yine eşim yine eşim

Evli değilim ama tarafsızca bakmaya çalıştım konuya.
Bir balık için bu kadar tavır olmaz ki hele ki ayrı yatma olayına çok karşıyım ben ne olursa olsun tartışma yüzünden ayrı mı gidilirmiş ?
Yersiz yere kırmış sizi bence.

Ben bu konuda sizin bir hatanızı göremedim. Bende küçük balıkları temizleyebiliyorum fakat büyük balıkları temizleyemiyorum bölemiyorum falan. 2-3 ay önce eşimde kumkapıdan bir kasa palamut almıştı. Ben temizleyemem bunları hayatım ellerinden öper dedim hatta o da hiç hayatında temizlememiş, arkadaşına sordu arkadaşı tarif etti o da temizledi. Eşiniz de temizleyebilirdi bunu sorun haline getirmesi yersiz geldi bana. Ayrıca yatağını ayırması konusu hele de böyle bir konu yüzünden tuhaf eşinizle bu konuyu tekrar bir tartışma ortamı yaratmadan sakince konuşmayı deneyebilirsiniz.

benim sinirlerimi bozanda zaten bi balık için kadınlığıma laf etmesi..

çevremde gördüğüm kadarıyla bende dahil olmak üzere bizim eşlerimiz biraz pohpohlanmaktan hoşlanıyorlar. birazcık yapmakta sakınca görmüyorum (abartmamak şartıyla) öyle yapınca bakın nasıl ilişkiniz daha güzel olacak.emin olun siz biraz pohpohlarsanız o da davranışlarını düzeltecektir. bazı konuları fazla uzatmamak gerekiyor.

Balıkları ben de temizleyemem.. Bana göre balık temizlmek erkek işidir..Biz de mesela sülalede erkekler ayıklardı..

Bir kere hamsi aldık,ben bir deneyim dedim,bıçağın o balığa batması ve o hisle,bir de gözleri bana bakarken... balığı bir tarafa bıçağı bir tarafa attım,kaçtım... :104: :104: İçim kötü oldu,artık eşim yapıyor yada alırken temizletiyoruz...

Eşin de alırken dikkat etsin temizletsin artık..

Yalnız, her kavga da ayrı yatması kötü..Evlilik zor iş,Allah kolaylık versin.. Haklıysanız geri adım atmayın derim..Gelmiyor mu yatağa,bir sonraki gece önce siz yatın, çocuklarla uyuyun..bakalım o yalnız kalınca ne yapacak :26:

bn sakince söyledim neyin tiribini atıyosun bana şimdiye kadar komşularımmı yapıyodu dedim tamam kapat konuyu dedi bn havan ne o zaman dedim bak demekki temizleyebiliyomuşsun dedi..ya birde benim kızdığım herşeyi bnden beklemesi ona göre iki elim kandada olsa o balıkları yapıp ona yedirmem lazım..ve bn o balıkları bak ben kadınım yaptım demek için ayıklayıp yaptım ona yaranıp gözüne girmek için değil..demekki ne yaparsan yap koca milletinin gözüne giremiyosun..

Aranızda başka sorunlar var sanırım. Bir balık yüzünden insan eşinden ayrı yatmaz, en fazla söylenir. Zaten bu kadar zaman sizin huyunuzu anlamamış olmasına da şaştım. Dışarıda temizletip getirebilirdi, satan yerler temizliyor aynı zamanda. Bu kadar basit çözümü olan bir şey için ayrı yatmak, kavga bahanesi arıyormuş da bulmuş gibi olmuş

eşin aşırı tepki vermiş...
eşler arasdında çok büyük bi olay geçmediği sürece ayrı yatılmamalı diye düşünüyorum...
yine dön arkanı yat, niye gidiyosun....
balık konusunda da biraz anlayışlı olabilirdi...
hemen saydırmak yerine, kendisi deneseydi keşke...
cnm sende elinde sonunda yapmışsın balığı....
demek ki dokunabiliyomuşsun....
keşke hiç yapmasaydın da, bak tavrımı koyunca nasıl da yapılıyomuş diye düşünmesine fırsat vermeseydin eşinin....

Canım hiç dert etme kendi haline bırak eşini. Haklısın koca milletinin gözüne giremiyorsun, ayrıca erkekleri o kadar pofpoflamak iyi olmuyor. Ne demek iki elin kanda da olsa yapıp yedirmen lazım yok öyle bir şey onlar bizi o kadar pofpofluyor mu? Hayır.

en ufak bişeyde yataklar ayrılmazz günahmış hem...ben hamileyim gece kusuyorum eşimide rahatsız ediyorum dye ben oturma odasında yatayım bu hafta dedm eşim ben sensz yatmam bende orda yatarm o zman dedi..senin eşinin başka bir sorunu var bence kadınlarda duymuştum yatak ayırmayıda erkekte ilk kez duydum...

Size en ufak fırsatta kadinliginizi hatırlatıyor ama kendi en küçük bir olayda yatakları ayırıyor. Kusura bakmayın ama balık ayiklamadiginiz için kadinliginiza laf atıyorsa dönüp önce kendi erkekliğine baksın derim.

ona göre normal uykusu kaçıyomuş uyuyamıyomuş tv izlemek için gidiyomuş..sık sık yaşıyorum bu sorunu gerçekten artık sıkıldım ister istemez aklından sebepler aramaya başlıyosun..

ya zaten sonunda pişirecektiniz, dokunacaktınız keşke başta söylenmeyiverseydiniz.gerçi bazen insan tiksiniyor elinde olmadan yapacak bişey yok olmuş bi kere ama tartışmanın nedeni her ne olursa olsun eşinizin ayrı uyuması evliiğiniz için en büyük hata ve tehlike. bu duruma müdahele etmenizi tavsiye ederim.

geçimsiz erkek öyle yapar benim babamda en ufak bişeyde tartışma çıkartır ortalığı gerer

Kendi yemediği halde, eşi için et yemekleri yapan birisi konu sahibi. Benim birçok
tanıdığımın aksine gayet özverili bir davranış bu. Üstelik her balık değil, sadece
bu balık ( muhtemelen zargan ya da zargana diye bilinen ve gerçekten yılanvari
olan bir balık ) konusunda hassasmış. Çocuk gibi küsecegine, tamam karım, balıklar
benden salata senden diye bir çözüm sunabilirdi özveri isteyen biri... Belki de eşinizi
siz biraz şımarttınız, her istediğini yaparak, ondan yüz bulup küsüyordur.

Arada hafif şaka maksatlı değinseniz bu duruma ama eleştiri boyutuna kaçmadan,
çözüm olur mu acaba???

erkek milleti böyle işte..onlar için ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli....

böyle gülümseyerek , yanağını dudağını öperken anasını sövsen ağzını açıp bişey demez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…