Gruplara katılmayı düşünmedim değil ama internette çok fazla vakit geçiremiyorum. takip edememem diye hiç girişmedim bile. Bu benim iştahımın açılması normal değil

teşekkür ederim arkadaşlar
merhaba demmay...
hem internete fazla giremiyorsun hem listelere uyamıyorsun değil mi?
tamam madem ortada bir sorun var burda herkes kendi sorununa cozum arıyor ve bilgisi olanlar baskalarına da yardımcı oluyor, sana da çözüm buluruz üzülme... :)))
tavsiyem öncelikle yediklerini bir deftere kaydetmen... o gun bogazından gecen her lokmayı sayacaksın... mesela arada 2 cubuk kraker mi yedin, yaz... bir lokma o bol kremalı çikolatalı pastadan mı yedin, hemen al defteri eline ve yaz... madem ki bu yola baş koydun, sabretmeyi de göze alacaksın... bu yazma işlemini birkaç gun ya da bir hafta yap... sonra musait bir zamanda şöyle bak bakalım ne yemişsin... ona göre kendini kontrol edebilirsin. illaki elinde liste ile dolaşacak değilsin.
sana kendimden bahsedeyim. Ben cok az yiyen bir insandım, ama gercekten resmen ac yasıyordum ve buna ragmen kilo alıyordum... diyetisyen yardımıyla 2-3 kilo verebildim ve 11 gun once diyetisyeni bıraktım. cunku son gittiğimde 1 kilo almıştım üstelik listem de vardı... ama arada uyamadıgım zamanlar oluyordu cunku belli kalıba uymak bana göre de değil. ben de bosuna para vermek istemedim nasılsa ogrendim duzenli yemeyi bundan sonrasını kendim de hallederim dedim... vee noldu biliyor musun? bn su an son gittiğimden 1-2 kilo eksik gorunuyorum. naptın dersen hiçbirşey... sadece yediklerimi ölçülü yiyorum diyetisyene gittiğim zamanki gibi ve öğün atlamıyorum eskiden yaptıgım gibi. Hatta aralarda meyveelerimi de yiyorum...
aşırı tatlı ihtiyacı ya psikoljik açlık ya da gizli seker belirtisi... bua baktırmanı tavsiye ederim..
kısacası hayatında yapacagın bir kaç ufak değişiklikle bu sorunu aşacagını düşünüyorum...
bu konuda yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım hatta var mısın beraber zayıflayalım? :)))
sormak istediğin varsa cekinme seve seve cevaplarım...
herkese saglık, mutluluk, bol kazanc dolu gunler diliyorum...
sevgiler...