aslında konuyu açıp açmamakta çok ikilemde kaldım
içime atıp ben güçlüyüm deyip koruma kalkanımı takınmalımıyım yoksa yüzleşmelimi
ilk göz ağrımı mayısta kaybettim onunla birlikte çok şey değişti
daha sakin daha durgun daha öfkeli ve daha ağlamaklı oldum
hala çok canım acıyor hep aklımda aldığım giysileri bi kenarda bekliyor bir bebek bir anne görsem ciğerimden bişe kopuyo sanki
daha kapanmadan yaram 3 ay sonra tekrar hamile kaldım
bir bebek özlemini yeni bir mis kokulu doldurabilirdi ancak
ilk aydan hamile kaldım hiç beklemezken
bayram öncesi çifte mutluluktu
ama bir yanım kırıktı çook korkuyordum ya bunada bişe olursa diye
7.hafta geldiğinde kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde bu kezde boş gebelikle tanıştım
bir hayal kırıklığı daha
bir hafta daha bekledik neden olmasın dedim rabbim istedikten sonra herşey değişir dedim
ama olmadı.....
dik durmaya çalıştım bu kez göz yaşlarımı kimseye göstermedim
kimsenin bu kez karşıma geçipte aa sende seren serengil gibi oldun , tüp bebek yaparsınız tedavi olursunuz demesine izin vermedim
offf çok karışığım okadar çok şey yaşadımki bu yıl yoruldum sanki antidepresan içmiş gibi kafam bomboş sinirlerim alınmış gibide cansızım
ilk bebeğim ölünce herkes 2.dede olacak diye bişe yok iyi olacak dedi inanmak istedim 2.de böle oldu
yinemi kucağıma alıp mis kokusunu çekemiyeceğim içime
ilkinden sonra bu küçük parmak kesiği gibi kaldı bende ben hala sana yanıyorum galiba
hikayem burda
(http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html )
içime atıp ben güçlüyüm deyip koruma kalkanımı takınmalımıyım yoksa yüzleşmelimi
ilk göz ağrımı mayısta kaybettim onunla birlikte çok şey değişti
daha sakin daha durgun daha öfkeli ve daha ağlamaklı oldum
hala çok canım acıyor hep aklımda aldığım giysileri bi kenarda bekliyor bir bebek bir anne görsem ciğerimden bişe kopuyo sanki
daha kapanmadan yaram 3 ay sonra tekrar hamile kaldım
bir bebek özlemini yeni bir mis kokulu doldurabilirdi ancak
ilk aydan hamile kaldım hiç beklemezken
bayram öncesi çifte mutluluktu
ama bir yanım kırıktı çook korkuyordum ya bunada bişe olursa diye
7.hafta geldiğinde kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde bu kezde boş gebelikle tanıştım
bir hayal kırıklığı daha
bir hafta daha bekledik neden olmasın dedim rabbim istedikten sonra herşey değişir dedim
ama olmadı.....
dik durmaya çalıştım bu kez göz yaşlarımı kimseye göstermedim
kimsenin bu kez karşıma geçipte aa sende seren serengil gibi oldun , tüp bebek yaparsınız tedavi olursunuz demesine izin vermedim
offf çok karışığım okadar çok şey yaşadımki bu yıl yoruldum sanki antidepresan içmiş gibi kafam bomboş sinirlerim alınmış gibide cansızım
ilk bebeğim ölünce herkes 2.dede olacak diye bişe yok iyi olacak dedi inanmak istedim 2.de böle oldu
yinemi kucağıma alıp mis kokusunu çekemiyeceğim içime
ilkinden sonra bu küçük parmak kesiği gibi kaldı bende ben hala sana yanıyorum galiba
hikayem burda
(http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...anemin-minik-kalbi-durdu-benimse-hayatim.html )