- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Merhaba kizlar 2bucuk yillik evliyim 14aylik oglum var. Esimle ailesi disinda hic bir problemimiz yok. Esimin ailesi buraya yarim saat uzaklikta köyde oturuyorlar. Benim ailemde 2saat uzaklikta. Esimle ikimiz arasinda özel olan hic bir problemimiz yok. Ama soz konusu ailesi olunca gozu hic biseyi gormuyor. Bundan onceki tum kavgalarimizin tek sebebi ailesi. Her hafta sonumuzu onlara giderek geciriyoruz. Bi hafta gitmesek aramiz açiliyor. Bu hafta malum cuma tatildi cumartesi esimin kursu vardi. Dedimki cuma evimizde gecirelim cumartesi kurstan sonra cikip gideriz dedim, ne zamandir evde kahvalti yapmadik evde hic kalamadik dedim. Yok ben illede gitcem dedi. Ve dedigi gibi yapti gitti. Biz kaldik oglumla. Bugun sabah kursa gitti cikista yine koyde tarla sulanacak diye koye gitti. Aksam uzeri geldi. Yarin yine gidilecekmis bende kizdim kac gundur bi gun evde oturalim diyorum bildigini yapiyosun dedim. Simdi kararli gitmekte. Guzellikle konustum olmuyo kavga ettim olmuyo. Ailesinden nefret ediyorum. Gidince tum gun birbirimize sadece laf sokuyoruz.
Ve ben subattan bu yana aileme ne zaman gittiysem esime hic bi zaman israr etmedim..istedigi zaman geldi. Istemedigi zaman ailesine gitti,
Sizce ne yapmam lazim esimin birazda evine donmesi icin?
Ve ben subattan bu yana aileme ne zaman gittiysem esime hic bi zaman israr etmedim..istedigi zaman geldi. Istemedigi zaman ailesine gitti,
Sizce ne yapmam lazim esimin birazda evine donmesi icin?