Yine eşim ve ailesi

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
Merhaba kizlar 2bucuk yillik evliyim 14aylik oglum var. Esimle ailesi disinda hic bir problemimiz yok. Esimin ailesi buraya yarim saat uzaklikta köyde oturuyorlar. Benim ailemde 2saat uzaklikta. Esimle ikimiz arasinda özel olan hic bir problemimiz yok. Ama soz konusu ailesi olunca gozu hic biseyi gormuyor. Bundan onceki tum kavgalarimizin tek sebebi ailesi. Her hafta sonumuzu onlara giderek geciriyoruz. Bi hafta gitmesek aramiz açiliyor. Bu hafta malum cuma tatildi cumartesi esimin kursu vardi. Dedimki cuma evimizde gecirelim cumartesi kurstan sonra cikip gideriz dedim, ne zamandir evde kahvalti yapmadik evde hic kalamadik dedim. Yok ben illede gitcem dedi. Ve dedigi gibi yapti gitti. Biz kaldik oglumla. Bugun sabah kursa gitti cikista yine koyde tarla sulanacak diye koye gitti. Aksam uzeri geldi. Yarin yine gidilecekmis bende kizdim kac gundur bi gun evde oturalim diyorum bildigini yapiyosun dedim. Simdi kararli gitmekte. Guzellikle konustum olmuyo kavga ettim olmuyo. Ailesinden nefret ediyorum. Gidince tum gun birbirimize sadece laf sokuyoruz.
Ve ben subattan bu yana aileme ne zaman gittiysem esime hic bi zaman israr etmedim..istedigi zaman geldi. Istemedigi zaman ailesine gitti,
Sizce ne yapmam lazim esimin birazda evine donmesi icin?

Yani evde kalınması gereken işler yaratırdım ben olsam. O ney öyle kimin evi belli değil.

Yada söyleyin işte ben rahat edemiyorum evimizdeki gibi yakın olamıyorum istediğim gibi davranamıyorum sana filan deyin evde mutlu edin o şekilde, anladınız siz. Ama ordayken de hiiiiç takmayın onu yüzüne bakmayın yani sorun çıkarmayın ama görmezlikten gelin. sadece evde çok çok iyi davranın belki eve bağlanır yani.

Yapacak hic ama hicbirsey yok olsa 6 senedir ben yapardim bizimde evliligimizdeki tek sikinti ailesi biz birde cok yakiniz iki sokak.siz yine sukur edin.erkekler ailelerine cok duskun oluyor benim esimde hergun arar sorar gider akli fikri onlarda.onlarinda bizde kizim dogdu simdi kizimi sahipleniyorlar sanki ben tasiyici anneyim.demem o ki ne kadar ustune gidersen o kadar teper rahat birak ne yapmak istiyorsa yapsin.sende ustune dusme rahat ol.

Vumadan ailenize gidin pazartesi dönün
Eşiniz eve geldiğinde de ailenizle telefonda konuşun şöyle özledim böyle özledim

Evde işleride yapmayın 2 kelimeden uzun cümleler kurmayın kısa konuşun onunla

Hem sizi kaybettiğini hemde yanlış yaptığını anlar

Erkekler ailelerine düşkün değil erkek aileleri baskıcı duygu sömürüsü yapıyolar laf söz oluyo diyoşar diyolarda diyolar mecburmuş gibi gidiyo erkeklerde

Gözü açılırsa gitmek istemez

Bence ailesi ile arasına girmeyin gidiyorsa gitsin ama size ısrarını doğru bulmadım bu noktada net olun
Gelmiyorum ben sen istersen gidebilirsin derseniz
Kimi insan ailesini geniş aile kültürünü birlik ve beraberliği sever eşinizde böyle biri
Nefret kısmını doğru bulmadım
Kimse için nefret söylemi hoş değildir helede hergün koynuna girdiğiniz eşim dediğiniz çocuğunuzun babasının ailesine
Keza eşinizin sizin aileniz hakkında böyle bir düşüncesi olsa!

O dedigini yaptim fazlasiyla hala adam bildiginden donmedi. Dedim yakin olamiyoruz diye eve gelince oluruz dedi, annesigilde hic konusmadim yine de yok yani,

Tek basina gitsin zaten artik ondan gectim bizi pesinde her hafta suruklemesin. Cocuk hasta olur diyorum umrunda bile olmadi. Benimde oglumu sahiplenmeye calistilar izin vermedim, gorumcem kokuma alissin biraz.buyunce kalir bizde bile dedi.
Su an o moddayim zaten. Canim tatli.istiyo dedim malzemeleri gitmis almis fazla fazla koyde yaparsin annemlerde yer diyo

Erkekler ailelerine düşkün değil erkek aileleri baskıcı duygu sömürüsü yapıyolar laf söz oluyo diyoşar diyolarda diyolar mecburmuş gibi gidiyo erkeklerde

Bak o konuda cok haklisin kvalidem tam bir duygu somurucu zaten hic bu acidan dusunmemistim oglu onu iki gun aramasin hemen fircalar tavir yapar eder.kpeder de ozel gunlerde gitmeyelim burdan buraya nie gelmiyosunuz diye soylenir esinde huylarini bilio ve gidiyo hicbirseyi kacirmiyo ama hic dogru degil bence boyle olunca emri vaki oluyo insan icinden gelerek yapmiyo.ben cogu zmn esimin mecburiyetten yaptigini biliyorum tabi duskunde oda ayri.

Erkekler diye genelleme. Kardeşim düşkün değil, eşim düşkün değil. Ailesiyle konuşmuyoruz, geçen barışmak istediler bizi rahat bırakın huzurumu bozamam dedi. Karaker meselesi emin ol.

Zaten hepsi kaynanamin sozleri. Gitmezse suratı dusuyor kaynanamin hemen dusmani oluyoruz. Esimde benim dedigimden cok annem diyor.

Ben zaten ailesine gitmesine kizmiyorum. Gitsin gorsun istedigi kadar ama her hafta sonu gidip bi gece kaliyoruz benim istegim bi gunu ailesiyle gecirelim bi gunu de evde olalim. Yada o gitsin ben evde kalayim.
Esimin ailesi gidiyorum bana surat asik geliyolar yine surat asik. Her seye laf ediyolar her ise karisiyolar ozellikle cocugum konusunda zararli da olsa ille yapsin diyolar. Artik yuz goz oldum ailesiyle ve surekli gordugum icin sevmemek bi yana gercekten nefret ediyorum

Yapacak bir şey yıllarca babam da anneme aynısı yaptı biz büyüdükten sonra duruldu çocukların okula başlayınca sık sık gitmezsiniz.
Anlamıyorum bu erkek annelerini sürekli kendilerini acındırıyorlar bende de var ondan yapacak bi şey yok mesafeli ol

Su an o moddayim zaten. Canim tatli.istiyo dedim malzemeleri gitmis almis fazla fazla koyde yaparsin annemlerde yer diyo

E nasıl o moddasın ? Dediğini yap fazla fazla ama kendi ailene git
Sen onun çantası değilsin 2 saat mesafe nedir bişey değil git yarın ptesi dönersin

Mesafeli olsam da kavga etsemde degisen bise olmuyo ki. Cocugumun okula baslamasina 5yil var ve ben her hafta sonu bunu cekmek istemiyorum.
E nasıl o moddasın ? Dediğini yap fazla fazla ama kendi ailene git
Sen onun çantası değilsin 2 saat mesafe nedir bişey değil git yarın ptesi dönersin
Ben zaten gidiyorum. Haftaya yine aileme gitcem, ama cocukla otobus degistirerek gitmek olmuyor. Bende arkadaslarla beraber gidiyorum. Calisiyorum pazartesi donmem imkansiz.

Biraz uyanık ve dilli olmak lazım.
Ben gitmediğimde laf ettiklerinde " Hani biz bi aileydik bizi sizi mi var onlar gelseydi " diyorum zamanla bu laf kısaldı onlar niye gelmedi oldu .
Erkekler zamanla benimsiyolar bişeyleri tam alışmadan kendi doğruna alıştırmak gerekiyo

40 yaşında kazık kadar arkadaşımız evlendi bekarken evi uyumak için kullanırdı şimdi hep annesinde neden? Annesi duygu sömürüsü yapıyo, 80 küsür yaşında kvsi var bu kvnin oda oğluna yapıyo söyleniyo ama
Ne gördülerse o

Bence de ailene git o da gitsin kendi ailesine rahat etmiyorum de ailene git

Her hafta sonu anne babasına giden, ardında bıraktığı evinde de ilgi bekleyen hayat arkadaşı ve çocuğunun canı mı sıkılır, gezmek mi isterler, onların da ailesi olarak planları var mı umursamayan adam, konuşmanıza, taleplerinize rağmen ısrarla sizinle kavga edip kendi bencil yaşantısında olan adam, kıçına tekmeyi hak ediyordur.

Sizi bilemem ama ben böyle hayatı bir ömür çekmez, onun yerine resti çeker, anasıgile temelli def ederdim.

Evliliği idrak edememiş bir anasına yapışık işte. Ne beklenir ki?

A
Allah yardımcınız olsun çok zor çalışıyorsunuz sizi anlaması lazım ev işlerini haftasonuna bırakın dinleniyorum uyuyorum diyin ki eminim demişsinizdir de aklıma bi şey gelmiyor ki !!!

Sen daha çok surat asıcaksın
Hiç gülme onlara eşinede gülme çoçuğuna gül
Ordan çıktığında yolda gül ama adam gitmek istemez
Tabi gitsin ailesi ama herhafta kalmak olmaz. Biraz ilişkiyede ara verin huzursuzum keyifsizim de istediğim zaman yapamıyosam hiç yapmam de

Bahçe ve tarlada işleri varsa ve bundan para kazanıyorsa mecbur gidecek.ne için gittiğine bağlı.

Tarla işini yapan başka birisi var mı

Yakın olunca o işler de evin oğluna kalıyor

Kışın gidince ne yapıyorsunuz evde mi oturuyor o yoksa arkadaşı vs mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…