Yeter diye bağırasım var da ne halta yarar? =( Giden gidiyor. Her gün biri gidiyor. Resmen kadın ve çocuk katliamı yapılıyor ülkede, hala İstanbul sözleşmesi kaldırılsın mı, yok eşcinseller toplumun ahlakını bozuyor gibi absürt şeyler konuşulabiliyor. Olmayan ahlakı hiçbir şey bozamaz, rahat olun. Hala kadınlar şöyle olsun böyle olsun diye kalıplar belirlenebiliyor. Hukuk yerle yeksan, sanki halkı korkuyla sindirsinler diye tecavüzcüler, sapıklar, magandalar göz göre göre salınıyor, çocuklar, kadınlar, hayvanlar bile işkence görüyor, öldürülüyor. Geçen haberlerde vardı; adamın 75 ayrı suçu varmış ama sokaktaydı, sonra gitti bir polisi sokağın ortasında şehit etti. Ne işi var bu adamın sokakta? Islah olmayacağının anlaşılması için skoru 100'lemesi mi gerekiyor? Ne oldu o polis sonra, aha unutuldu gitti. Şimdi gündemde ne var; sosyal medya ve Netflix. Mıçtığımın ahlaksızları.
Şimdi birileri de çıkar ay burada da siyaset yapmayalım bilmem ne diye saçmalar, biliyorum. Kadın cinayetleri politiktir, nasıl konuşmayalım? Onun da yolunu söyleyin ya. Yasalar insanların canını biraz korusaydı, bunca sapık, katil hak ettiği cezayı alsaydı, biraz şey korkusu olurdu bu yaratıklarda da, bu kadar rahat davranamazlardı. Bıktım ya, valla bıktım. Her gün böyle bir haber görmekten, hayatımızın normaliymiş gibi... Daha İkranur'un haberi yeniydi ya... Ve şimdi de bu haber. Ama sonuçta evli adamla birlikteydi de bağ evine gitti de... Yahu yapılan hataların bedeli canice öldürülmek mi, bunu konuşabiliyoruz. Bu psikopatlar nasıl bir düzende yetişiyorlar, sonra nereden cesaret alıyorlar, önce bunu konuşmamız gerekmiyor mu? Sanki aynı terazide tartılabilir şeylermiş gibi... Sonra da gel burada beş para etmez mal mal heriflere yapışıp kalan kadınların konularını oku. Yahu akıl kuraklığı var dünyada resmen...