• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş yine hüzün..

Oyun disinda ayrica mesajlasmasi hos degil. Oyun esnasinda geyik yapilir, sohbet edilir ama bunun disinda konusmayiz biz. Ozel olarak gorusenler zaten birbirine yakinlasiyor bu ortamlarda. Biz de oynuyoruz mustakbel esimle oyun icerisinde bir suru geyik doner, sohbet edilir ama ozel diyalog kurmayiz. Ha ben klan lideriyim sorular ozelden gelir onlara cevap veririm ama bu kadar. Esini uyar bence.

Canım ama o ayrı bir durum.
Konu sahibesi de diyor zaten kendisini kısıtlamadıgını ama eşim tutup oyundan bir bayanla sohbete girişse kızarım ben de, ne münasebet canım diyerekten.
Eşimin kız arkadaşını evimde 2 gün misafir etmiş insanım, üstelik kız başka ülkeden Türkiye'ye okumak için gelmişti.
Tanımıyordum bile düşün ama eşim tanıyordu, saygı duydum
Diğer durumda benim de uni. arkadaşlarımla görüşmemden dolayı asla bir sıkıntım olmadı, erkek arkadaşlarım çoktu zamanla gerçi eledim bir çoğunu ama hala varlar yine de temkinli oluyoruz o durumlarda bile.
Temkin konusunu ben de soyledim sonradan,madem kotu seyler hissediyor bi takipte kalsin degil mi? Adamin dunyasini basina yikarsan adam da bir sey yapinca saklar siler ne bileyim. Sessiz kalip takip ederse anlar ancak bir kadin aldatildigini.hani netten veya degil,simdi benim esim 16 saat evde yok. Disarida bu adam. Caninin istedigi halti yer ben neredenduyacam? Veya ben evdeyim,her gun canimin istedigini yaparim. Kimse yakalayamaz. Ama uyanik olsun konu sahibi izlesin. Baksin bakalim nolacak.
Kiz doktor:) sen bu kadar kiskanc miydin diyesim geldi ama geyikten banlanacam diye tirsiyorum ;) opucukler sanaaa ;)

Bunu demek istiyorum işte teşekkürler. Ne alaka yani telefon vermek ? O kız mı kaldı dünyada bir tek sogbet edilecek ?
Evet eşe güvenmek diye birşey yok bu devirde anaya babaya güvenmeyeceksin kaldı ki eşe güvenmek.Boş bırakırsan ilerletmeyecek koca yoktur.Varsa da numuneliktir.:) Bizi bize anlatmasınlar.

Öncelikle sizin eşinize güveniniz yok. Böyle bir mesajlaşmayla paniklediyseniz bunun başka açıklaması olamaz.
Eşinize güveniniz yoksa üzgünüm ama internet olsada olmasa da aldatacaksa aldatır.

burbuk ben ki kesin konuşurdum eşim asla benden başkasına bakmaz asla konuşmaz beni çok seviyo diye. demek ki bu kadar emin konuşmamak lazımmış. oyundan da olsa başka birisiyle konuşuluyormuş.

Temkin konusunu ben de soyledim sonradan,madem kotu seyler hissediyor bi takipte kalsin degil mi? Adamin dunyasini basina yikarsan adam da bir sey yapinca saklar siler ne bileyim. Sessiz kalip takip ederse anlar ancak bir kadin aldatildigini.hani netten veya degil,simdi benim esim 16 saat evde yok. Disarida bu adam. Caninin istedigi halti yer ben neredenduyacam? Veya ben evdeyim,her gun canimin istedigini yaparim. Kimse yakalayamaz. Ama uyanik olsun konu sahibi izlesin. Baksin bakalim nolacak.
Kiz doktor:) sen bu kadar kiskanc miydin diyesim geldi ama geyikten banlanacam diye tirsiyorum :KK66: opucukler sanaaa :KK66:
Ahaha kıskanç değilim canım gerçekten
Ama başıma gelen bir olaydan ötürü (benim başıma gelen) artık temkinli olmak durumunda kaldım
Üstelik uni. arkadaşlarımdan birinin tacizi ile sonuçlanıp olay mahkemeye kadar intikal edince açıkçası elalemin chatteki kızına da artık güvenemiyorum :)
Ben de öpüyorum seni mucuk mucuk

Bu dediğiniz başka online oyunda tanışılan dıdısının dıdısı kadına telefon verip yazışmak başka ama.

Adam eşinden önceki arkadaşlarını elbet silemez silmemeli de ama evliyken de dikkat etmeli.
Ben esimin rehberindeki hangi kadinla ne vesileyle tanistigini bile bilmem :) belki okuldan belki isten belki komsuluktan belki netten. Ne bileyim? Ona kafa yorarsam yasayamam hola ;)

Ahaha kıskanç değilim canım gerçekten
Ama başıma gelen bir olaydan ötürü (benim başıma gelen) artık temkinli olmak durumunda kaldım
Üstelik uni. arkadaşlarımdan birinin tacizi ile sonuçlanıp olay mahkemeye kadar intikal edince açıkçası elalemin chatteki kızına da artık güvenemiyorum :)
Ben de öpüyorum seni mucuk mucuk
Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah ne denir ki? Temkinli olmak lazim haklisin

burbuk ben ki kesin konuşurdum eşim asla benden başkasına bakmaz asla konuşmaz beni çok seviyo diye. demek ki bu kadar emin konuşmamak lazımmış. oyundan da olsa başka birisiyle konuşuluyormuş.
26 yıllık evliyim. Eşime öyle %100 hiç güvenim olmadı. Kendisine de bunu söyledim. Aldatırsan ve öğrenirsem kesin dönüşü olmaz dedim. Asla kıskanmadım (kıskanamıyorum öyle bir yapım yok yani elimde değil) kısıtlamadım. Kendimi de kısıtlamadım.
Şimdiye kadar bir şey olmadı veya oldu da ben yakalayamadım. Bundan sonrasını tabi ki bilemem. Ama aldattığını öğrenirsem de yıkılmam. Çünkü hep bir ihtimal aldatma kapısını aralık tuttum ben.
İstediğin kadar yakala, istediğin kadar kısıtla. Aldatacak erkek her halde, her şart ve koşulda ve her zeminde aldatır.
Kendini boşuna yorup üzüyorsun.

Yanlış anlamayın da daha bitmedi mi bu kıro kıro oyun arkadaşlıkları..Eşinizin başka işi gücü yok mu?
Sizinle ilgilensin,çocuğuyla ilgilensin,birlikte film seyredin,sohbet edin gezin tozun ama böyle sanallar da oynayıp dost edinmeyin.
İnanın ki bildiğim bir karı koca var böyle oyun arkadaşları ile sohbetten birbirine vakit ayıramıyorlar, sabaha kadar uyumazlar,gündüz uyurlar,cinsellikleri bile bitmiş asker arkadaşı gibi olmuşlar durumları vahim yani.
Lütfen eşinizi biraz sıkın bu oyunları bıraksın sizinle ,eviyle ilgilensin.

26 yıllık evliyim. Eşime öyle %100 hiç güvenim olmadı. Kendisine de bunu söyledim. Aldatırsan ve öğrenirsem kesin dönüşü olmaz dedim. Asla kıskanmadım (kıskanamıyorum öyle bir yapım yok yani elimde değil) kısıtlamadım. Kendimi de kısıtlamadım.
Şimdiye kadar bir şey olmadı veya oldu da ben yakalayamadım. Bundan sonrasını tabi ki bilemem. Ama aldattığını öğrenirsem de yıkılmam. Çünkü hep bir ihtimal aldatma kapısını aralık tuttum ben.
İstediğin kadar yakala, istediğin kadar kısıtla. Aldatacak erkek her halde, her şart ve koşulda ve her zeminde aldatır.

yıkıldım işte bende o güven tam vardı. derlerdi bu kadar güvenme erkektir diye dinlemedim. belki abartılacak bir olay değildir ama ortada bi yalan var beni yıkan sanırım bu oldu

Net ortamını ...sanal oyun ortamını gerçek hayatla pek kıyaslamayın bence .
Hani yapacak adam her yerde yapar bizi pek doğruya ulaştırmaz .
Bu ortamlarda risk daha az , adrenalin hat safhada .
Çevrenizdeki bi karşı cinsine kur yapma cesaretini ömrü billah bulamayan adam sanalda aslan kesilebilir .
Evet kabul içinde varsa yapar ama bu tür ortamlarda içindeki su yüzüne çıkarmada çok tetikleyici.

Ve daha da önemlisi . Eşinin bir oyun sitesinde bir erkekle masumane yazışmasından kıyamet koparabilecek bir adamın ... iş kendine gelince bunu normalleştirmesi.
Normalse ikisine de normal , anormal ise ikisine de.

Bence bu yalanını ya da örtbasını diyeyim ; telafi için oyun oynamayı bıraksın .

Yanlış anlamayın da daha bitmedi mi bu kıro kıro oyun arkadaşlıkları..Eşinizin başka işi gücü yok mu?
Sizinle ilgilensin,çocuğuyla ilgilensin,birlikte film seyredin,sohbet edin gezin tozun ama böyle sanallar da oynayıp dost edinmeyin.
İnanın ki bildiğim bir karı koca var böyle oyun arkadaşları ile sohbetten birbirine vakit ayıramıyorlar, sabaha kadar uyumazlar,gündüz uyurlar,cinsellikleri bile bitmiş asker arkadaşı gibi olmuşlar durumları vahim yani.
Lütfen eşinizi biraz sıkın bu oyunları bıraksın sizinle ,eviyle ilgilensin.

dün silecem diyodu ama dinlemedim hiç

Ben de oyun arkadaşına telefon vermesine takıldım biraz. Kadın da olsa erkekte olsa gereksiz bulurum böyle şeyleri.
Hele ki havadan sudan sohbeti daha da gereksiz buldum. Ne alaka yani dimi?

Bende cok uzun bir süre oynadım online oyun. Hatta evlendikten sonrada, eskisi gibi sık olmasada oynadım. Oyunda illaki grubun, arkadaşların vs oluyor ama illa telefon alıp vermek gerekmiyor. Ben yapmadım şahsen ki eşim bu konuda kesinlikle kıskançlık yapmazdı. Ama çok gerekli birşey değil yani gerekli olsa bende yapardım. :KK70: Ama çokta aldatma boyutuna çıkarılcak birsey degil.

Bende cok uzun bir süre oynadım online oyun. Hatta evlendikten sonrada, eskisi gibi sık olmasada oynadım. Oyunda illaki grubun, arkadaşların vs oluyor ama illa telefon alıp vermek gerekmiyor. Ben yapmadım şahsen ki eşim bu konuda kesinlikle kıskançlık yapmazdı. Ama çok gerekli birşey değil yani gerekli olsa bende yapardım. :KK70: Ama çokta aldatma boyutuna çıkarılcak birsey degil.

Oyuna karşı değilim zaten zevk alıyo oynasın sorun değil. erkeklerle sürekli skypte muhabbette ona da bişey demiyorum konuşsunlar. ama bir kızla skypte yazışmak hoş değil. güvenimi sarstı bakalım toparlanacak mı

İste bu benim felsefem.
Kimseye bekcilik yapamam elimde degil. Adam ahlaksizsa benim kizkardesime bile sulanir. İsyerinde de birini bulur.musterisini de goturur kaba tabirle.engelleyemem haberim bile olmaz

Oyun oynayabilir tabi ama evli bir adam olarak oyuna bagimli olmasi saçma. Daha önemli sorumluluklari var.
Konusmada suan bir sey yok masumca evet ama insaniz sonuçta duygular degisebilir.
Sen Eşşeğini saglam kazığa bagla da çalınirsa kadere.

Oyuna karşı değilim zaten zevk alıyo oynasın sorun değil. erkeklerle sürekli skypte muhabbette ona da bişey demiyorum konuşsunlar. ama bir kızla skypte yazışmak hoş değil. güvenimi sarstı bakalım toparlanacak mı

Abartiyorsunuz. Insan hobisi veya sevdiği seyle ilgili insanlarla tanisabiliyor, konusabiliyor. Arada sohbette edebiliyor. Bunda abartılıp, güven sarsılcak bir durum yok. Oyundan arkadaşım olmadı ama farklı hobimle ilgili bir siteden konustugum birkaç erkek arkadasim vardı. Eşim istediğinde okuyabilir ortada hersey hatta onuda muhabbete dahil ederdik keza eşim ile aynı hobiye, tutkuya sahibiz.
Havadan sudan muhabbeti gordunuz diye işi aldatma boyutuna götürmeniz abarti. Yapacak adam esinin en yakin kiz arkadasiylada iş pisirebiliyor gorulmemis bisey degil.
Mudahale edilcek yer var edilmicek yer var. Tabi evlilik sizin evliliginiz sonucta, belki kendinize guveniniz az, belki esinize güveniniz az veya baska farklı sebebler olabilir bu davranisinizin altinda bilemicem

Çok medeni yorumlar yapamayacağım,
İsterse geri kafalı olarak nitelendirileyim.
Oyun sitesindeki kıza mesaj atan adam aranıyordur ,
Tanımaz etmez orda hava nasılmış , konu sahibinin eşine ne?
Kız sınava girecekmiş , konu sahibinin eşine ne?
Boş işler bunlar
Yem atıyor kız oltaya gelirse iş ilerleyecek.

İçinde olan heryerde yapar evet ama , bu adam da bariz aranıyor işte.
Sohbet etmeye çalışıyor.
Tanımadığı bir bayana laf atacağına , otursun gözünün öenündeki eşine sorsun , nasılsın , napıyorsun diye.

Back
X