• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş yine hüzün..

Aynı şeyi kadın yapsa erkeğin tepkisi daha farklı olurdu. Erkek milleti bu tarz olayları aldatma olarak görmüyor ve görmediği sürece devamı geliyor.Evet tam olarak aldatma sayılmaz yaşadığınız olay fakat şimdi hava durumunu soran yarın başka şeyleri sorup olayı reele taşıyabilir o bakımdan şimdi önlemini alın.

Muhabbet eğilimli eşiniz :(((
karşı tarafta eşinizin evli olduğunu biliyor mu acaba, o bayana kızmamak gerek durumun farkında mı belli değil :(
kavga etmekte çok haklısınız, sarsıldığınızdan eminim büyük hayal kırıklığı sizin için :(
ben de iyi şeyler yazmak isterdım ama ıhh, iyi tarafı yok
Allah yardımcınız olsun, gönlünüzü ruhunuzu evinizi bir an önce rahatlatsın inşallah :(

boşver bu kadar takma canuna yazık yapan kendine yapar sen yasak koydukça o yasaklar tatlı gelir.

Muhabbet eğilimli eşiniz :KK43:((
karşı tarafta eşinizin evli olduğunu biliyor mu acaba, o bayana kızmamak gerek durumun farkında mı belli değil :KK43:
kavga etmekte çok haklısınız, sarsıldığınızdan eminim büyük hayal kırıklığı sizin için :KK43:
ben de iyi şeyler yazmak isterdım ama ıhh, iyi tarafı yok
Allah yardımcınız olsun, gönlünüzü ruhunuzu evinizi bir an önce rahatlatsın inşallah :KK43:

evet biliyomuş. ama bilmesi değiştirmez bişeyi. sonuçcta benim çalıştığım yerde ki insanlarda biliyo ama ben yüz versem sarkacak kişi çok

evet biliyomuş. ama bilmesi değiştirmez bişeyi. sonuçcta benim çalıştığım yerde ki insanlarda biliyo ama ben yüz versem sarkacak kişi çok
Ne bileyim evli olduğunu bilmiyordur ondan hal hatır sorma cesaretiini gösteriyordur kız dedim ama biliyormuşta :(
Haklısın ne diyeyim
Gerçekten Allah yardımcın olsun, yani ben yorumları okudum az çok
abarttığını düşünenlerden değilim :( sana sonuna kadar hak veriyorum

Ne bileyim evli olduğunu bilmiyordur ondan hal hatır sorma cesaretiini gösteriyordur kız dedim ama biliyormuşta :KK43:
Haklısın ne diyeyim
Gerçekten Allah yardımcın olsun, yani ben yorumları okudum az çok
abarttığını düşünenlerden değilim :KK43: sana sonuna kadar hak veriyorum

Keşke hal hatır soran kız olsa. ben yine eşime tepki göstermem konuşma der geçerim. ama havayı soran benim eşim

günaydın arkadaşlar..

benim eşim online bi oyun oynuyor. skype ta oynadığı kişilerle falan görüşüyor. oyunda bir tane kız olduğunu biliyodum rehberinde denk gelince oyundan bi kız konuşmayız etmeyiz demişti e bende inandım. 1 yıldır tanışıyoruz 3 aydır evliyiz ve ben bu süre içinde bi konuşma yakalamadım. neyse dün telefonu elimdeyken kızdan mesaj geldi. eşim demiş oyundan düşmüşsünüz diye kızda eve geç gidecem sen gir oyna gibi bişeyler demiş. hanımefendinin sınavı varmış eşim başarılar umarım iyi geçer demiş. arkasından havalar nasıl orda diye sormuş eşim ben soğuğu hiç sevmiyorum demiş kız hava durumu raporu vermiş falan konuşma bu şekilde. ben delirdim tabi. baya kavga ettik bende aynısını yapacam bu yaşadığımı sende yaşayacaksın falan dedim. yaklaşık 1 saat dil döktü ama neye yarar? bence aldatmak sadece cinsel birleşme değildir. sen birisine soğuk havaları sevmiyorum diyebiliyosan kafanda sohbet etme düşüncesi vardır.

nedir bu durum?
daha ilk basta oyundaki kızın telefonu neden istenmiş bu garip değil mi

günaydın arkadaşlar..

benim eşim online bi oyun oynuyor. skype ta oynadığı kişilerle falan görüşüyor. oyunda bir tane kız olduğunu biliyodum rehberinde denk gelince oyundan bi kız konuşmayız etmeyiz demişti e bende inandım. 1 yıldır tanışıyoruz 3 aydır evliyiz ve ben bu süre içinde bi konuşma yakalamadım. neyse dün telefonu elimdeyken kızdan mesaj geldi. eşim demiş oyundan düşmüşsünüz diye kızda eve geç gidecem sen gir oyna gibi bişeyler demiş. hanımefendinin sınavı varmış eşim başarılar umarım iyi geçer demiş. arkasından havalar nasıl orda diye sormuş eşim ben soğuğu hiç sevmiyorum demiş kız hava durumu raporu vermiş falan konuşma bu şekilde. ben delirdim tabi. baya kavga ettik bende aynısını yapacam bu yaşadığımı sende yaşayacaksın falan dedim. yaklaşık 1 saat dil döktü ama neye yarar? bence aldatmak sadece cinsel birleşme değildir. sen birisine soğuk havaları sevmiyorum diyebiliyosan kafanda sohbet etme düşüncesi vardır.

nedir bu durum?
Bencede aldatmak sadece cinsel birleşme değildir.Zaten sanki herşeyimiz tamdı.reel de çok iyi ilişkiler kuruyorduk, birde sosyal medyası chatleri eksikti. Taviz vermeyin bence bu yanlış çünkü bu tür ortamlarda insanlar daha cesaretli oluyor. Bu tür yerlerde mevzu başka yerlere gidebiliyor. Aklını fikrini aşk ve cinsellik ile bozmuş bir toplum olduğumuz için iş çoğu zaman arkadaşlık boyutunu aşıp başka yerlere gidiyor.

Rehberinde gördüğünüzde o kız olduğunu nasıl anladınız o kadar kişi arasından. Kaldı ki telden mesajlaşıyorlarsa eşiniz sizin görme ihtimaline karşı nasıl rahat rahat tutabiliyor telinde o mesajları. Fazla rahat değil mi? hem de sizin karıştırdığınızı bile bile ilginç.

Rehberinde gördüğünüzde o kız olduğunu nasıl anladınız o kadar kişi arasından. Kaldı ki telden mesajlaşıyorlarsa eşiniz sizin görme ihtimaline karşı nasıl rahat rahat tutabiliyor telinde o mesajları. Fazla rahat değil mi? hem de sizin karıştırdığınızı bile bile ilginç.

ben daha önce rehbere bakarken soruyodum bu kim şu kim diye. konuşmaları normal mesaj bölümünden değil skypetan. ben hiç skype konuşmalarına bakmıyordum. belki ilk konuşmaları belki de ben daha öncekileri görmedim

Esiniz nefes de mi almasin? Yani su devirde insanin arkadasi olamaz mi ben sasiriyorum bu dusuncelere. Benim de erkek arkadaslarim var esimin de kiz arkadaslari var, medeni insanlariz biz. Konusma iceriginde anormal bir sey yoksa nedir bu ofke esas ben size sorayim. Bogmayin insanlari
aldatma yok da eşi de aynısını yapacağım deyince niye tutuştu?
karısı da arkadaşça konuşacak sonuçta.

günaydın arkadaşlar..

nedir bu durum?
Aldatmyan erkek yoktur.hepsinin allahh belani versin

Şu medeni olan çiftleri anlamıyorum olmaz arkadaş kadın erkek arkadaş olamaz yok öyle bi dünya koy tepkiniz silsin o oyunu ne demek mesajlasmak bekar sanki

Çok medeni yorumlar yapamayacağım,
İsterse geri kafalı olarak nitelendirileyim.
Oyun sitesindeki kıza mesaj atan adam aranıyordur ,
Tanımaz etmez orda hava nasılmış , konu sahibinin eşine ne?
Kız sınava girecekmiş , konu sahibinin eşine ne?
Boş işler bunlar
Yem atıyor kız oltaya gelirse iş ilerleyecek.

İçinde olan heryerde yapar evet ama , bu adam da bariz aranıyor işte.
Sohbet etmeye çalışıyor.
Tanımadığı bir bayana laf atacağına , otursun gözünün öenündeki eşine sorsun , nasılsın , napıyorsun diye.
Cnm senin tüm dediklerine harfiyen katılıyorum .benimde eşim gta online oynuyor.bi baktım mesaj gelmiş açtım ağzımı yumdum gozumi ama telefona değil televizyon a meaj görüyorum .eşim numarası yok kızda kızında .oyun oynayan lar yazabilir numara olmasına gerek yok .Mesaja baktım bu kız kim dedim bilmiyorum dedi mesaj gelmiş dedim sana acta bakalım bana değil dedi . Öyle bir bağırdım ki bn bile korktum . açtı mesajı eşim nasılsın ne yapıyor Sun demiş .kızda çok sağol sen ne yapıyorsuj demiş .Bu mesajida ben mutfakta iken o arada yazmışsakin bidaha yapma oyunun nda girmez kirrim. Dedim .Sonra baktım jiz yahu diye eşime ha bire yazıyor neredesin yanıma gel oyun a gel falan tabi eşim cvp veremez artık .Bunu arkadaşlıktan engelleyecek sin dedim .ve engelli.Not işten eve gelir tek kelime benle konuşmaz ama maşallah yabancı kızlara gldimi hak hatır sorar yok öle bi dünya hele bi daha yazsın parçaları m valla . Milyonlar ca erkek var onlarla oynasın cnm .bni sus eşyası olarak mı aldı evine demi ama ya :KK49::anneadayı::KK76:

Back
X