- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
- Konu Sahibi balkonkusu
-
Bu belki de sizin fobiniz, dokunamıyor olduğunuzu bile balık alıp paşa paşa yapacaksın kadın değil misin demesi çok tuhaf
Annemde kokusu evden gitmiyo diye yapmaz mesela, eee buna göre benim annem kadın değil mi ?
Yakında balıkçı var sipariş veriyosun pişirip yolluyorlar annemlere..
Siz fobinizi bile yenip balığı pişirdiğiniz halde neyin tribini atıyor hala ?
Kaldı ki yatak ayırma çok ciddi bir mesele..
Abartmış, hemde fazlasıyla..
evet baya bi nazlı zannedersinki 18 lik taze gelin..hep pohpohlayacaksın hep onunla ilgileneceksin hep onun istedikleri olacak.ama herşey bi yere kadar..şimdiye kadar aldığında kimi kendisi ayıkladı bazende dediğiniz gibi ayıklatıp getirdi..bn daha öncede söyledim bu nu ayıklayamam diye..ilk dafa değil..[/o zman sende hiç üstüne gitme sende ona naz yap..gördüğüm kadarıyla senin bir hatan yok o anlasın hatasını
günaydın arkadaşlar selam herkese.
konumu okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim tarafsız yorumlar yaparsanız benim için daha iyi olacaktır hatalarımı görebilmem için..
dün akşam eşimle yine tartıştık çok basit bir mesele.balık almış eve gelirken .bnde dedim o balığa elimi süremem tuhaf oluyorum sanki yılana dokunuyomuş gibi oluyyorum dedim.ismini bilmiyorum balığın yılan gibi uzun birde kılıç gibi burnu var..
neyse bu havalandı hemen demediğini bırakmadı kadın yaparmış o işi sanki şimdiye kadar bana komşularım yapıyodu yemeğimi vs .neyse bnde gittim yaptım yemedi balıktan .sonra yattık ofladı pufladı çocukların yanında yattı..en ufak bir tartışmada hep ayrı yatıyo çok sinirleniyorum..surat eden tavır yapan kendisi.bıktım artık bu huyundan.sizlerdede böylemi normal bişeymi bu yani her ailede böylemi oluyo sadece bizdemi. siz olsanız nasıl davranırdınız..
Ben bu konuda sizin bir hatanızı göremedim. Bende küçük balıkları temizleyebiliyorum fakat büyük balıkları temizleyemiyorum bölemiyorum falan. 2-3 ay önce eşimde kumkapıdan bir kasa palamut almıştı. Ben temizleyemem bunları hayatım ellerinden öper dedim hatta o da hiç hayatında temizlememiş, arkadaşına sordu arkadaşı tarif etti o da temizledi. Eşiniz de temizleyebilirdi bunu sorun haline getirmesi yersiz geldi bana. Ayrıca yatağını ayırması konusu hele de böyle bir konu yüzünden tuhaf eşinizle bu konuyu tekrar bir tartışma ortamı yaratmadan sakince konuşmayı deneyebilirsiniz.
genel olarak iyi anlaşırız .her ailede olduğu gibi tartışmalarımız var yok değil.ama derdi neyse söylesin o zaman saçma sapan şeyleri bahane etmesin..[/QUOT
Eşinizle konuşun bence hem bu tavırlarını hemde bu ayrı yatakda yatma mevzusunu .çünkü çok abartı bir tepki vermiş olayı çok fazla büyütmüş.bunun nedenıni size açıklamalı.
bn sakince söyledim neyin tiribini atıyosun bana şimdiye kadar komşularımmı yapıyodu dedim tamam kapat konuyu dedi bn havan ne o zaman dedim bak demekki temizleyebiliyomuşsun dedi..ya birde benim kızdığım herşeyi bnden beklemesi ona göre iki elim kandada olsa o balıkları yapıp ona yedirmem lazım..ve bn o balıkları bak ben kadınım yaptım demek için ayıklayıp yaptım ona yaranıp gözüne girmek için değil..demekki ne yaparsan yap koca milletinin gözüne giremiyosun..
en ufak bişeyde yataklar ayrılmazz günahmış hem...ben hamileyim gece kusuyorum eşimide rahatsız ediyorum dye ben oturma odasında yatayım bu hafta dedm eşim ben sensz yatmam bende orda yatarm o zman dedi..senin eşinin başka bir sorunu var bence kadınlarda duymuştum yatak ayırmayıda erkekte ilk kez duydum...
ya zaten sonunda pişirecektiniz, dokunacaktınız keşke başta söylenmeyiverseydiniz.gerçi bazen insan tiksiniyor elinde olmadan yapacak bişey yok olmuş bi kere ama tartışmanın nedeni her ne olursa olsun eşinizin ayrı uyuması evliiğiniz için en büyük hata ve tehlike. bu duruma müdahele etmenizi tavsiye ederim.[/QUOTE
bn balığı hiç ayıklamıyor değilim bu balığa elimi süremem yılana dokunuyom gibi oluyorurum dedim...
bu ayrı yatma huyu yeni değil daha öncede yaptı çok kez.bnde bundan öncekinde sert ve ciddi bir şekilde uyardım çok kızdığımı belli ettim yani ama değişen bişey yok göründüğü üzere..daha ne yapabilirim ki..
geçimsiz erkek öyle yapar benim babamda en ufak bişeyde tartışma çıkartır ortalığı gerer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?