- Konu Sahibi balkonkusu
-
Kendi yemediği halde, eşi için et yemekleri yapan birisi konu sahibi. Benim birçok
tanıdığımın aksine gayet özverili bir davranış bu. Üstelik her balık değil, sadece
bu balık ( muhtemelen zargan ya da zargana diye bilinen ve gerçekten yılanvari
olan bir balık ) konusunda hassasmış. Çocuk gibi küsecegine, tamam karım, balıklar
benden salata senden diye bir çözüm sunabilirdi özveri isteyen biri... Belki de eşinizi
siz biraz şımarttınız, her istediğini yaparak, ondan yüz bulup küsüyordur.
Arada hafif şaka maksatlı değinseniz bu duruma ama eleştiri boyutuna kaçmadan,
çözüm olur mu acaba???
Tamam belki yapman gerekir ama,
sitem edebilirsin bu çok normal eşin çok ters tepki veriyor çok mu sinirli?
Bence balık bahane eşinizin size karşı tavır aldığı başka mevzular var gibi geldi yani basit bir konu nerelere gelmiş hem laf söylüyor hem yemiyor birde sizden ayrı yatıyor gerçekten ayıp etmiş... ama sizde tiksindiğiniz yapmak istemediğiniz birşeyi sırf eşiniz laf söyledi diye yapmak zorunda hissetmeseydiniz keşke yada yapabilecektiniz baştan itiraz etmeseydiniz... 10 yıllık evliyim bende aslaaaaaaaaaa balık temizlemem dokunamam bile eşim çok sever oğlumda çok seviyor bu yüzden eşim haftada bir balık alır ve kendi hazırlayıp pişirir bunuda sorun etmez ...hiç bir kuvvet elime balık almam konusunda beni ikna edemez bu konuda bende sizin gibi takıntılıyım
Ben de bir zamanlar balıktan tiksinmiştim.
Hem kokusundan, hem görüntüsünden, hem de temizlemesinden.
O zamanlar evli degildim. Evlenmeden önce eşime derdim, balıgı ne yerim, ne de eve sokarım.
Dışarda yersin diye :)
Gel zaman git zaman evlendik, eşim bir gün dedi ki balık alalım sana ellerimle yapacagım,
Hayatında yediğin en güzel balık olacak dedi.Tamam dedim.
Aldı, pişirdi, salatasına kadar yapıp masayı hazırladı beni çagırdı.
Gerçekten hayatımda yediğim en muhteşem balıktı :)
O gün bugündür yani yaklaşık 8,5 yıldır balık bizim evde eşimden sorulur :)
Sizin eşiniz aşırı abartmış. Hem kendisi işin ucundan tutmuyor,
hem sizin kadınlıgınıza laf ediyor, hem de ayrı yatıyor.
Geçimsiz adam diye buna diyorlar. İşin çok zor arkadaşım.
Eşin çok anlayışsız. Bence tavrını koy ki bundan sonra kadınlıgına laf edip de ayrı yatamasın...
ya zaten sonunda pişirecektiniz, dokunacaktınız keşke başta söylenmeyiverseydiniz.gerçi bazen insan tiksiniyor elinde olmadan yapacak bişey yok olmuş bi kere ama tartışmanın nedeni her ne olursa olsun eşinizin ayrı uyuması evliiğiniz için en büyük hata ve tehlike. bu duruma müdahele etmenizi tavsiye ederim.[/QUOTE
bn balığı hiç ayıklamıyor değilim bu balığa elimi süremem yılana dokunuyom gibi oluyorurum dedim...
bu ayrı yatma huyu yeni değil daha öncede yaptı çok kez.bnde bundan öncekinde sert ve ciddi bir şekilde uyardım çok kızdığımı belli ettim yani ama değişen bişey yok göründüğü üzere..daha ne yapabilirim ki..
çözüm çok basit aslında, tecrubeyle sabıt.
bende ayrı yatma olayına sıcak bakanlardan degılım daha once ıkı kez esım trıp atıp odadan gıttı salonda yatacakmıs, neyse dedım alttan aldım gıdıp optum, cagırdım gerı geldı..
bı gun yıne tartıstık, yıne ben haklıyım ama o trıp atıyor bıde ben salonda yatıcam demez mı? ıyı dedım. gıttı. agustos sıcagı sadece boxer ıle yatıyor... yarım saat sonra kalktım yattıgı oda, mutfak ve banyo dısındakı tum kapıları kılıtleyıp anahtarlarını, cuzdanını, araba anahtarlarını, cep telefonuyla beraber yanıma aldım, yattım. sabah 5.30 delı gıbı yalvarıyor kapıda, ıse gıdecek gıymeye kıyafet yok, dısarı cıkamıyor anahtarlar bende dıger odalar kılıtlı, cep telefonu bende, kısacası dımdızlak kaldı... yarım saat yalvarttım kapıyı acmak için. şimdi tartısınca gıtsene salona cok seversın orayı dıyorum ALLAH KORUSUN SENDEN BI DAHA AYRI YATAMAM dıyor
bi derdi var bnlede anlayamadım..gece şehir dışına gitti ne bn aradım nede o hiç konuşmadık..
yıne de arasanız daha ıyıydı sankı, iki gun sonra seyahate gıttım merak edıp de aramadın demesın dıye...
bn tavrımı koydum zaten konuşmuyorum oda konuşmuyo..ve bu gün yine çocukların yanında yattı..
çocukları da kötü etkılıyordur bu durum
çözüm çok basit aslında, tecrubeyle sabıt.
bende ayrı yatma olayına sıcak bakanlardan degılım daha once ıkı kez esım trıp atıp odadan gıttı salonda yatacakmıs, neyse dedım alttan aldım gıdıp optum, cagırdım gerı geldı..
bı gun yıne tartıstık, yıne ben haklıyım ama o trıp atıyor bıde ben salonda yatıcam demez mı? ıyı dedım. gıttı. agustos sıcagı sadece boxer ıle yatıyor... yarım saat sonra kalktım yattıgı oda, mutfak ve banyo dısındakı tum kapıları kılıtleyıp anahtarlarını, cuzdanını, araba anahtarlarını, cep telefonuyla beraber yanıma aldım, yattım. sabah 5.30 delı gıbı yalvarıyor kapıda, ıse gıdecek gıymeye kıyafet yok, dısarı cıkamıyor anahtarlar bende dıger odalar kılıtlı, cep telefonu bende, kısacası dımdızlak kaldı... yarım saat yalvarttım kapıyı acmak için. şimdi tartısınca gıtsene salona cok seversın orayı dıyorum ALLAH KORUSUN SENDEN BI DAHA AYRI YATAMAM dıyor
yıne de arasanız daha ıyıydı sankı, iki gun sonra seyahate gıttım merak edıp de aramadın demesın dıye...
çocukları da kötü etkılıyordur bu durum
bu gün öylen işe gitti gitmeden önce içimi bir güzel boşalttım ağzıma ne geliyosa saydım ..bakalım bu akşamda ayrı yatacakmı..merak ediyorum..çocukları tabiki etkiliyor bu gün söyledim illada ayrı yatacaksan diğer odada yat kötü örnek oluyosun diye..
bu gün öylen işe gitti gitmeden önce içimi bir güzel boşalttım ağzıma ne geliyosa saydım ..bakalım bu akşamda ayrı yatacakmı..merak ediyorum..çocukları tabiki etkiliyor bu gün söyledim illada ayrı yatacaksan diğer odada yat kötü örnek oluyosun diye..
umarım hersey gonlunuzce olur.
Tatlım aranıza bu tür konuarın girmsinizin verme ,acaba biraz tepkili misin ,en ufak talepte böyle tepki vermen bezdiriyor olabilir ,
erkekler tartışmayı ,didişmeyi sevmezler ,senden soğumasına izin verme ...
erkekler düşüncesizler ,ki geçen günü aynısın anneme babam yaptı kesinlikle soğuğa değmemesi lazım kemiklerile ilgili sorunu var ,kış başından beri eldiven takar 2 kilo hamsi almış buğlaa yap diye oturmuş yapmış
kadıncağız 60 yaşında ..........
sabır tatlım evinin huzuru için,sen ne dersen de eşin değişmeyecek çünkü
ben sende hata görmedim söylenmeseydin daha iyi olurdu tabi ama sonuçta balığı pişirmişsin eşinin bu olayı bu kadar abartması yatak ayırması falan doğru değil.umarım sorununuzu çözersiniz canım evlilik zor iş hepsi çocuk gibi bu erkeklerin idare etmek hep biz kadınlara düşüyor
günaydın arkadaşlar selam herkese.
konumu okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim tarafsız yorumlar yaparsanız benim için daha iyi olacaktır hatalarımı görebilmem için..
dün akşam eşimle yine tartıştık çok basit bir mesele.balık almış eve gelirken .bnde dedim o balığa elimi süremem tuhaf oluyorum sanki yılana dokunuyomuş gibi oluyyorum dedim.ismini bilmiyorum balığın yılan gibi uzun birde kılıç gibi burnu var..
neyse bu havalandı hemen demediğini bırakmadı kadın yaparmış o işi sanki şimdiye kadar bana komşularım yapıyodu yemeğimi vs .neyse bnde gittim yaptım yemedi balıktan .sonra yattık ofladı pufladı çocukların yanında yattı..en ufak bir tartışmada hep ayrı yatıyo çok sinirleniyorum..surat eden tavır yapan kendisi.bıktım artık bu huyundan.sizlerdede böylemi normal bişeymi bu yani her ailede böylemi oluyo sadece bizdemi. siz olsanız nasıl davranırdınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?