Dengesiz adam yine demedigini birakmadi sonrada telefonu kapatti haddini bildirmek istedim ama telefona cvb vermiyor..yine cok uzuldum hala kendime gelemedim..
Ben tek basima cocuguma bakiyorum evi cekip ceviriyorum bu hamile halimle yapayalniz kaldim sikayet etmeden bi hayat kurmaya calisiyorum..
Adam bankamatikten para yatirmaya gidicek biraz yorulmus bu yuzden demedigini birakmadi..sadece on dakika yurudugu icin. tirnagim bile olamayacak adam surekli beni
asagiliyor kendiyle hep bir kiyas yapiyor yada baska kadinlarla..becerikli bir adam olsa yine neyse bir para yatirmaya adam bu kadar olay cikariyor.nasil basedicem bununla ayri olmamiza ragmen bunu yapiyor bana..i
Cok kotuyum dertlesmek istedim
Bırak yatırmasın bir kere söyledin anlamıyorsa onunda sorumluluğunda size dert olmasın bırak o dert ona olsun !
Zaten ayrısınız.
Artık onun sorumsuzluğu , tembelliği seni bu kadar delirtmemeli .
Parayı yatırdı mı ? Yatırdı .
Dırdırını dinleme bile .
Yatirir sorun para yatirmasi degil on dakika yol yurudugu icin yorulmus. bankamatigi gitmis yatiramamis arayip beni assagiliyor hakaret ediyor
e arkadaşım ayrıymışsın da neden lafını çekiyorsun ki. baktın snei bu halinle üzüyor kırıyor kapat telefonu suratına. bazı zamanlar insan taklidi yapsalar yeter dediklerimiz var. sendeki de o misal. sen kendini üzüp yıpratma hem karnındakine hem yanındakine yazık.
Canım senin neden bu adamı icraya vermediğini anlamıyorum.
O zaman Sıkıysa yatırmasin. Misli ile alıyorsun.
Ayrıca bazıları işten çıkıyor ama mecburen bir işte sigortalı calismaya başlıyor eninde sonunda işte o zaman yine geçmiş borçlarını ödemek zorunda
Ya söylensin bırak ne yaparsa yapsın
Duymayın umrunuzda olmasın
Hakarete başlayınca haddini bil de kapat telefonu suratına
Hiç onunla muhattap olmadan avukatla falan halledemiyor musunuz bu işleri?
Olmuyor canim bir suru sorun var..teker teker tum baglari koparmaya calisiyorum beni asan bir borc var ustumde
Ya nedir senin bu çektiğin? Hamilelik böyle geçmez.. yazık karnındakine. İlerde bu üzüntüler bebeğinden çıkar. Boşver o adamı artık ne hali varsa görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?