Yine diyet yapacak iradem yok :(

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
41
K.K.T.C.
4 yıldır aralıklarla diyet uygulamaktayım. Diyetisyene de gittim. Her defasında başarılı oldum ama belli sebeplerle yeniden kilo aldım., her diyette 5 kilo verip 58 e inebildim aslında dönüp dolaşıp 63 te buluyorum kendimi. Boyum 1.58. 2 çocuk annesiyim. Şuan yine 63 kiloyum. Sauna eşfomanla 5 gündür her sabah 1 saat yürüyorum. Aralıklarla sirkeli su da içiyorum diyet listemde elimde ama o diyeti uygulayamıyorum. İrademi kaybettim. Oysa en çok istediğim şey tekrar ilk çocuğuma hamile kaldığım kiloma (53) dönmek. 2. hamileliğimden sonra tatlıya aşırı düşkün oldum. ben ki çikolatayı bile aydan aya yiyen bir insandım. İştahımda arttı. dengeleyerek yine kilomu korumaya çalışıyorum. Nasıl yaparda kilo veririm. Neler yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim ...

Son düzenleme:

meraba öncelikle.. ben de geçen senelerde 9 kilo vermiştim öss stresi ile sene içinde yavaş yavaş 10 kiloyu aldım. ve 72-73 çıkar oldum . boyum da sizinle aynı. ben dukan diyetine başladım. açıkcası iyi gidiyor .. isterseniz bir bakın ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-2698.html

Konuma diğer 19 kişi gibi sessiz kalmadığınız çin teşekkür ederim. Dukan diyeti aklımda kitabını burada bulamadım

ben de cikolatayi , nutellayi cok severim. pazartesi yediklerime dikkat etmeye basladim . cok canim isterse bir parca yiyorum 7 gun de 3 parca yedim :18: yesil eksi elma yiyebilirsin . tatli istahini kesiyormus ben de etkili oluyor , tavsiye ederim .. benim de boyum 1. 65 kilom 59 .. hedefim 54 kilo olmak , kendime 5 hafta zaman verdim , simdilik iyi gidiyorum ....size tavsiyem , tatli , cikolata , cips, hamurisinden uzak durmaniz basarilar

canım forumdaki cuma yarışmalarına katılsan diyorum ben 5. takımdayım bizde aynen senin gibi diyet yapıp bırakan kişilerdik ama takım olunca birlikte zayıfllayınca daha kolay ve güzel oluyor günlük ne yersek paylaşıyoruz birbirimizin yedikleri hakkında yorum yapıyoruz ve bi kaçamak yapacağımız zaman burası geliyor aklımıza insana inanılmaz sorumluluk veriyor sanal diye düşünme bence bi katılmayı dene derim ben

Konuma diğer 19 kişi gibi sessiz kalmadığınız çin teşekkür ederim. Dukan diyeti aklımda kitabını burada bulamadım

bende kitabı bulamadım ama arkadaslar sağolsun yardım ediyorlar. bugün benim atakta 4. günüm. ve 3 günün sonunda 2.2 kg verdim tabiki su ama bu 2.2 kg dan sonra yağ yakımı başlıyor
ben memnun kaldım açıkcası zaten et süt ürünlerini çok seven biriyim zorlanmadım.
bunun dışında sağlıklı beslenerek yapabilirsin.. bu arada karatay diyeti de çok moda.. paleo da onlara da bak istersen ..

evet kesinlikle bi gruba katılmalısın daha çok motive oluyor insan .. öncelikle çık gez ve kendine yeni bi kıyafet al ve kendine küçük gelsin şuan. ona gireceğin günü hayal et ve tam gaz başla.. buradaki gruplarda yapılan paylaşımlar da çok hoş ..

beyinde bitirmek gerekiyor sanırım yemek yemek isteğini. Ben tok olsam bile inadına yemek yemek istiyorum. öncelikle bunu bitirmem lazım. hem diyet başarı öykülerinide okursan oradaki insanların bizden tek farkının motive olmaları olduğunu görüyorum. bende 54 kiloda takılı kaldım kilo alsam 54 e düşebiliyorum ama 54 ün altına düşmem çok zor oluyor. ama bu defa inadım inat 46 olcam zaten boyumda kısa 54 kilo ile yerden bitme gibi duruyorum.

dukan diyeti ile ben kilo verememiştim ama çevremde veren çok kişi var bencede denemelisin.

HERSEY KAFADA BASLAYIP KAFADA BITIYOR, baskalarinin basari öyküsünü okumak yerine sen niye basari öyküsü yazmiyorsun bize ????

bence bu senin icin bir baslangic olabilir... BASARMAK ISTEDIGIN NE?? HEDEFIN NE?? NEDEN O´NU ISTIYORSUN???

ve sonra basligini at "ADIM ADIM BASARIM" :)

ne dersin jemma´cim :)

Gruplara katılmayı düşünmedim değil ama internette çok fazla vakit geçiremiyorum. takip edememem diye hiç girişmedim bile. Bu benim iştahımın açılması normal değil teşekkür ederim arkadaşlar

merhaba demmay...
hem internete fazla giremiyorsun hem listelere uyamıyorsun değil mi?
tamam madem ortada bir sorun var burda herkes kendi sorununa cozum arıyor ve bilgisi olanlar baskalarına da yardımcı oluyor, sana da çözüm buluruz üzülme... :)))
tavsiyem öncelikle yediklerini bir deftere kaydetmen... o gun bogazından gecen her lokmayı sayacaksın... mesela arada 2 cubuk kraker mi yedin, yaz... bir lokma o bol kremalı çikolatalı pastadan mı yedin, hemen al defteri eline ve yaz... madem ki bu yola baş koydun, sabretmeyi de göze alacaksın... bu yazma işlemini birkaç gun ya da bir hafta yap... sonra musait bir zamanda şöyle bak bakalım ne yemişsin... ona göre kendini kontrol edebilirsin. illaki elinde liste ile dolaşacak değilsin.
sana kendimden bahsedeyim. Ben cok az yiyen bir insandım, ama gercekten resmen ac yasıyordum ve buna ragmen kilo alıyordum... diyetisyen yardımıyla 2-3 kilo verebildim ve 11 gun once diyetisyeni bıraktım. cunku son gittiğimde 1 kilo almıştım üstelik listem de vardı... ama arada uyamadıgım zamanlar oluyordu cunku belli kalıba uymak bana göre de değil. ben de bosuna para vermek istemedim nasılsa ogrendim duzenli yemeyi bundan sonrasını kendim de hallederim dedim... vee noldu biliyor musun? bn su an son gittiğimden 1-2 kilo eksik gorunuyorum. naptın dersen hiçbirşey... sadece yediklerimi ölçülü yiyorum diyetisyene gittiğim zamanki gibi ve öğün atlamıyorum eskiden yaptıgım gibi. Hatta aralarda meyveelerimi de yiyorum...
aşırı tatlı ihtiyacı ya psikoljik açlık ya da gizli seker belirtisi... bua baktırmanı tavsiye ederim..
kısacası hayatında yapacagın bir kaç ufak değişiklikle bu sorunu aşacagını düşünüyorum...
bu konuda yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım hatta var mısın beraber zayıflayalım? :)))
sormak istediğin varsa cekinme seve seve cevaplarım...
herkese saglık, mutluluk, bol kazanc dolu gunler diliyorum...
sevgiler...

Samimiyetin için çok teşekkür ederim :) Şekerden bende şüphelendim gittim baktırdım normal çıktı. Bende dün bunları okuduktan sonra internetten dukan kitabı siparişi verdim. Madem yaşadığım yerde yok bende teknolojiyi kullanaym dedim. Aslında düşünüyoum hiç iradem olmasaydı her sabah nasıl çıkıp sabah 6 dan 7 ye kadar yürüyebilirim ki. Dukan diyeti kitabım gelsin tekrar şamsımı deneyeyim. o zamana kadarda dediğini uyugulayacağım bakalım hangi saatlerde daha çok atıştırıp açlık hissediyorum

rica ederim ne demek bendeki samimiyet tamamen buradaki insanlardan gördiklerimle şekillendi.... :))))
Dukan diyeti bu aralar cok meshur ama ben pek sıcak bakmıyorum cunku aşırı protein yuklemesi ile kilo verdirmeye calışan bir diyet sekli.... oku bakalım ama kafana takılan ve emin olamadığın birşey olursa once sor cevap alamazsan hiç başlama... çünkü saglık önemli... riske atılmaz.... bnm tavsiyem bazı diyetisyenlerin yazdığı kitaplar var duzenli hayat boyu beslenmeyle ilgili onları okuyabilirsin... ben okumadım almadım da henuz ama bnm diyet tarzıma cok benzeyen bir kitap var yedikçe zayıfla galiba adı bir bayan diyetisyenin kitabı... içinde besin gruplarını tanıtıyor ve hayatınızda yapabileceginiz ufak tefek değişiklikler konusunda tavsiyeler sunuyor.... sana basarılar... guzel ve sevgi dolu gunler diliyorum....

Etlede aram hiç yoktur. Elimde diyet listem var uyum sağlayabilsem keşke çünkü onunla bir dönem önce ayda 5 kilo vermiştim.

ne lüzum var hafır böle seylere en iyisi nedir biliyomusunuz en doğla sağlıklı düzenli beslenme ve düzenli spor başa bişey tanımıyorum ben. haa tabi bi de bu gündemeden düşmeyen zayıflatma haplar kapsüller flan var onlarda işe yarıyor mu yarıyordur ama doğal yol varken ne gerekvar. ama hemen zayıflamak istiyorum diyenler onlardan kullansın çünkü bu spor ve beslenme sabır ister.onlar psikolikmen zayıflatıyo bence.ruhen . gerisini bilemem

Aynen katılıyorum sabır ve istikrarsız asla olmaz

Bence hap kullanmak çok yanlış kalıcı bir sonuç istiyorsanız hap desteğinden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…