• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine dertlerimle size geldim :)

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Selam bayanlaaar uzun bir ceza arasindan sonra yine dertlerimle burada sizinleyim :)

Simdi yarın benim icin büyük gün olabilir, enişte adayiyla ayni ortamda olucaz:KK8: simdi guzel gorunmem lazim, sorunum su sivilce ilacininda sanirim verdigi etkiyle benim dudaklarim cok kuruyo oyle boyle degil kremler yaglar ballar suruyorum yine kuruyo soyuluyor bana onerebileceginiz bisey var mi ?

Bir diger soruma geçiyorum bu eniste adayimizin suara takildigi gruptan bi cocuk bana cikma teklif etmeye kalkti ama ben ani bir hamleyle susturdum:KK52: ama sonuc olarak o benim fikrimi ben onun niyetini biliyorum sizce bu cocuga nasil davraniyim ben napayım bana bi akil verin :)

Not: size eniste bana sevgili adayi yani

Son düzenleme:
Yazmayi unutmusum, kuruluk cozumu icin dogal zeytinyag (sivilce azdirabilir ama, dikkat edin)

En guzeli de vazelin... o ilaci kullanan arkadasima da doktor onermisti, balm niyetine onu cantasindan ayirmiyordu, yumusasik yapiyor...

Eniste adayi derken bize eniste size sevgili mi ?
Size eniste ise dudaklar kuru olsa ne yazar?
Diger cocuk da size aday adayi...?
Kim kime yaziyor anlamadim, karistim kafam : )).
Haha :-)
Kismetse size eniste bana sevgili adayi :KK23:
Zaten dudaklariyla isim yok (suanda):KK53: ama rahatsiz oluyorum aciyo bide goruntu olarakta kotu duruyo:110:

Yazmayi unutmusum, kuruluk cozumu icin dogal zeytinyag (sivilce azdirabilir ama, dikkat edin)

En guzeli de vazelin... o ilaci kullanan arkadasima da doktor onermisti, balm niyetine onu cantasindan ayirmiyordu, yumusasik yapiyor...
Vazelin petrol ürünü olduğu için uzun vadede zararlı diye duydum ben

Ben dun aksam zeytinyagiyla bali karistirip denedim pek ise yaramadi :KK43:

Selam bayanlaaar uzun bir ceza arasindan sonra yine dertlerimle burada sizinleyim :)

Simdi yarın benim icin büyük gün olabilir, enişte adayiyla ayni ortamda olucaz:KK8: simdi guzel gorunmem lazim, sorunum su sivilce ilacininda sanirim verdigi etkiyle benim dudaklarim cok kuruyo oyle boyle degil kremler yaglar ballar suruyorum yine kuruyo soyuluyor bana onerebileceginiz bisey var mi ?

Bir diger soruma geçiyorum bu eniste adayimizin suara takildigi gruptan bi cocuk bana cikma teklif etmeye kalkti ama ben ani bir hamleyle susturdum:KK52: ama sonuc olarak o benim fikrimi ben onun niyetini biliyorum sizce bu cocuga nasil davraniyim ben napayım bana bi akil verin :)

Yaslar kac acaba?

Bir iki saat icinde yumusacik yapiyor. Bende o ilacla beraber kullandim bu merhemi. Sahane bisey. Ben biraz bol bol suruyodum. Sende oyle yap. Aksamdan sur sabah bebek dudagi gibi olur.

Bir iki saat icinde yumusacik yapiyor. Bende o ilacla beraber kullandim bu merhemi. Sahane bisey. Ben biraz bol bol suruyodum. Sende oyle yap. Aksamdan sur sabah bebek dudagi gibi olur.

Yakinda eczane olsa kosa koşa alicam suan ama yook sabahta erken gidiyorum okula tüh yaaaa:KK42:

Yahu yanlis anlasilip topa tutulucam simdi:KK51: eniste derken size eniste bana sevgili adayi :D
Eniste adayi niye yaziyosun sevgili adayi de o zaman guzel kardesim

Gece yatmadan dis fircasiyla dudagini fircalayip bal sur. sabah da yine fircala alta krem ustune nemlendirili dudak kremi sur, mis olur

Back
X