yine eşim yine eşim

benim 3 yillik evliligimde anladigim su
böyle ufak tefek meseleleri sirf kendi psk icin büyütmeyeceksiniz
ve iste derler ya idare etmek aynen öyle yani
ortada muhim bir mesele yok
ve küsüp gidiyorsa
gidin yanina gel kocacim vs gibi seyler iste icinizden ne geliyorsa
o zaman zamanla duzeliyor
o küsme huylarida gecer
ben denedim oldu :)

Tamam belki yapman gerekir ama,
sitem edebilirsin bu çok normal eşin çok ters tepki veriyor çok mu sinirli?

evet bn fazla taviz verdim..bunu kendiside farkında ..bazen bnden bişey istediğinde yapmazsam hadi hadi sen beni kırmasın kıramazsın der..buda en çok veren taraf bn olduğumu gösteriyo.

Bence balık bahane eşinizin size karşı tavır aldığı başka mevzular var gibi geldi yani basit bir konu nerelere gelmiş hem laf söylüyor hem yemiyor birde sizden ayrı yatıyor gerçekten ayıp etmiş... ama sizde tiksindiğiniz yapmak istemediğiniz birşeyi sırf eşiniz laf söyledi diye yapmak zorunda hissetmeseydiniz keşke yada yapabilecektiniz baştan itiraz etmeseydiniz... 10 yıllık evliyim bende aslaaaaaaaaaa balık temizlemem dokunamam bile eşim çok sever oğlumda çok seviyor bu yüzden eşim haftada bir balık alır ve kendi hazırlayıp pişirir bunuda sorun etmez ...hiç bir kuvvet elime balık almam konusunda beni ikna edemez bu konuda bende sizin gibi takıntılıyım

diğer balıkları ayıklıyorum sorun değil ama bu balığı yılana benzettiğim için yapamam dedim.
valla banada sanki başka bişey varda balığı bahae ediyo gibi geldi nasılsa patlak verir.

Eee, ben de kolay kolay balığa elleyemiyorum. donmuş balığı süzgeçte yıkayıp atıyorum hemen fırına, mümkün olduğunca dokunmadan.. Kadınlıkla bunun ne alakası var.
Eşin tamamen yanlış düşüncede, ama buna o ışığı sen vermiş olmalısın ki bu kadar üste çıkabilme cesaretini almış.

Ayrı yatmak başlı başına kötü bir olay zaten, küs bile olsam yattığım zaman sarılırım eşime.
Eşine güzel bir dille anlattın mı bunları?

Gidip balık alacağına sizi ailecek balık yemeye götürseydi hem aranız bozulmazdı, hem de daha mutlu olurdunuz dışarı çıkıp ailecek bir şeyler yaptığınız için.

ben sizi haklı buldum. eşiniz nazlı davranmış.
çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama, bir daha size küstüğünde onların yanına gitmesin, göndersinler babalarını. salonda yatsın gerekirse. yattığı yerin rahatsızlığını görsün, yataktan kaçmaya bahane bulmasın. ya da siz söyleyin, çocukları sıkıştırma diye...
çocukları niye şahit bırakıyor ki bu duruma. işime gelmedi mi küserim, kaçarım, diye öğretiyor çocuklara bir yandan...

balık konusunda kadın işi demiş ya, çevremde bir sürü arkadaşımda hep erkekler ilgileniyor bu işlerle. eti parçalamak, balığı ayıklamak, pişirmek vb...
bizim evde çok nadir balık pişer, ben de kafaları görünce hiç dokunamıyorum, yiyemiyorum.
balığı ben alırsam kafaları bırakırım balıkçıda, eve gelir yıkar pişiririm. eşim kafa ile alırsa balıklar onun ellerinden öper :)

Ben de bir zamanlar balıktan tiksinmiştim.
Hem kokusundan, hem görüntüsünden, hem de temizlemesinden.

O zamanlar evli degildim. Evlenmeden önce eşime derdim, balıgı ne yerim, ne de eve sokarım.
Dışarda yersin diye :)

Gel zaman git zaman evlendik, eşim bir gün dedi ki balık alalım sana ellerimle yapacagım,
Hayatında yediğin en güzel balık olacak dedi.Tamam dedim.
Aldı, pişirdi, salatasına kadar yapıp masayı hazırladı beni çagırdı.
Gerçekten hayatımda yediğim en muhteşem balıktı :)
O gün bugündür yani yaklaşık 8,5 yıldır balık bizim evde eşimden sorulur :)

Sizin eşiniz aşırı abartmış. Hem kendisi işin ucundan tutmuyor,
hem sizin kadınlıgınıza laf ediyor, hem de ayrı yatıyor.

Geçimsiz adam diye buna diyorlar. İşin çok zor arkadaşım.
Eşin çok anlayışsız. Bence tavrını koy ki bundan sonra kadınlıgına laf edip de ayrı yatamasın...

bn tavrımı koydum zaten konuşmuyorum oda konuşmuyo..ve bu gün yine çocukların yanında yattı..

Tatlım aranıza bu tür konuarın girmsinizin verme ,acaba biraz tepkili misin ,en ufak talepte böyle tepki vermen bezdiriyor olabilir ,

erkekler tartışmayı ,didişmeyi sevmezler ,senden soğumasına izin verme ...

erkekler düşüncesizler ,ki geçen günü aynısın anneme babam yaptı kesinlikle soğuğa değmemesi lazım kemiklerile ilgili sorunu var ,kış başından beri eldiven takar 2 kilo hamsi almış buğlaa yap diye oturmuş yapmış

kadıncağız 60 yaşında ..........

sabır tatlım evinin huzuru için,sen ne dersen de eşin değişmeyecek çünkü

ben sende hata görmedim söylenmeseydin daha iyi olurdu tabi ama sonuçta balığı pişirmişsin eşinin bu olayı bu kadar abartması yatak ayırması falan doğru değil.umarım sorununuzu çözersiniz canım evlilik zor iş hepsi çocuk gibi bu erkeklerin idare etmek hep biz kadınlara düşüyor

tepkilimiyim derken..bn balığı ayıklayamam derken gayet sakin bir şekilde söyledim sinirli havalanmadan söyledim yani..ama kendisi hemen sinirlendi bağırdı falan ve evimiz sobalı yapmazsan yapma dedi ve balıkları çöpe vaya sobaya atacağını söyledi..birde kadın yapar sen kadınmısın gibisine konuştu bnde onun üzerine sinirlendim..

erkekleri idare etmek gerçekten zor şeymiş hangi dk hangi çıkışı yapacakları belli değil..kendimi onun yerine koyuyorum bn olsam bu sinirli halime göre sinirlenmezdim diyorum..

gerçektende çok abarttı dün içimi boşalttım ve ağzını açıp tek kelime edemedi kendisini yaptığı şeyi savunmadı bile..illada haklı olduğunu düşünseydi bana ağız açtırmazdı eminim..evet çocuk gibi benim 2 değil 3 çocuğum var,mış ta haberim yokmuş..

hepsi aynı, sıkma canını, bazen de suçlu olduklarını bastrmak için yapıyorlar aksiliklerini

bendede aynı sorun vardı kücück bişe kavga kıyamet kopuyodu ben artık öğreniyom öle bişe yaptığında üstüne hiç düşmeyip kapatıyom konuyu mesla gecen hafta menemen yapmıştım kuru olmuş ama ne yapabilirm domateslerin tadı yokki kış günü başladı bu nasıl menemen dedimki dometes kuru dedim baktım hala söleniyo büyüyecek sustum kapandı konu hayır dometes sulu değil desem izleyin gübürtüyü konuda konu olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…