yine cok agladim

Maas aldiginda bin lira borclar icin gonderiyor benim adima olan onun sebel oldugu borclar..ayriyeten haftalikda pazar market masraflarini icin birz gonderiyor mahkemeyr versem bunu bile yapmaz ee baglancak nafaka olsa olsa bes yuz tl olur..
borcları onun yaptıgını ıspatladıktan sonra ona odetirler.
arkadasım eşine aldığı (kredi kartıyla )montu bile ödetti.

Konunuzu durumunuzu bilmiyorum ama.. evet tirnagimiz olmycaj kisiler canimizi skyo maalesef. Ayrilmissiniz cok da umursamayin. Tek basiniza basa cikmak zor.Ama o adam tepenizde olsa daha da zor olcakti bosverin. Allah gorur bosverin...

Simdi arkadaslarini mudurunu arayip inu rezil edicem.dogrumu yanlismi yapiyorum bilmiyorum ama ben burda rezil olurken o orda diledigi gibi yasayamaz
Sakın öyle birşey yapmayın çok yanlış olur öfke ile kalkan zarar ile oturur
İnternet bankacılığı kullanmayı bilmiyor mu? Ya da talimat versin hesabından her ay belli bir tutar geçsin size
" iki kuruşluk adamları musallat ettik ömrümüze
Bundandır böyle dibe vuruşumuz"
Bende de var bir tane pişmanlık sebebi
Ne diyelim Allah beterinden saklasın bu günümüzü aratmasın rabbim Amin

borcları onun yaptıgını ıspatladıktan sonra ona odetirler.
arkadasım eşine aldığı (kredi kartıyla )montu bile ödetti.

Ispatlamak kolay ama nasil ugrasayim mahkemeyle falan durumum ortada ustelik borclar gecikmeli odeniyor mahkemeyi beklesem iyice aksar

Ispatlamak kolay ama nasil ugrasayim mahkemeyle falan durumum ortada ustelik borclar gecikmeli odeniyor mahkemeyi beklesem iyice aksar
Çok pardon ya. Ben uzun zamandır okumuyorum. boşanma davası açıldı mı? Siz ailenizle mi kalıyorsunuz? Ve sizin bir geliriniz yok mu?
Valla yazık günah o bebelere, nasıl bu kadar karaktersiz olunabiliyor anlamıyorum. Ama umarm iş yerini falan aramamışsınızdır. Bazen susmak en iyisi. Şu borç ne kadar acaba? Ya da mahkeme bitince otomatik talimat verdirsin avukatınız. Hiç muhatap olmayın. Tabi detayları bilmediğimden çok da önerim olamıyor. Okuyacağım şimdi.

Acaba hamile olduğun için bu kadar takmış olabilir misin? Senin yerinde olsam dediklerini umursamam bile. Kişi kendinden bilir işi. demekki o hakaretleri hak eden aslında kendisi. "Parayı yatıramayacak kadar acizsen bu benim suçum değil" de çık işin içinden. Vurdum duymaz ol biraz... Bırak o delirsin.

Hic vurdumduymaz biri olmadim..evet hamilelik cok etkiliyor hamile olmasam sartlar daha farkli olurdu.
Herseyle yalniz basima bas etmeye calisiyiorum bu zaten uzerimde bir yuk birde bu adamla muhatap olmak hakaretlerine magruz kalmak beni cok yipratiyor..zaten defolup gitmis en azindan madfi zorunluluklari yerine getirse basimi ageitmadan baska birsey istemiyorum...

Kac aksamdir bana sayip sozen adam bu aksam bir kac msj yaziktan sonra cvb alamayinca aradi cvb vermedim..bi sure sonra aradim kendimce hasladim biraz..gunlerdir demedigini birakmayan adam kuzu olmus sevgi dolu konusuyor simdide. bugun ne hikmetse gondercegi paranin iki mislini gondermis...bu nasil is ya ben anlayamiyorum ne yapmaya calisiyor

öf tembel erkeği gözüm görmesin ...

Ah canim ah pismanim desem Rabbim iki evlat verdi dilim varmaz demeye..ama iyi niyetimin kurbaniyim hic kiyamadim vuran vurmus ben bari sahipleneyim bi ceki duzen veririm dedim hani adam ozunde iyi ya gerisi hal olur dedim.malesef kendimi kandirmisim

Canım kendini üzme onunla muhatap da olma. Yatırdı mı yatırdı dinleme sen onu yorulmuş mu yorulmamis mi sanane duyma kapa telefonu. .

Değmez kendini uzdugune inan değmez

Onu ve söylediklerini önemsemeyin. He he deyip geçin. Paranızı alın işinize bakınZ

Canım kendini üzme onunla muhatap da olma. Yatırdı mı yatırdı dinleme sen onu yorulmuş mu yorulmamis mi sanane duyma kapa telefonu. .

Değmez kendini uzdugune inan değmez

Denicem canim bende onun gibi kaba saba davranmayi ogrenince o zaman bas edebilcem

Bana yardim etimn
Arkadashlar bn 2 yildir evliyim eshimlen cok kafga etiyorz disari cikma konusundan cumartesi pazar benimlen vakit gecirmyr cikyr disari arkadashlarin vakit geciryr bana birz uzak duruyr sanki bni aldatiyr badhkadinlan tlf msj aramlri siliyr bn gormeyim diye bide bir eltim var hep gozleri eshimin ustunde sizce bn napmaliyim

Bidahaki aradığında telefonu sehpaya koy medikürüne devam et. Dinleme boşver gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…