• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine dedikodumuz yapılmış...

görseler sileceklerinden eminsin yani? kk da bazı şeyler çok çabuk duyulur emin ol bundan.:51:
iyi de burada herkes konu sayfayı görebiliyor sen neden göremiyorsun acaba?

Konuyu yermek adına bir şey söylemedim.
Yalnızca sayfayı actıgımız zaman karsımıza icerik silinmesi yazısı cıkmasının hos olmadıgını belirttim.
O zaman su mantık oluyor içerik bakımından link paylasımı yasak ise konu acılmaması daha iyi olurdu.
Veya acıldı ise konu sahibi tarafından silinmemesi. :42::16:

görseler sileceklerinden eminsin yani? kk da bazı şeyler çok çabuk duyulur emin ol bundan.:51:
iyi de burada herkes konu sayfayı görebiliyor sen neden göremiyorsun acaba?

Ya evet keşke içerik silmek yerine başından link vermeyip süslü sözlük denen site yazsaydı böyle şeyler olmazdı sanki. :31:

Ya evet keşke içerik silmek yerine başından link vermeyip süslü sözlük denen site yazsaydı böyle şeyler olmazdı sanki. :31:

onu düşünememiş o an bence. kaldı diğer sayfalarda var zaten linkler..
konu o değil de durduk yere kibleme sevdası başladı..

onu düşünememiş o an bence. kaldı diğer sayfalarda var zaten linkler..
konu o değil de durduk yere kibleme sevdası başladı..

Boşver kiblensin. Sorun yoksa mune müdahale etmez. Polis olmayı da çok seviyoruz bazen :)

Boşver kiblensin. Sorun yoksa mune müdahale etmez. Polis olmayı da çok seviyoruz bazen :)

amaç eğlenmek zaten ahlak dışı/ partizanca vs bir şeyler olmadıktan sonra.. neysee
bir de zaten ctsi çalışanlar kaç kişi..
iki muhabbet ediyoruz şurada.:ssz:

Öyle demeyin ya 1. Nesil yazar kadrosu dolmuş 2. Nesil yazarları bile var :27::27:

Öyle demeyin ya 1. Nesil yazar kadrosu dolmuş 2. Nesil yazarları bile var :27::27:

bir de öyle bir şey var demi orada. çok güldüm o kısma..
yaşlara göre guruplandırmışlar.
ama zaten o sitedekilerin tarzı o..

Konuyu yermek adına bir şey söylemedim.
Yalnızca sayfayı actıgımız zaman karsımıza icerik silinmesi yazısı cıkmasının hos olmadıgını belirttim.
O zaman su mantık oluyor içerik bakımından link paylasımı yasak ise konu acılmaması daha iyi olurdu.
Veya acıldı ise konu sahibi tarafından silinmemesi. :42::16:
benipek arkadaşa hakveriyorum. konuya baktım. silinmiş. bütün sayfaları taradım.
bir arkadaş alıntılamış. o zaman anladım konuyu. ve içerik silmek yasak. o yüzden lulunun kiblemesi çokta doğal.
çünkü konuyu okuyunca silindiğinden birşey anlamıyoruz.

Son düzenleme:
benipek arkadaşa hakveriyorum. konuya baktım. silinmiş. bütün sayfaları taradım.
bir arkadaş alıntılamış. o zaman anladım konuyu. ve içerik silmek yasak. o yüzden lulunun kiblemesi çokta doğal.
çünkü konuyu okuyunca silindiğinden birşey anlamıyoruz.

ben de öyle anladım zaten. baktım son sayfalarda güncel yorumlar var. demek ki insanlar bir şekilde görüyor konuyu. baktım linkler var diğer sayfalarda..lulu bakmamış.
ha bakmadığı için de kiblemiş ama konuyu açan da yeni üye bilmeyebilir. kaldı ki dediğim gibi amaç iki muhabbet etmek kibleyecek kadar bir şey göremedim. ama bakış açısı tabi. :34:

bir de öyle bir şey var demi orada. çok güldüm o kısma..
yaşlara göre guruplandırmışlar.
ama zaten o sitedekilerin tarzı o..

Bir de siteyi beğenmiyorlar ama o kadar çok burdalar ki forumun bakım çalışmasına bile denk gelmişler :1:
Bütün terimlerden konulardan haberdarlar amaa beğenmiyorlar işte.
Ne yapsakta beğendirsek bilemedim şimdi :27:

ben de öyle anladım zaten. baktım son sayfalarda güncel yorumlar var. demek ki insanlar bir şekilde görüyor konuyu. baktım linkler var diğer sayfalarda..lulu bakmamış.
ha bakmadığı için de kiblemiş ama konuyu açan da yeni üye bilmeyebilir. kaldı ki dediğim gibi amaç iki muhabbet etmek kibleyecek kadar bir şey göremedim. ama bakış açısı tabi. :34:
konu silinmesi yasak olduğundan kiblenmesi doğaldır. link yerine bir sitede şu yorumlar var deyip kopyala yapıştır yapsaydı silmeye gerek kalmazdı.
kaldıki gelip konu açan ilk mesajı olup bilmediğinden silen çok üye banlandı. yani kısaca kural kuraldır.
bir ek,herkes tek tek sayfa tarayıp alıntı varmı diye bakmak zorunda değil.

Son düzenleme:
konu silinmesi yasak olduğundan kiblenmesi doğaldır. link yerine bir sitede şu yorumlar var deyip kopyala yapıştır yapsaydı silmeye gerek kalmazdı.
kaldıki gelip konu açan ilk mesajı olup bilmediğinden silen çok üye banlandı. yani kısaca kural kuraldır.
bir ek,herkes tek tek sayfa tarayıp alıntı varmı diye bakmak zorunda değil.

doğru bu da doğru.. yeri gelmiş ben de çok kızmışımdır "her sayfayı okumak zorunda mıyız" diye...

benipek abartmaya gerek yok bence
arkadaş ilk etapta sinirlenip kiblemiş olabilir ki ben de sinirlenmiştim konuyu anlamadım
sonradan konu neydi acaba diye diğer sayfalara bakıp gördüm linki biri alıntı yapmasa hiç görmeyecektik

arkadaş ta yeni olabilir ama en azından mesajı düzenlerken yazabilirdi link olarak değil ama isim olarak
sonuçta mesajı düzenlemiş sonradan linki silerken site hakkında bilgi verebilirdi

Ben evde çalışıyorum İpek:1:

Kocişimin koynundan kalktım,kahvişimi içtim kk şime girdim.:ssz:

ahh canım benim..az daha yataydın ya kocişinin kollarında..
ben de kocişime gitmek için saat sayıyorum. o da evde kızıma bakıyor:8:
ama annem aradı bize gelin dedi bir şeyler varmış.. artık akşama:23:

benipek abartmaya gerek yok bence
arkadaş ilk etapta sinirlenip kiblemiş olabilir ki ben de sinirlenmiştim konuyu anlamadım
sonradan konu neydi acaba diye diğer sayfalara bakıp gördüm linki biri alıntı yapmasa hiç görmeyecektik

arkadaş ta yeni olabilir ama en azından mesajı düzenlerken yazabilirdi link olarak değil ama isim olarak
sonuçta mesajı düzenlemiş sonradan linki silerken site hakkında bilgi verebilirdi

tamam canım pardon abartmıyorum. rahatsızlık verip tadınızı kaçırdıysam özür.

Back
X