- Konu Sahibi lilith2013
-
enişten sendeki bir rahatsızlığı diline dolasaydı? evlenmeden önce bilmeliydim bu genetik bir hastalık yeğenine aktarabilir deseydi? bu adamın bir şekilde cehennem olup gitmesini istemez miydin?sanane ya
bence kesinlikle sende bir sorun var tedavi olmalisin
kusura bakmayın ama eniştenizin yerinde olsam bende sevmezdim,benim hayatıma bu kadar burnunu sokan birini niye seveyim.eski konunuzda adamın facesine koyacağı resimlere kadar karışmıssınız ,hem şu dedikleriniz söylencek laf mı,kardeşinizin mutsuz olması sizi mutlu edecek anlaşılan,kızkardeşinizin hayatını kurcalamaktan vazgeçin kendi hayatınıza odaklanınbelki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
Böyle bir şey yapması ve düşünmesi saygısızlık tabii ki de eniştenize ben de kızdım!Ama ablanız orda o anda ağzının payını verdiyse eğer nefret etseniz bile ayırmaya çalışmamalısınız.Eğer gerçekten başka bir sevdiği ya da ilişki yaşadığı varsa ortaya bir şekilde çıkacaktır.ondan nefret etme nedenim beni sevmemesi değil,genetik bir hastalığımı diline dolayıp acaba çocuğumuzda da çıkar mı diye korkması.hatta evlendikten sonra kızkardeşime kızmış,madem bu hastalık ablanda vardı neden söylemedin diye..yani bu adam benim hastalığımı bilseymiş kızkardeşimle evlenmeyecekmiş demek ki.ben bunu duyduğumdan beri iflah olamıyorum.ve ne olursa olsun ayrılmalarını umuyorum.
yuh..hadsizlik etmeyin..belkide sen hoslaniyosun enistenden bukadar takip ettigine göre ve bosanmalarinida istiyosun.
demek senin gözpn var enistende.
daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?
aralarında büyük bir kavga çıkmıştı,normalde söylemezdi kızkardeşim.ben ısrar edince söyledi.senin hastalığını saklamışım diye bana kızdı,ben de haddini bildirdim diye.hastalık kızkardeşimde olsa söylesin tabi.ama benim hastalığım o yaratığı ne ilgilendirir ki.öcüymüşüm gib..Genetik tum hastaliklarin soylenmesi sart bence cunku iki tasiyici ebeveyn varsa cocugun da bu genetik hastaligi tasimasi muhtemel olacaktir.ona gore onlemler alinabilir.ayrica hastalik ne bilmiyorum size de gecmis olsun ama bu mazeret degil,sizin de tasiyici olmaniz sizin hataniz degil.eniste lonk diye boyle soylediyse o da ayip etmis de buradaablanizin sucu ne?? Huzursuz edilen o oluyor..
Şu cümleden sonra korktum sizden,resmen ayrılmaları için uğraşıyorsunuz.kardeşiniz dünyanın en mükemmel erkeği ile evli olsa bile açığını bulmak için uğraşacsksınız ,ya kardeşinizi paylaşamıyorsunız ya da onun evli kendinizin bekar olmasına tahammülünüz yokaçığını arıyorum.
yoo kardeşim kıskanacağım son kişidir.hatta ben bekarım ama hiç değilse onun düzeni ve evladı var diye teselli buluyorum.benimki kişisel biraz.adamı sevmiyorum ki nedenini anlattım geçen sayfalarda.Şu cümleden sonra korktum sizden,resmen ayrılmaları için uğraşıyorsunuz.kardeşiniz dünyanın en mükemmel erkeği ile evli olsa bile açığını bulmak için uğraşacsksınız ,ya kardeşinizi paylaşamıyorsunız ya da onun evli kendinizin bekar olmasına tahammülünüz yok
Genetik hastaliklar anne babadan gecmeyebilir.adi ustunde qenetik.ablanizla siz ayni genden geliyorsunuz.siz tasiyicisiniz o degil.belki bu hastalik yegenlerinizde olacak belki bir kusak sonradinda cikacak.ya neyse hastalik bu neyin ne zaman olacagi belli olmaz.yani ne yapacakmis bastan soylense evlenmeyecek miymis? Hay yarabbim ne degisik vicdanlar var.enistenin tavri ne kadar acayipse su anda sizin tavriniz enistenin on kati acayip.aralarında büyük bir kavga çıkmıştı,normalde söylemezdi kızkardeşim.ben ısrar edince söyledi.senin hastalığını saklamışım diye bana kızdı,ben de haddini bildirdim diye.hastalık kızkardeşimde olsa söylesin tabi.ama benim hastalığım o yaratığı ne ilgilendirir ki.öcüymüşüm gib..
Ilgilendiriraralarında büyük bir kavga çıkmıştı,normalde söylemezdi kızkardeşim.ben ısrar edince söyledi.senin hastalığını saklamışım diye bana kızdı,ben de haddini bildirdim diye.hastalık kızkardeşimde olsa söylesin tabi.ama benim hastalığım o yaratığı ne ilgilendirir ki.öcüymüşüm gib..
belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
Paranoyak mısınız?daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?