- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
Geçen konum da bahsetmiştim babam yüzüklerimi alıp satmış diye. Bir gün mutlu olsam diğer gün bir şeyler yaşıyorum bende bu halimden pek memnun değilim. 2 aydır ben 3 aydır da annem maaş alamıyor babam da zaten alsa alsa en fazla 200 tl getiriyor yani biraz bunalıma girdim tüm bu olanlardanNe yüzüğü anlamadım.
bORÇlar demişsiniz ödenir çalışıyorsunuz şuan neden olmamış birşeyler için karalar bağlıyorsunuz.
Eski konularınızı bilemem ama sanki herşeye çok karamsar bakıor gibisiniz.
Oluruna bırakın...
üzüldüm şimdi Allah yardımcınız olsunGeçen konum da bahsetmiştim babam yüzüklerimi alıp satmış diye. Bir gün mutlu olsam diğer gün bir şeyler yaşıyorum bende bu halimden pek memnun değilim. 2 aydır ben 3 aydır da annem maaş alamıyor babam da zaten alsa alsa en fazla 200 tl getiriyor yani biraz bunalıma girdim tüm bu olanlardan
hayat bazen insanın üzerine üzerine geliyor sıkmayın kendinizi...
yüzük olayına gelince bende yüzüğümü kaybettim 2 yıldır çıkmadı ama hala ümitliyim nedense :)
borçlar ahh o borçlar kimin borcu derdi yok acaba ama bir şekilde ödeniyor erteleniyor rayına oturuyor...
birde kendinizi hafifletmenin yollarını arayın ben mesela en çok kitaplarla yada dualarla rahatlayabiliyorum..
Evet bende böyle düşünüyorum diyorum dönüm noktası belki de diyorum ama sonra daha kötü birşeyle karşılaşınca dibe çöküyorum. Hep yok ya benim başıma gelmez dediğim ne varsa başıma geldi nerdeyseüzüldüm şimdi Allah yardımcınız olsun
canım ben dualara çok inanırım bol bol inanarak yürekten dua etEvet bende böyle düşünüyorum diyorum dönüm noktası belki de diyorum ama sonra daha kötü birşeyle karşılaşınca dibe çöküyorum. Hep yok ya benim başıma gelmez dediğim ne varsa başıma geldi nerdeyse
Evet haklısınız 25 yaşındayım her şeyi çok kafama takıyorum onu çok düşünürüm. Yani geçecek yani inşallah. Tam düzelmişken tekrar dibe vuruyorum işte.canım ben dualara çok inanırım bol bol inanarak yürekten dua et
birde negatif düşünmemeye çalış kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat bir şekilde devam ediyor. Anladığım kadarıyla evlilik planınız var İnşallah çok mutlu olursun geriye dönüp baktığında rüya gibi gelir bu günlerin...
2012 yılı benim hayatımın en zor dönemiydi babamın işleri çok çok kötüydü.
nişan düğün hazırlıkları cahillik işte ne çok kafaya takmıştım ne ağlamıştım hatta forumda derdimi bile anlatmışlığım var geçenlerde okudum 5 yıl geçmiş ama geçmiş bitmiş.
hiçbirşey için bu kadar kendini üzmeye değmez bir şekilde herşey yoluna giriyor
Çok üzüldüm,başka bir iş tercih edin.Ne yüzüğü anlamadım.
bORÇlar demişsiniz ödenir çalışıyorsunuz şuan neden olmamış birşeyler için karalar bağlıyorsunuz.
Eski konularınızı bilemem ama sanki herşeye çok karamsar bakıor gibisiniz.
Oluruna bırakın...
Aslında korkuyorum başka işe girmeye de çünkü birinde tacize uğradım diğeri aşağılıyordu genelde sakin bir insanımdır beni bile çıldırtmıştı şimdi belediye kurumunda çalışıyorumÇok üzüldüm,başka bir iş tercih edin.
İşinizi sevebilirsiniz ama bu şekildede olmaz ki.
Artık inanın ne yapacağımı bilemez oldum resmen kendimi çıkmaz sokakta gibi hissediyorum. Çocukluğumdan beri bütün bir talihsiz olaylar beni buldu. O zamanlar çocuktum kaç defa canıma kıymak istesem de yapamadım. Hep ailem için durdum ama artık çok yorulmaya başladığımı hissetmeye başlıyorum. Bir işe girdim tacize uğrayıp çıktım sonra ki işimde sürekli aşağıladılar oradan da çıktım. Şimdi iyi bir işim var çok şükür ediyorum, işimi seviyorum ama burada da mali kriz yaşanıyor. Benim bu şansım ne zaman düzelecek herkes bir taraftan gelmeye başladı etrafın borçları banka borçlarım artık bir kurtuluş yolu arıyorum ama bulamıyorum. Yüzük olayı da var tabi hala bulunamadı artık gideceği yere de gitmiştir zaten. Adam da hiçbir şey olmamış gibi davranınca daha çok ağrıma gidiyor. Etrafım da konuşacak kimsem de kalmadı. İnsanın kalbi ağrır mı benim ağrıyor. her yerim yara bere içinde. Nişanlım asker de seneye gelince bşr de düğün olacak o da ayrı bir olay zaten. Annem desen ben evlendikten sora kendi de evini ayıracak onları da düşünüyorum nasıl olacak diye. Sonra bütün bunlar iş hayatıma yansımaya başladı. Niye durgunsun diyip duruyorlar hangi birini anlatayım ki.
Bir insanın kaderi daha küçük yaşta kötü olur mu ? düzelir mi yoksa böyle devam mı eder?
25 yaşındasın daha herşeyin çok çok başındasın eğer istersen birçok şeyi başarabilecek güçtesin...Evet haklısınız 25 yaşındayım her şeyi çok kafama takıyorum onu çok düşünürüm. Yani geçecek yani inşallah. Tam düzelmişken tekrar dibe vuruyorum işte.
evet belki de öyledir elbet bir gün bende mutlu olacağımdır.sürekli bir kötü kader yakıştırması yapmayın bu psikoloji normal şeyleri bile daha büyük görmenize sebep olur. bu nedenle akışına bırakın bunlar yaşanan şeyler.
belediye kurumunda taşaron firmasında mı çalışıyorsunuz.. Neye dayanarak maaşınızı vermiyorlar ?Aslında korkuyorum başka işe girmeye de çünkü birinde tacize uğradım diğeri aşağılıyordu genelde sakin bir insanımdır beni bile çıldırtmıştı şimdi belediye kurumunda çalışıyorum
25 yaşındasın daha herşeyin çok çok başındasın eğer istersen birçok şeyi başarabilecek güçtesin...
öncelikle işini ne kadar seversen sev para kazanmadığın takdirde ne verimli olabilirsin işine karşı nede ihtiyaçlarını karşılayabilirsin.. İlk olarak kendine yeni bir iş bulma arayışına gir.. Eski konularını bilmiyorum ama çalıştığın paranın bir miktarını kendine ayır sen bile unut o parayı böylelikle az da olsa birikim yapmaya başlamış olursun...Çevrendeki arkadaşlarının senin piskolojini bozmasına izin verme kendine inan. hayat 25 ten sonra çok çok hızlı geçiyor bir bakmışsın herşey geçmiş olacak :)
Çok teşekkür ederim yaklaşımlarınız için birazda olsa mutlu oldum. Evet şu an bir mali kriz yaşanıyor ondan dolayı dediler.belediye kurumunda taşaron firmasında mı çalışıyorsunuz.. Neye dayanarak maaşınızı vermiyorlar ?
evet belki de öyledir elbet bir gün bende mutlu olacağımdır.
Aslında hayattan o kadar büyük bir beklentim de yok sadece düzün bir iş mutlu bir yuva annem ve kardeşlerim için de rahat bir yaşamının olmasıelbette bi de aslında mutluluk nedir sahiden? kimine göre bir nefes bile mutluluktur. hayattan çok şey beklemeyin, herkes bir benzerini kendi sahnesinde farklı mekan ve zamanda yaşıyor arkadaşım.
psikolojik destek alsanArtık inanın ne yapacağımı bilemez oldum resmen kendimi çıkmaz sokakta gibi hissediyorum. Çocukluğumdan beri bütün bir talihsiz olaylar beni buldu. O zamanlar çocuktum kaç defa canıma kıymak istesem de yapamadım. Hep ailem için durdum ama artık çok yorulmaya başladığımı hissetmeye başlıyorum. Bir işe girdim tacize uğrayıp çıktım sonra ki işimde sürekli aşağıladılar oradan da çıktım. Şimdi iyi bir işim var çok şükür ediyorum, işimi seviyorum ama burada da mali kriz yaşanıyor. Benim bu şansım ne zaman düzelecek herkes bir taraftan gelmeye başladı etrafın borçları banka borçlarım artık bir kurtuluş yolu arıyorum ama bulamıyorum. Yüzük olayı da var tabi hala bulunamadı artık gideceği yere de gitmiştir zaten. Adam da hiçbir şey olmamış gibi davranınca daha çok ağrıma gidiyor. Etrafım da konuşacak kimsem de kalmadı. İnsanın kalbi ağrır mı benim ağrıyor. her yerim yara bere içinde. Nişanlım asker de seneye gelince bşr de düğün olacak o da ayrı bir olay zaten. Annem desen ben evlendikten sora kendi de evini ayıracak onları da düşünüyorum nasıl olacak diye. Sonra bütün bunlar iş hayatıma yansımaya başladı. Niye durgunsun diyip duruyorlar hangi birini anlatayım ki.
Bir insanın kaderi daha küçük yaşta kötü olur mu ? düzelir mi yoksa böyle devam mı eder?
bilmiyorum ki daha anlatmadığım çok şey var . Bazen abartıyorsun diyorum kendi kendime ama ara ara modum düşüyor hele de yaşadığım son olaydan sonrapsikolojik destek alsan
bilmiyorum ki daha anlatmadığım çok şey var . Bazen abartıyorsun diyorum kendi kendime ama ara ara modum düşüyor hele de yaşadığım son olaydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?