yine enişte,yine işkillenmeyen bir adet bacı.

yoo kardeşim kıskanacağım son kişidir.hatta ben bekarım ama hiç değilse onun düzeni ve evladı var diye teselli buluyorum.benimki kişisel biraz.adamı sevmiyorum ki nedenini anlattım geçen sayfalarda.
Birde çocukları varmış ,kişisel sorununuz varsa görüşmezsiniz ,yuvaları yıkılsa daha mı iyi

bu ara dinlediğim favori şarkım, ajda pekkan - oyalama beni.
sözlerini dinlersen evli kadına hiç yakışmıyor dersin.
güzel bir şarkı, o kadar.
klasik facebook paylaşımlarına çok anlam yüklememek lazım.

Eniştene karşı biraz bilenmişsin ilk fırsatta intikam almak istiyorsun ama;boşver şuan kendine zarar veriyorsun hayat kısa ve güzel başka meşgale bul insanlara iyilik yapabileceğin yerlerde gönüllü olarak çalış kalbinden kini söküp at belki o zaman istediğin hayat ve mutluluk seni bulur

belki de içten içe boşanmalarını istiyorum.çünkü bu adamdan nefret ediyorum ki o da beni sevmediğini açıkça söylemiş kızkardeşime.umarım biri vardır ve umarım defolup ona gider..
adam seni sevmek zorunda değil. sevmezsen sevme, kardeşinin yuvasını yıkmak için bunca çabalaman ilginç.
asıl derdin ne?

Varsa şüphelendiğiniz bir durum bunu ilgili kişiye iletir üzerinize düşen görevi yerine getirmiş olursunuz üçüncü kişiye düşen budur Bundan sonrası ablanizin bileceği bir durumdur
Karıştırmayı bırakın sonra kötü siz olursunuz tecrübe ile sabittir

Evli ve mutluysak okadar yazılan şarkılar bekarlaramı çıkıyor
Bi hoşsunuz yani..
Ben böyle bile hissetsem asla kardeşimde olsa düşüncemi paylaşmam!farzet kardeşin sana uydu ve kocasıyla ayrı düştü , yuvası yıkıldı hiçmi vicdan azabı çekmeyeceksiniz gerçekliği belli olmayan birşey yuzunden hemde

Bence ilişkiler ve evliliklerdeki kuşkularınızı sadece kendi ilişkiniz için kullanın ..arkadaşlarım eşleri için dertleştiklerinde bile olumsuz konuşmam

önemli bir genetik rahatsızlık bence de söylenmeli. devlet evlilik öncesi boşuna istemiyor o testleri.
ve kişi evlenmemekte özgürdür, hakkıdır.
bu yüzden kırılmak anlaşılır da, çocuklu aileyi parçalamak için uğraşmak hiç sağlıklı değil.

Kardesin kendi duzenini kurmuş bosver kendi hayatina bak, uzuluyorsan enisteni gormek istemiyorsan kardesinle daha az gorus ya da o yokken gorus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…