- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.967
- 133
- Konu Sahibi lilith2013
-
enişte,sen misin?hadsiz olan sensin , burda enistemin acigini ariyorum diyen sensin....
normal degilsin sen
Birde çocukları varmış ,kişisel sorununuz varsa görüşmezsiniz ,yuvaları yıkılsa daha mı iyiyoo kardeşim kıskanacağım son kişidir.hatta ben bekarım ama hiç değilse onun düzeni ve evladı var diye teselli buluyorum.benimki kişisel biraz.adamı sevmiyorum ki nedenini anlattım geçen sayfalarda.
Boğa değil,buzağı oAy bende baya birşey var sandım.
Resmen öküz altında boğa arıyorsunuz gbime geldi.
Enişteye güven sıfır herhalde.
eniş
enişte,sen misin?
eniş
enişte,sen misin?
sen niye bu kadar taktın enişteye?neden derdini yollara anlatıyormuş? karısına anlatsın?
mesajı yollayıp okuyunca farkettim de düzeltmedim. konu sahibine daha yakın anlam bakımından. :)Boğa değil,buzağı o
adam seni sevmek zorunda değil. sevmezsen sevme, kardeşinin yuvasını yıkmak için bunca çabalaman ilginç.belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
ben kafayı mı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?