- Konu Sahibi balkonkusu
-
merhabalar.
evliliği yürütmek o kadar zorki.iki farlı huyda iki faklı insan.bence biribirinizi seviyor ve bir ömür boyu aynı yastığa baş koymak istiyorsanız ikinizde fedakarlık göstermelisiniz. eğer eşiniz çok sık balık getirmiyorsa birarcık dişinizi sıkıp balığı pişirebilirsiniz. çok sık getiriyorsa bunu uygun bir dille hoşlanmadığınızı eşinize anlatmalısınız.eşinizin ne olursa olsun çocukların yanında yatması bence iyi bir davranış değil ki; dinimizde eşler birbirine sırtını bile dönüp yatmamalı.
eşin abartmış bence .sonuçta balık olayına kadınların çoğu aynı tepkiyi weriyoruz ama sanmıyrm ki eşlerinde öle dedi die ayrı yattını.eşimde bana temizle der oflarım kokuyo derim güler şaka yapar yaptırır bana.eşin biraz fazla sinirli cnm
günaydın arkadaşlar selam herkese.
konumu okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim tarafsız yorumlar yaparsanız benim için daha iyi olacaktır hatalarımı görebilmem için..
dün akşam eşimle yine tartıştık çok basit bir mesele.balık almış eve gelirken .bnde dedim o balığa elimi süremem tuhaf oluyorum sanki yılana dokunuyomuş gibi oluyyorum dedim.ismini bilmiyorum balığın yılan gibi uzun birde kılıç gibi burnu var..
neyse bu havalandı hemen demediğini bırakmadı kadın yaparmış o işi sanki şimdiye kadar bana komşularım yapıyodu yemeğimi vs .neyse bnde gittim yaptım yemedi balıktan .sonra yattık ofladı pufladı çocukların yanında yattı..en ufak bir tartışmada hep ayrı yatıyo çok sinirleniyorum..surat eden tavır yapan kendisi.bıktım artık bu huyundan.sizlerdede böylemi normal bişeymi bu yani her ailede böylemi oluyo sadece bizdemi. siz olsanız nasıl davranırdınız..
sana bi önerm var eşin ayrı yattığı zaman onun üstüne düşme kendi haline bırak mesele balık yapamamak deil bnce bşka bişiler var sen eşinin peşinden koşma bi akşam o tıpış tıpış gelecektr.senin tavrını bildiği için afedersn naz yapıo bunu ondan vazgecrmek için toleransı bırak bi defa dene farkı göreceksn ama kararlı olduunu hissettrmen gerekli ona yaptıgı davranşları küçümser gibi yap bi erkege yakısmıo der gibi alah kolaylklar versn cnm
bana kalırsa sende hiç hata yok igrenıp soylemıs olmanın ne kabahatı var bende balıga asla dokunamam eşim ya ayıklatır yada kendısı ayıklar.hatta kokusunuda sevmedıgım ıcın bazen pişmiş olarak alır.bence eşinin derdi sadece balık değil normalde aranız nasıl bir problemınız varmı acaba?
canım herkeste aynı olmaazda bazı erkekler kadınlarda tuhaf geçim bir ilim derlerya doğruymuş..sende eşine söyle bdaha balık aldığı zaman ayıklatıp getirsin sende sadace pişir elini vurma tiksiniyorsan...eşinde braz abartmış yemeden yatmış senin yanından kalkıp çocuklarn yanına yatmış..biraz nazlı galiba eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?