yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

sanane ya
bence kesinlikle sende bir sorun var tedavi olmalisin
enişten sendeki bir rahatsızlığı diline dolasaydı? evlenmeden önce bilmeliydim bu genetik bir hastalık yeğenine aktarabilir deseydi? bu adamın bir şekilde cehennem olup gitmesini istemez miydin?

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
kusura bakmayın ama eniştenizin yerinde olsam bende sevmezdim,benim hayatıma bu kadar burnunu sokan birini niye seveyim.eski konunuzda adamın facesine koyacağı resimlere kadar karışmıssınız ,hem şu dedikleriniz söylencek laf mı,kardeşinizin mutsuz olması sizi mutlu edecek anlaşılan,kızkardeşinizin hayatını kurcalamaktan vazgeçin kendi hayatınıza odaklanın

Böyle bir şey yapması ve düşünmesi saygısızlık tabii ki de eniştenize ben de kızdım!Ama ablanız orda o anda ağzının payını verdiyse eğer nefret etseniz bile ayırmaya çalışmamalısınız.Eğer gerçekten başka bir sevdiği ya da ilişki yaşadığı varsa ortaya bir şekilde çıkacaktır.

Çok yanlış yapmissin bence iki satir söz yazmış diye niye durduk yere ablanin beynini bulandiriyosun ha gerçekten yakalarsin hic susma söyle ama kanıtında yok neye dayanarak kendi kafanda kurduğun bisey bence

Genetik tum hastaliklarin soylenmesi sart bence cunku iki tasiyici ebeveyn varsa cocugun da bu genetik hastaligi tasimasi muhtemel olacaktir.ona gore onlemler alinabilir.ayrica hastalik ne bilmiyorum size de gecmis olsun ama bu mazeret degil,sizin de tasiyici olmaniz sizin hataniz degil.eniste lonk diye boyle soylediyse o da ayip etmis de buradaablanizin sucu ne?? Huzursuz edilen o oluyor..

off kız kardeşinize ulaşsakta eniştenin faceden sizi engellese cidden adamın her durumunda kızı kışkırtıyorsunuz .. yok ilişki durumu bilmem ne size ne gerçekten ..
hayır elinize ne geçecek kızı kışkırtıp onu anlamadım..

aralarında büyük bir kavga çıkmıştı,normalde söylemezdi kızkardeşim.ben ısrar edince söyledi.senin hastalığını saklamışım diye bana kızdı,ben de haddini bildirdim diye.hastalık kızkardeşimde olsa söylesin tabi.ama benim hastalığım o yaratığı ne ilgilendirir ki.öcüymüşüm gib..

Enistenin seni hastalığınla ilgili kurdugu cümleler elbette yenilir yutulur şeyler değil
Ama bu kardesinin yuvasını dagitmayi istemen anlamina gelmemeli
Erkekler dusuncesiz olabilir, dan dun konusurlar belki kırdığıni bile dusunmemistir
Bence cocugunda hastalık olmasindan korkmasi normal, sen fazla alingan bakiyorsun olaya bu yuzden de kinlenmissin adama
Ama facebook hesabını takip etmek de cok sağlıklı bir ruh halini göstermiyor

açığını arıyorum.
Şu cümleden sonra korktum sizden,resmen ayrılmaları için uğraşıyorsunuz.kardeşiniz dünyanın en mükemmel erkeği ile evli olsa bile açığını bulmak için uğraşacsksınız ,ya kardeşinizi paylaşamıyorsunız ya da onun evli kendinizin bekar olmasına tahammülünüz yok

İnsanların çoğu bu tür şeyleri beğenir ama evli barklıysa paylaşmaz. Bu paylaştığı biraz değişik. Hnımının toz kondurmuyordur çünkü şüphelenmek istemiyordur bu kadar basit. Hiç bir kadın şüphelenmek istemez siz yine de takip edin.Çok konuşmayın konuyu kapamış gibi yapın. somut bir şey bulursanız hemen ifşa edin bence.

yoo kardeşim kıskanacağım son kişidir.hatta ben bekarım ama hiç değilse onun düzeni ve evladı var diye teselli buluyorum.benimki kişisel biraz.adamı sevmiyorum ki nedenini anlattım geçen sayfalarda.

Genetik hastaliklar anne babadan gecmeyebilir.adi ustunde qenetik.ablanizla siz ayni genden geliyorsunuz.siz tasiyicisiniz o degil.belki bu hastalik yegenlerinizde olacak belki bir kusak sonradinda cikacak.ya neyse hastalik bu neyin ne zaman olacagi belli olmaz.yani ne yapacakmis bastan soylense evlenmeyecek miymis? Hay yarabbim ne degisik vicdanlar var.enistenin tavri ne kadar acayipse su anda sizin tavriniz enistenin on kati acayip.

Ilgilendirir
Simdi annen baban tasiyici oldugu icin, sen hastalikli olan genleri almissin ablan da aynı olabilirdi ya da belki ablan da taşıyıcı
Diyelim ki enistenin haberi olmasa da o da tasiyici, dolayisiyla dogacak evlatları da hasta olabilir
Sana söyle anlatayım, benim de ömür boyu surecek bir hastalığım var hatta bazı insanlar bana hasta olduğunu söyleme, ileride senle evlenen olmaz dediğinde neden ki, seven olduğum gibi sevsin derim
Kardeslerimde genetik olarak bir sey yok ama tasiyici da olabilirlerdi
Bunu es adayinin bilmek hakki

Paranoyak mısınız?

Ay bende baya birşey var sandım.
Resmen öküz altında boğa arıyorsunuz gbime geldi.
Enişteye güven sıfır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…