• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam

Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
Neden ölüp kurtulacaksın hayat kocandan mı ibaret? Hayatı yaşanabilir yapan tek şey koan mı? Bırak gelmesin belki hayırlıdır, sana ölümü düşündüren adamdan çocuk mu yapacaksın bir de. Neden dünyada son insan o gibi davranıyorsunuz. Sizi üzüyorsa, bırakın gitsin. Çok seviyorsun mücadele ettin, düzelmiyor sa bırakın gitsin. Aşktan kimse ölmüyor inanın.

Neden ölüp kurtulacaksın hayat kocandan mı ibaret? Hayatı yaşanabilir yapan tek şey koan mı? Bırak gelmesin belki hayırlıdır, sana ölümü düşündüren adamdan çocuk mu yapacaksın bir de. Neden dünyada son insan o gibi davranıyorsunuz. Sizi üzüyorsa, bırakın gitsin. Çok seviyorsun mücadele ettin, düzelmiyor sa bırakın gitsin. Aşktan kimse ölmüyor inanın.
İki gün önce yemek hazırladım çağırdım. Sabah kendime hazırladım onu çağırmadım.kendim yedim.çünkü erkenden kalkmış oyun oynuyor gelip Sormuyor ki ekmek alayım mi kahvaltı yapalım diye

Çok istiyorum bir
Çocuğum olsun konuşmama sebebi de basit birsey. Yanina gittim sarıldım öptüm özür dile yoksa asla konuşmam diyor kalbim çok kırık

Eğer doğru düzgün bir aile hayatı sağlayamayacaksanız sırf anne olmak istiyorum diye doğurmak kusura bakmayın bana bencillik geliyor

bakın iyi karar verin çocuk olduktan sonra da durum aynı olunca sonra boşanmak istiyorum diye konu açmayın çocuklara yazık oluyor gerçekten :( evliliğinizi rayına oturtmadan çocuk yapmayın lütfen

Bitip tükendiğiniz ve kocanızla hiç anlaşamadığınız evliliğe çocuk da eklemek için neden bu kadar uğraşıyorsunuz? Belli ki kocanız sizin için doğru kişi değil böyle bitip tükendiyseniz. Gerçekten bir de çocuk mu sahibi olmalısınız böyle birinden? Genelde burada okuduklarıma göre peşinden "boşanırdım ama çocuk var" geliyor devamında böyle evliliklerin.

Ayrıca basit bir meseleden küstüyse barışırsınız. Bu derece abartacak bir durum varmış gibi durmuyor.

ölsem de kurtulsam , anormal koca, ama tedaviyle çocuk.aslında doğrusu yazdığın paragrafta "boşanmak" olmalıydı benimle yarın çocuk randevusuna gelmez bu mu derdi ya? kendini yaktın kurtarmıyosun he bi de ille çocuk yapıp onu da yakıcam mı diyosun?

Haklı, haksız özür dilemek erdemdir ancak bu meselede kocacığıııından özür dilersen üzgünüm ki İplerini onun eline vermiş olucaksın ve sırtına daha çok binmeye başlıcak. Tabii bu söylediklerim senin için bişey ifade etmicek biliyorum çünkü böyle umursamaz, sorumsuz bir adamdan çocuk yapıp o çocuğunda hayatını zindan etmek gibi bir hedefin var. Neyse yiyin birbirinizi çocuklarınızın müstakbel babasıyla ben dizi izlicem 😘

ölsem de kurtulsam , anormal koca, ama tedaviyle çocuk.aslında doğrusu yazdığın paragrafta "boşanmak" olmalıydı benimle yarın çocuk randevusuna gelmez bu mu derdi ya? kendini yaktın kurtarmıyosun he bi de ille çocuk yapıp onu da yakıcam mı diyosun?

ölmek boşanmaktan daha kolay çünkü sende hiç bir şey bilmiyon ha :63:

Back
X