yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?

Her şeyi geçtim de o sözün aşk sözü olduguna nasil vardın. Bildiğin adam efkarlanmış yazmış :)
Konuya gelirsem bence sen hastasın istersen bir tedavi gör.
Kimse seni ilgilendirmez. Ister ablan olsun ister kocan bile olsa insanlarin ozel hayatina karisamazsin. Kaldiki enisten duysa bunlari karsina gecip iki okkalı laf etse hakkı var.

Ablanız rahatsız olmamışsa kocasının paylaşımlarından siz niye kadının kafasını karıştırıyorsunuz,ortada gerçekten yanlış bir durum varsa zaten yakında ortaya çıkar,ama öylesine yapılan bir paylaşımsa ablanızı dolduruşa getirip karı kocanın arasının açılmasına sebep olabilirsiniz.

Yahu boşver elin derdi seni mi gerdi?
Hani birşey görsen bile söyleme artık, senden işkillendiler çünkü.

Her yazilani yasamiyoruz sonucta =) guzel veya sitemli sozler,sarkilar falan..
Kimi populer olmak dikkat cekmek icin kimi gercekten o durumu yasadigi icin paylasiyor..
Yarin bir gun ablaniz bu dusuncelerinizden etkilenip esini didiklemeye baslar durduk yerde tartisirlar falan..
Ablan sonra sana yuklenmesin senin yuzunden boyle oldu diye ?
En guzeli karismamak..

Boş yere Ferhundecilik oynayıp da eniştenle bacının arasını açma.Kadın bir şey olsa işkillenir zaten.Bariz bir şey olsa deriz burda adam birine aşık filan diye ama böyle paylaşım yapan evli erkekler var...

Ya ablacım durum mesajlarımı gören deli divane aşk acısı çekiyor sanar beni ama tam tersi odunum tam

Sırf beğendiği için paylaşıyor olabilir insan. Sizin şüphelendiğiniz başka durumlar mı var?

Yok artik
Enistenin eski sevgilisini aramak bulmak falan cok fazla
Degil mi.
Eniste yani bu, hic saglikli gelmedi bana
Davranislarin.
Alanen ablasi huzursuz ediyorsun.

Insanlar genellikle begendikleri
Hoslandiklari ilgi duyduklari yada eslerinin profillerini
Kurcalama ihtiyaci hisseder
Yazdiklari yada paylastiklari uzerinde
Kafa patlatir mana ararlar.
Enistelerinin degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…