yine eşim yine eşim

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
günaydın arkadaşlar selam herkese.
konumu okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim tarafsız yorumlar yaparsanız benim için daha iyi olacaktır hatalarımı görebilmem için..
dün akşam eşimle yine tartıştık çok basit bir mesele.balık almış eve gelirken .bnde dedim o balığa elimi süremem tuhaf oluyorum sanki yılana dokunuyomuş gibi oluyyorum dedim.ismini bilmiyorum balığın yılan gibi uzun birde kılıç gibi burnu var..
neyse bu havalandı hemen demediğini bırakmadı kadın yaparmış o işi sanki şimdiye kadar bana komşularım yapıyodu yemeğimi vs .neyse bnde gittim yaptım yemedi balıktan .sonra yattık ofladı pufladı çocukların yanında yattı..en ufak bir tartışmada hep ayrı yatıyo çok sinirleniyorum..surat eden tavır yapan kendisi.bıktım artık bu huyundan.sizlerdede böylemi normal bişeymi bu yani her ailede böylemi oluyo sadece bizdemi. siz olsanız nasıl davranırdınız..

merhabalar.
evliliği yürütmek o kadar zorki.iki farlı huyda iki faklı insan.bence biribirinizi seviyor ve bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak istiyorsanız ikinizde fedakarlık göstermelisiniz. eğer eşiniz çok sık balık getirmiyorsa birarcık dişinizi sıkıp balığı pişirebilirsiniz. çok sık getiriyorsa bunu uygun bir dille hoşlanmadığınızı eşinize anlatmalısınız.eşinizin ne olursa olsun çocukların yanında yatması bence iyi bir davranış değil ki; dinimizde eşler birbirine sırtını bile dönüp yatmamalı.

ufak bir konu büyümüş sanki , diğer arkadaşında dediği gibi abartıp sık sık ne bilim haftanın 3 günü kalkıp getirmiyorsa ara sıra göz yummak lazım sanırım , birde madem sevmiyorsun artık balıkçılar kılçığına kadar temizleyip kafasını kuyrugunu kopartıp öyle veriyorlar balığı, eşin temizletsin güzelce sana da sadece yıkayıp kızartmak kalsın belki o zaman gözünde bu kadar büyümez balık olayı ,

ama en önemlisi ayrı yatma mevzuunu konuşman lazım ciddi anlamada en ufak olayları geçtim büyük tartışmalarda dahi yataklarınızı ayırmamanız gerektiği konusunda hassas davranmasını istemen lazım

mecbur kalınca pişirmişsiniz işte.demekki bazı konularda
fedakarlık edebiliyosunuz.bu kadar küçük meselelerin aranıza girmesine izin vermeyin

ya o balığı hiç pişirme ya da çok fazla dillendirme, hem söylenip hem yapmak erkeklerde bi etki yaratmıyo, sonuca bakıyo yapıyomu yapıyo, bitti
balık işi sovr86'nın da dediği gibi halledilebilir ama ayrı yatma mevzusu bence asıl sıkıntı

diğer balıkları hep bn yaparım balık hiç yapmıyorum değil bu balığı yaparken sanki yılanı elliyomuşum gibi geliyo...ve bn sakin bir şekilde söyledim dokunamıyom diye kendi kendine havalandı..birde diyo işte kadın yapar bilmem ne..ya sanki şimdiye kadar başkaları yapıyodu vvaya kendisi yapıyomuş gibi kadınlığıma laf söylüyo..evet bn çok kızıyorum ayrı yatmasına ne konuda olursa olsun ufakta olsa büyükte olsa tartışma ayrı yatıyo kaç defa uyardım..

evlilik gerçekten çok büyük sabır gerektiriyo. yani mesela bende balıktan hiç hazetmem allaha şükür kocamda sevmez. ama sevseydi de durum değişmezdi sevmediğim dokunamadığım bir yemeği pişirememki. bence eşinize bunu ve her ters düşülen durumda yatağın ayrılmayacağını anlatın o ne demek öyle çok ayıp!!!

eşin abartmış bence .sonuçta balık olayına kadınların çoğu aynı tepkiyi weriyoruz ama sanmıyrm ki eşlerinde öle dedi die ayrı yattını.eşimde bana temizle der oflarım kokuyo derim güler şaka yapar yaptırır bana.eşin biraz fazla sinirli cnm

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşiniz bi balık (hem de pişirmenize rağmen) için sizden ayrı yatmayı yeğliyor ve surat asıp trip atıyorsa bu sadece balıklık bi konu değildir.
Ya geçmişte yaşanmış olaylardan alışılagelmiş bi harekettir, ya bişeyler yıprandığındandır.
Komik gelecek belki ama psikoloğa gittiğinizde çocukluğunuza inerler ve bilinç altınızı kendinizin boşaltmanızı isterler.
Evliliğinizin de eminim çocukluk evresinde sorunlar yaşamamışsınız ki ufacık bir konuda bile farklı yerlerde yatmayı göze alabiliyor eşiniz.

Sorunuza gelince evliliğimin ilk 2. ayında ben yatağı terketmek gibi bi hata yaptım, sabah uyandığımda yatağımdaydım ama.
Eşim gece beni alıp yatağa yatırmış.Ertesi sabah yatağı bi daha terketmememiz gerektiğiyle alakalı bana çok güzel bi konuşma yapmıştı.
O gün bu gündür bırakın küslüğü, sırf ayrı yatmamak için ayrı yerlerde bile asla kalmamaya gayret gösteriyoruz.

bende anlamıyorum elleyemıyorum dıyeni eldıven gıyın cnm....benım ark bütün tavugu elleyemem dıye çöpe atmıs yazıktır dedim ya...sizin ki kılıç balıgı galiba:) ortadan ikiye kesseydınız...ya da eşinize cnm buyuk balıkları temızletebilir misin de....bızde de oluyor böyle tartısmalar ama eşin bıraz fazla alıngan galiba.....

Nemesis'in de dediği gibi eğer balığı pişirirken söylendiyseniz ondan dolayı da yememiştir. Hoş, hata kendisinin ama...
Eşiniz oldukça anlayışsız davranmış. Ne demek, dokunmaktan hoşlanmadığınız bir şey için bu kadar tantana yaratmak?
Benim eşim karidesi çok sever ama ben ne görmeye ne kokusuna dayanamıyorum, o da yemiyor. İstersen al getir, kendin pişir hatta sorun yok dedim, yine de istemedi, ki sorun da yapmadı bu durumu.
Eğer eşinizin sevmediği bir yemek varsa onu pişirin, belki anlar. O yiyemezken, siz de " işte aynı şey ben de o balığa dokunamıyorum " dersiniz :)

Ayrı yatmak da çok yanlış. Fakat ne kadar söylerseniz söyleyin, "bir adam yedisinde neyse yetmişinde de odur" der annem.

balık hiç yapmıyorum değilki hep bn yaparım .mesela kırmızı et yemem bn .ama eşim seviyo diye et yemekleri yaparım mantıdır köftedir .hepsini yaparım.yani elimden geldiğince üstüme düşen neyse yaparım bn işten kaytarmak gibi bi lüksüm yok..en çok beni yaralayan böyle basit bir konuda kadınlığıma laf söylemesi ve ayrı yatması.

sana bi önerm var eşin ayrı yattığı zaman onun üstüne düşme kendi haline bırak mesele balık yapamamak deil bnce bşka bişiler var sen eşinin peşinden koşma bi akşam o tıpış tıpış gelecektr.senin tavrını bildiği için afedersn naz yapıo bunu ondan vazgecrmek için toleransı bırak bi defa dene farkı göreceksn ama kararlı olduunu hissettrmen gerekli ona yaptıgı davranşları küçümser gibi yap bi erkege yakısmıo der gibi alah kolaylklar versn cnm

bana kalırsa sende hiç hata yok igrenıp soylemıs olmanın ne kabahatı var bende balıga asla dokunamam eşim ya ayıklatır yada kendısı ayıklar.hatta kokusunuda sevmedıgım ıcın bazen pişmiş olarak alır.bence eşinin derdi sadece balık değil normalde aranız nasıl bir problemınız varmı acaba?

yok bn zaten peşinde dolaşmadım .yattığımızda ilk geldi odaya baktı bn oralı değilim pohpohlamıyom sonra kalktı gitti..
kendisi çok iyi biliyo benim inadımı..şimdi şehir dışında gece gitti hiç oralı olmadım aramadımda.

genel olarak iyi anlaşırız .her ailede olduğu gibi tartışmalarımız var yok değil.ama derdi neyse söylesin o zaman saçma sapan şeyleri bahane etmesin..

canım herkeste aynı olmaazda bazı erkekler kadınlarda tuhaf geçim bir ilim derlerya doğruymuş..sende eşine söyle bdaha balık aldığı zaman ayıklatıp getirsin sende sadace pişir elini vurma tiksiniyorsan...eşinde braz abartmış yemeden yatmış senin yanından kalkıp çocuklarn yanına yatmış..biraz nazlı galiba eşin

eğer şu anda boşanıyor olmasaydım sanada yorum yapabilirdim belki ama kelin ilacı olsa başına sürermiş. ne diyeyim.. inşallah düzelir sana küsmez böyle, sende onu üzmez bir balık yapıverirsin. yada yapan yerler var pişirip satıyorlar onlardan almak aklına gelir..

evet baya bi nazlı zannedersinki 18 lik taze gelin..hep pohpohlayacaksın hep onunla ilgileneceksin hep onun istedikleri olacak.ama herşey bi yere kadar..şimdiye kadar aldığında kimi kendisi ayıkladı bazende dediğiniz gibi ayıklatıp getirdi..bn daha öncede söyledim bu nu ayıklayamam diye..ilk dafa değil..

Bu belki de sizin fobiniz, dokunamıyor olduğunuzu bile balık alıp paşa paşa yapacaksın kadın değil misin demesi çok tuhaf
Annemde kokusu evden gitmiyo diye yapmaz mesela, eee buna göre benim annem kadın değil mi ?
Yakında balıkçı var sipariş veriyosun pişirip yolluyorlar annemlere..

Siz fobinizi bile yenip balığı pişirdiğiniz halde neyin tribini atıyor hala ?
Kaldı ki yatak ayırma çok ciddi bir mesele..
Abartmış, hemde fazlasıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…