yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

neden derdini yollara anlatıyormuş? karısına anlatsın?
Sana ne arkadasim belki yollara, suya, yagmura anlatmak istiyor cani. Keyfinin kahyasi misin adamin?
Duyan da gidip baska kadina anlatiyor sanir. Metafor uzerinden de adami suclu cikarmak pek bi abes... Ustelik de askla ilvisi olmayan bir metafor...

Ablaniz süphe duymuyor.Sizi neden bu kadar rahatsiz ediyor anlamis degilim, kimsenin òzelni kurcalamaya hakkiniz yok.

Bu ne hafiyelik Allah aşkına. Yok uzun süreli ilişkisi olmuşta onu mu unutamamış yok kadının profiline bakmalar bir de kardeşinizi de huzursuz ediyorsunuz yani kardeşiniz ortada elle tutulur bir şey yokken bir kanıt yokken kavga etse dolduruşa gelip ayrılsa rahat edeceksiniz sanki.

Herkes facebookta beğendiği şeyleri paylaşıyor bende evliyim ama özlem aşk şarkıları sözleri paylaştığım oluyor yani size ne onların hayatından bir de araştırma yapıyorsunuz üstelik kardeşinize aktarıyorsunuz. Hiç iyi niyetli değil.

beni sadece ,üzerinde yürürken gözyaşlarımı yutan,hasretime şahitlik eden,yaralı kalbime yoldaşlık eden,suskunluğumu bir tek kendisine karşı bozduğum yollar anlar bu sözü nasıl platonik bir aşka bağladınız inanın anlamak zor. Normal bir ruh sağlığı içinde olmadığınız bu konunuzdan bile belli. Size ne ki, niye eniştenizin sürekli paylaştıklarını takip ediyor ve onlardan alakasız anlamlar çıkarmaya çalışıyorsunuz, bu da yetmiyor gidip kızkardeşinizi olmadık yere bu saçmalıklarla meşgul ediyorsunuz. Eniştenizin kızkadşenizinden önce olan uzun ilişkisindeki bayanın profilini bile takip etmeye başlamışsınız. Siz eniştenize içten içe aşık olabilir misiniz? Bunu bastırmak içinde nefret ediyorum diye kendinizi teselli etmeye çalışıyorsunuz gibi. Yazık gerçekten çok yazık kızkardeşinizin yerinde olsam sizinle iletişimi keserdim. Enişteniz de sizi sevmemekte bence çok haklı çünkü siz evlat olsanız sevilmezsiniz.

ben fıkrımı soyleyeyım
esımın facebookda paylastıgı durumdan ote;
kardesımın esımı bukadar ıncelemesı,daha oncekı bırlıkte oldugu kadının sosyal medya hesaplarına kadar kurcalaması,onun bu durumlarını benden cok dusunmesı benım kardesımle aramda cıddı bı mesafe olusmasına neden olurdu

bı kere soylemıssınız ıyı nıyetınızden derım ama bunu sureklı ızleme halıne getırırsenız bambaska bırsey olur
kardesım bıle olsa herkes haddını yerını bılsın ne munasebet derım anlatabıldım mı

kotu bırsey oldugunu sanmıyorum , bunu dusunup dert edebılecek bı karısı yanı ablanız var bence sız baska seylere odaklanın derım. ya bırsey yoksa ? aralarınız bozacaksınız durduk yere .

Birincisi sen issiz misin bacim sana ney de enistenin face ine sosyal hesaplarina kafa yoruosun pesinden gidiosun .... ayrica farzedelim oyle bir durum var bunu sen mi anlarsin her gece ayni yastiga bas koyan karisi mi anlar o kadar saf kadin yoktur emin ol ayrica sana
yeter artık beni de kışkırtacaksın,ne var yani aşk sözü değil onlar,öyle olsa bile beğenip paylaşmış olabilir.ben de aşk şarkıları paylaşıyorum,başkasına mı aşığım ''
Diyor kardesin senin kastettigin gibi bir durum varsa bike kimseyi kurcalayip ÜZMENİN alemi yok bazen bilmemek desmemek daha iyidir

neden derdini yollara anlatıyormuş? karısına anlatsın?

ne kadar hastalıklı bı dusunce bu

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..

ne kadar kotu bı kardessın...
yazık
ınsallah ablan senınle bırdaha gorusmez
bak farkındaysan ben tanımadıgım ablanı senden daha cok benımsedım
okadar kotusun yanı

evlen bence kendi kocanla uğraş eniştenide takipten çık

Vesveseye kapılmışsınız herhalde devamlı mı yapıyor enişteniz bu tarz paylaşımları?

Ya herkes kendi kaderini yasar salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…