- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.870
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi lilith2013
-
namuzsuz diye sana denir,ahlaksız karı..zorla küfür mü yiyeceksin?
kib.namuzsuz diye sana denir,ahlaksız karı..zorla küfür mü yiyeceksin?
Yapıldı bile
Ayy işsiz bacı hala senin konun gundemde mi yahu :)
Sana anlicagin dilden birde ben diyim.
Bak şimdi enisten sana bakmaz yavrum anladin mi? Seni istemiyor. Adamin baldiz baldan tatlıdır diye düşüncesi yok bir kere oldu mu şekerim.
Ablanla onlar gayet mutlu mesut yuvalari var. Artik sen baska kapilara yollan bence sana bu kapıdan ekmek yok.
Namusunla çek git baska yerde namussuzluk yaparsan kendi tercihin yine.
Ama bir insam öz ablasina bunu yapmaz. Bu islerinde bir adabı var simdi burda demiyim.
ikinci hesabı mısın hayırdır kimsinÇILDIRTTINİZ ARTİK KİZİ YA BU NE İNSAN GİBİ YORUM YAPİN
BURDA KİMSE KİMSENİN ANNESİ DEGİL
İNSANLARİ BU SEKİLDE YARGİLAMADAN KONUSUN
KİNAMAYİN BASİNİZA GELMESİN
İNSAN GİBİ YORUM YAPİN YA
SONRA "KİZ KUFUR ETTİ"
O NE ALA MEMLEKET
ikinci hesabı mısın hayırdır kimsin
o değil de eniştesinin niye konu sahibini sevmediğini tüm KK olarak çok net anlamış olduk.
"dünya insanların nefretini en hızlı kazanma yarışmasına" girsen birinci olursun bence.
edepsiz olmakla kalmayıp ikiyüzlü haysiyetsizin tekisin.kadının bana ettiği yorumu görmedin mi?Biraz edep yahu...
edepsiz olmakla kalmayıp ikiyüzlü haysiyetsizin tekisin.kadının bana ettiği yorumu görmedin mi?
edepsiz olmakla kalmayıp ikiyüzlü haysiyetsizin tekisin.kadının bana ettiği yorumu görmedin mi?
sen bu yorumu kime yaptığının farkındamısın annenden büyük kadın terbiyeni topla densizliğin alemi yokedepsiz olmakla kalmayıp ikiyüzlü haysiyetsizin tekisin.kadının bana ettiği yorumu görmedin mi?
size ne ablanızın eşinin facesınden zartından zurtundan , bırakın ablanız duşünsün...daha önce de konu açmıştım.belki evham yapıyoyorsun ,sanane diyenleriniz olacaktır ki,kızkardeşim bile sanane demeye getiriyor.ama inanın eniştemin facebook'taki tavrı can sıkıcı.altı üstü sosyal medya anlam yüklememek lazım,ama bilemiyorum.
dün birşey paylaşmış eniştem'' beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar''
bu adam evli,evli..kızkardeşime mi duyuyormuş özlemi..aşk sözleri değil mi bunlar?
konuyu kızkardeşime açtım.''yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''diyor
bu nasıl gamsızlık?
belki eyleme geçmedi ama platoniği var .kızkardeşimle tanışmadan evvel uzun ilişkisinden yeni çıkmıştı.acaba o kadını mı unutamıyor?gerçi kadın da evli.face sayfasını buldum.
yoksa ben kafayı mı yedim bu cümleye böyle bir anlam yükleyerek.?
AMAN DAHA ÇABUK !!!
KİMSEDE DEMİYOR KİZİN COK USTUNE GİTMEYİN DİYE
ŞU HALE BAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?