yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

ben de bana hiç uymayan ama beğendim yazıları paylaşıyorum
sadece yazı üzerinden şüphelenmek yanlış olabilir...
adamı takip edip telefonunu incelenir birşey çıkar anlarım ama sosyal medyada ki bir yazıdan anlam çıkartıp huysuzluk çıkarılması anormal
tabi bazen sosyal medyadan yararlanıp takibe almak iyidir ama karısı problem yok diyorsa kuşkulanmıyorsa demek ki adam beğendiğini paylaşıyor

Takıntığı durum hoş olmasada rahatsızlığını göz önünde buldurup yorum yapmak gerek..
Zaten herkes tarafından dışlanan birisine yüklenmek onu daha fevri yapacak...
Konu sahibi; bence kendinize bir meşkale bulun elinizde olmadan size kötü davranan insanlardan farkınız kalmıyor...
Daha sakin ve hareketlerini kontrol eden bir kişi olursanız insanlarda size sevgi dolu yaklaşacaklardır.
Biraz empati lütfen.

ÇILDIRTTINİZ ARTİK KİZİ YA BU NE İNSAN GİBİ YORUM YAPİN

BURDA KİMSE KİMSENİN ANNESİ DEGİL
İNSANLARİ BU SEKİLDE YARGİLAMADAN KONUSUN

KİNAMAYİN BASİNİZA GELMESİN

İNSAN GİBİ YORUM YAPİN YA

SONRA "KİZ KUFUR ETTİ"

O NE ALA MEMLEKET

Ayıp yahu ! Eleştirmenin de bi üslubu olur. Kocaman insanlarız..

Konu sahibi, insanlardan nefret ederek kendinle barışamazsin, nihayetinde sende bir insansın.. Kimseyi yaptıklarından dolayı onaylamak, sevmek zorunda değilsin elbette. Ama onlardan nefret ederek içinde büyüttüğun kin ve öfkeyle mutlu, huzurlu olamazsın. Keskin sirke küpüne zarar. Kalbini yumuşat, hiç olmadı hayvanlarla ilgilen, onları sev. Kalbine sevgi duygusunu tattır.

Enisteni de rahat bırak...

ikinci hesabı mısın hayırdır kimsin

edepsiz olmakla kalmayıp ikiyüzlü haysiyetsizin tekisin.kadının bana ettiği yorumu görmedin mi?

e sen durduk yere ablanla enişteni boşatmak peşine düşersen herkes de sana hayırdır canım der yani çok tuhaf değil.burdaki insanlar bile neler düşündü.etrafındakiler kim bilir neler düşünüyodur.

canım sen enişteni böyle takibe aldıysan, kendi eşinle nasıl bir ilişkin olacak çok merak ediyorum. bence biraz sakinleş, enişteni takip etmeyi bırak ve onları kendi hallerine bırak. zaten enişten bir haltlar yerse eninde sonunda ortaya çıkar merak etme. ama facebook iletisinden adamın eski aşığını unutamadıgını nereden çıkardın anlamadım gerçekten

size ne ablanızın eşinin facesınden zartından zurtundan , bırakın ablanız duşünsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…