• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine dedikodumuz yapılmış...

Reklam amaçlı açmadım, cidden yeni keşfettim siteyi. Yazılanlar da dikkatimi çekti.

http://www.suslusozluk.net/b/kadınlar-kulübü

ama ne yalan söyleyeyim, bir hesap açtım süslü kokona olarak.

Bir avuc ezik. Özenti kokan yorumlar...

Burası egitimli, aklı basında insan dolu. Sen hangi bağın üzümüsün diye sorasım var. Simdi sen buradakileri kötüleyince evlenince tül perde bakmayacak mısın evine ablacım? Ya da esin kocişim demenden mutlu oluyorsa, bunu demeyecek misin? Neden? Birileri vaşak gectigi için mi? :ssz:

Biz yemiyoruz bu numaraları...

Ben aslında sözlükler için yazmaya gerek dahi görmüyorum
2 laflarından 1i küfür genelinin çünkü.
gerek yok yani takmaya.. işi gücü olmayan insan dedikodu yapar elbette :6:

Son düzenleme:
Kafamiza taksak eksi sozlukteki yorumlari takariz, kiytirik bi sozluk ahalisinden bize ne. Reklam kasiyosaniz da bosa caba
Reklam yapmak gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmedi. Sadece paylaşmak istedim.

Ayrıca yukarıda söylenenlere katılıyorum. Burası oldukça kalabalık forum ve aramızda kötüleri de olacak, iyileri de olacak. Bu yorumları yapanların hep aynı şamatalı başlıklarda gezindiğini düşünüyorum. Ekşi sözlük'ten şişip şişip sözlüklerine kusmuşlar. Ekşi sözlük'teki onca öküze rağmen, ekşi'yi öküzlerin olduğu bir yer diye genellemediğimize göre kk'yı da onca ciciş hamiş diye genelleyip sığ bir yer diye anlatan sığdır en başta.

Ben aslında onlar için yazmaya gerek dahi görmüyorum
2 laflarından 1i küfür genelinin çünkü.
gerek yok yani takmaya.. işi gücü olmayan insan dedikodu yapar elbette :6:

Dedikodudan degil de, insanları gruplara ayırıp yaftalamak kolay olan...KK'dakiler, bilmem nerdekiler...Bunun üzerinden prim yapmak, kendini pazarlamak ve sonuc olarak ego tatmin etmek dısarıda yapamadıkları. O yüzden sosyal platformlar üzerinden yapıyorlar bunu.

olumlu-olumsuz yorumlar yapılmış. ben normal olarak görüyorum, dedikodu olarak görmüyorum. sonuçta bir site %100 iyi de olamaz, %100 kötü de olamaz (sözlükler, forum siteleri vb.).

reklam gibi olmasın demişsin ama baya reklam olmuş ben ufaktan kayıyorum galiba oraya doğru :10:

şaka bi yana fena site değilmiş ama şimdi yalan değil. burasının yeri ayrı tabi

reklam gibi olmasın demişsin ama baya reklam olmuş ben ufaktan kayıyorum galiba oraya doğru :10:

şaka bi yana fena site değilmiş ama şimdi yalan değil. burasının yeri ayrı tabi
Ben de süse püse düşkün biri olarak bir hesap açtım, ne yalan söyleyeyim. Ama burası kadar sık girmem oraya, sanmıyorum. Çok fazla makyaj malzemem yok zaten.

Reklam şeklinde laf olmasından da acayip huzursuzum ama linki kaldırmak için ilk mesajımı düzenleyemiyorum. Mune siler belki.

edit: aa dur buldum düzenleme yerini.

Son düzenleme:
Ben de süse püse düşkün biri olarak bir hesap açtım, ne yalan söyleyeyim. Ama burası kadar sık girmem oraya, sanmıyorum. Çok fazla makyaj malzemem yok zaten.

Reklam şeklinde laf olmasından da acayip huzursuzum ama linki kaldırmak için ilk mesajımı düzenleyemiyorum. Mune siler belki.

edit: aa dur buldum düzenleme yerini.

ben de üye oldum. peki bilgin var mı konu kapanmadan sorayım, yeni bi site gibi duruyor? çok az konu ve yorum var ve açıkcası benim hosuma gitti. buradan iyi olmasın ama sözlük formatında olusunu çok sevdim

ben de üye oldum. peki bilgin var mı konu kapanmadan sorayım, yeni bi site gibi duruyor? çok az konu ve yorum var ve açıkcası benim hosuma gitti. buradan iyi olmasın ama sözlük formatında olusunu çok sevdim
Bilmiyorum ki, ben de bugün bulmuştum siteyi. Ne biliyorsan onu biliyorum. Maybelline tattoo far yorumu ararken karşıma çıktı. Çıkmaz olaydı, alışveriş masrafım katlanacak şimdi.

düzenleme: istatistik kısmına baktım da şimdi, sadece 4 aylık bir siteymiş.

Son düzenleme:
Şimdi baktım da özentilik had safhada.
Sözlük dili zaten yok neyin derdinler anlamak mümkün değil.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz tabi :ssz:

beğenmedim siteyı.
sanırım resim yok. resim olmadan, renkler görülmeden ,makyaj ve güzellikle ilgili paylaşımların pekte ilgi göreceğini sanmam.

Son düzenleme:
komik diyorum sadece. oraya yazanlar da muhtemelen kk da kendine bir yer edinemeyen guruptan...

yalnız kk yı en sevmediğim gün bugün..
in cin top oynuyor..
bir kesim çalışmıyor memur burjuvaları..
bir kesim ev hanımı kocişlerinin kollarında yatıyor şu saatlerde.
eee ctsi çalışanlar nerede?
patlıyorum resmen.
öyle böyle değilllllllllllllllllllllll

Madem içeriği sileceksiniz neden konu açıp insanların zamanlarını çalıyorsunuz :47:

Konunuzu kibledim.

beğenmedim siteyi
üstelik oraya yazan arkadaşların hepsi buraya üye işlerine girince gelip kafa dağıtıyolar bilgi alıyolar
ama sonra gidip tüm kk kadınlarını aynı kefeye koyup aşağılamaya çalışıyolar
biri de onlar ayrı biri ırk demiş kendiside buraya üye olmasına rağmen
büyük ihtimalle burada kendine yer edinememişler o yüzden hırslanıp başka alanlarda siteye saldırıyolar :37:

Son düzenleme:
Madem içeriği sileceksiniz neden konu açıp insanların zamanlarını çalıyorsunuz :47:

Konunuzu kibledim.

diğer sayfalara baktın mı hiç?
bakmadan kiblediysen azcık ayıp oldu bence ki bakmamışsın..

diğer sayfalara baktın mı hiç?
bakmadan kiblediysen azcık ayıp oldu bence ki bakmamışsın..

Her şekilde içerik silmek yasak değil mi?
Sonuçta okumak için konuyu açıyorsunuz karşınıza gelen yazı içerik silindi.
Ne olursa olsun hiç hoş değil.
Link paylaşımı yasak ise hiç konu açılmasın daha iyi sonradan silmektense..

Her şekilde içerik silmek yasak değil mi?
Sonuçta okumak için konuyu açıyorsunuz karşınıza gelen yazı içerik silindi.
Ne olursa olsun hiç hoş değil.
Link paylaşımı yasak ise hiç konu açılmasın daha iyi sonradan silmektense..

link paylaşımı yasak olsa bile bu herkesi ilgilendiren bir konu. açılmış sakınca görülseydi kapatırdı zaten yönetim. yönetim temsilcisi falan değilsin demi? :51:

Hayır değilim. :ssz:
Henüz silinmediğine göre görmemişler demek ki.

görseler sileceklerinden eminsin yani? kk da bazı şeyler çok çabuk duyulur emin ol bundan.:51:
iyi de burada herkes konu sayfayı görebiliyor sen neden göremiyorsun acaba?

Back
X