• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine dertlerimle size geldim :)

Eniste adayi niye yaziyosun sevgili adayi de o zaman guzel kardesim

Gece yatmadan dis fircasiyla dudagini fircalayip bal sur. sabah da yine fircala alta krem ustune nemlendirili dudak kremi sur, mis olur

Burdaki ortami samimi buldugum için oyle yazmak istedim ?

Dediklerinizin hepsini dün yapmistim pek etki etmedi

Haha :-)
Kismetse size eniste bana sevgili adayi :KK23:
Zaten dudaklariyla isim yok (suanda) :KK53:ama rahatsiz oluyorum aciyo bide goruntu olarakta kotu duruyo:110:

diger arkadasa takılma o zaman, en istemeycegin sey kafa karışıklıgı yaratmak olur ;)
ayrıca dudakların istedigin gibi olmasa da bırak en dogal halinle görsün... o haline yanık olan her halinle seni mutlu eder ; )

Ben dun aksam zeytinyagiyla bali karistirip denedim pek ise yaramadi :KK43:

bi ara bana tum urunler alerji yapıyordu... zeytinyagı ile yaglı gureslere katılacakmısım gibi yaglandıgmı bilirim :KK53: bebek gibi olmustu cildim.

bal ile karıstırıp dudagıma suruyordum gayet iyiydi ama yalamaktan yemekten hepten parcalamıstım dudaklarımı :-)
işe yaramaması ilginc...

bepanhente krem kullanabilirsin fakat onu da fazla bıyık bölgesine sürmemeye dikkat et, tuylenmeyi arttırıyor biraz.
alerji dönemlerimde pul pul kurumaktan kurtarmıstı

Vazelin petrol ürünü olduğu için uzun vadede zararlı diye duydum ben

yüzündeki sivilceleri kurutmak icin ilac kullanan o arkadasıma doktor dudak icin onermisti...
haklısın aslında, hic o yönden düsünmemistim ben de.

fakat ayak topukları icin de icine aspirin kırıp onu sürünce ilac niyetine nasırlar falan yumusacık oluyor...
bunu duyup aile buyuklerinde denedim, beni her gördüklerinde bir baska kucaklıyorlar artık :KK53:

diger arkadasa takılma o zaman, en istemeycegin sey kafa karışıklıgı yaratmak olur :KK66:
ayrıca dudakların istedigin gibi olmasa da bırak en dogal halinle görsün... o haline yanık olan her halinle seni mutlu eder ; )

bi ara bana tum urunler alerji yapıyordu... zeytinyagı ile yaglı gureslere katılacakmısım gibi yaglandıgmı bilirim :KK53: bebek gibi olmustu cildim.

bal ile karıstırıp dudagıma suruyordum gayet iyiydi ama yalamaktan yemekten hepten parcalamıstım dudaklarımı :-)
işe yaramaması ilginc...

bepanhente krem kullanabilirsin fakat onu da fazla bıyık bölgesine sürmemeye dikkat et, tuylenmeyi arttırıyor biraz.
alerji dönemlerimde pul pul kurumaktan kurtarmıstı

yüzündeki sivilceleri kurutmak icin ilac kullanan o arkadasıma doktor dudak icin onermisti...
haklısın aslında, hic o yönden düsünmemistim ben de.

fakat ayak topukları icin de icine aspirin kırıp onu sürünce ilac niyetine nasırlar falan yumusacık oluyor...
bunu duyup aile buyuklerinde denedim, beni her gördüklerinde bir baska kucaklıyorlar artık :KK53:

Cok tesekkur ederim bilgiler icin:KK68:
Bepantol ve hametan buldum onlardan birini sürücem

ZEYTİNYAĞINI DİŞ FIRÇASINA SÜR DUDAKLARINI YAVAŞ YAVAŞ FIRÇALA SERT YAPMA KANAR . BENDE KISIN İŞE YARAMIŞTI

Canim roaccutane mi kullaniyorsun actan dolayi demissinde. Bnde kullanmistim gulersen falan kuruluktan catlayip kaniyodu bepanthen vazelin hepsini denedim cok etkili olmadien iyisi cebimde dudak nemlendiricisi gezdiyorum surekli suruyordum boyle bi care bulmustum tavsiye ederim

Canim roaccutane mi kullaniyorsun actan dolayi demissinde. Bnde kullanmistim gulersen falan kuruluktan catlayip kaniyodu bepanthen vazelin hepsini denedim cok etkili olmadien iyisi cebimde dudak nemlendiricisi gezdiyorum surekli suruyordum boyle bi care bulmustum tavsiye ederim

Yok benimki o ilac değil daha hafif bisey simdi hatirlayamadim ismini, benim kanayacak kadar catlamiyo sadece soyluyuo kuruyo cok kotu duruyo ve rahatsız oluyorum, dudak nemlendiricisi hic hic işe yaramadi dun bepantol surmustum o birazcik etki etti ama tam değil

Back
X