdıınız ya şimdi sözde “duyar kasanlar” kadına şiddet diyio beğenmedime basacaktır.
İnşAllah yalandır ama verilen ifade de bir gerçek var. Kız zaten şiddetten ayrılmış, ah be güzelim şiddetten ayrılığın bu adamın niye çiftliğine gidersin kaç kadın böyle kandı bilemedi başına geleni. Üstelik adam evli hiç mi aklına gelmedi bu manyak bana ya bi şey yaprsa diye şiddet bağımlısı olduğunu bildiğn biri bu üstelik. Kaç tane böyle haber çıktı.
Adamın instasinda evli yaziyor zaten bilmeme durumu yok!Ben zaten kızimız evli cocuklu diye hata yapti demek istemedim nezaman bu durumlar yasansa hep kadinlar suclu. Kizimızda bu hayvana güvenmis demek istedim. Böyle haberleri okuyunca bogazlarim dügümleniyor.
Adamın instasinda evli yaziyor zaten bilmeme durumu yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?