Yine eşimin ailesi 😬

ayhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaniiiiii
senin eşinde yanii püffffffff

Ay yuh ya eşiniz bir de gözünüzün içine bakıyormuş onay verin diye. Valla hiç umrum olmazdı çocuğumuz yok daha sakin bir şehirdeyiz ona rağmen kimseyi davet etmiyoruz. Eşinizdeki de iyi cesaret insan az düşünür ya

Bunca sıkıntı yaşamışsınız, şu durumda en son düşüneceğiz şey bile değil sizi düşünmeyen eşinizin yanlış anlamasını düşünmek.
Bencil olun, bu şartlarda sonuna kadar hakkınız. Eşinizin böyle bir teklifle gelmesi en büyük düşüncesizlik!
Hayır istemiyorum, bunu sorman bile saçma. Yaşadıklarımın farkında mısın? Beni , bebegimizi nasıl riske atarsın, sana inanamıyorum deyin. Sizin şimdi bağışıklığınız düşmüş durumda , ekstra dikkat etmeniz lazım tekrar covid olmamanız için.

Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :( benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :(ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :( bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu
Esiniz bu durumda sizi yanlis anlama kapasitesine mi sahip? Diyecegim tek sey o savunmasiz bebeyi bu dunyada koruyacak kollayacak ilk kisi sizsiniz. Ne gerekiyorsa yapin.

siz henüz nekahat dönemindesiniz bebek kuvözde

her yer virüs hangi akla hizmeten gelecekler

ya virüs getirirlerse ya sizden onlara geçerse

insan bir düşünür

hem de yatmalı kalmalı gelinecek

hani aynı şehirde olsalar bir gün görelim deseler anlarım belki de zaten hastanede yatan bebek gergin ana baba üstelik siz de hasta gelip ne yapacaklarmış

eşiniz gelme demeyi ayıp buluyorsa yasak gelecekmiş desin ama asla gelmesinler

siz de umursamayın kendinize de iyi bakın iyi beslenin bebek geldiğinde ona da bakmak gerekecek zira

Eşinize sorun.
Bebeğe birşey olursa tüm sorunluğu alıyor mu?
Aynı zamanda ailesi korona yakalanırsa ve ağır geçirir ise onun sorumlusunu alıyor mu?
Eğer siz tekrar korona olur yoğun bakıma girer iseniz bebeğe bakabilecek mi?
Zaten hastalıktan yeni çıkmışsınız ev işlerine yardım edecek mi?
Ailesinin titiz davranacağını garanti eder mi?

Eşiniz yarım aklıyla sizi neden zor duruma sokuyor ki? Eşi ağır bir hastalık geçirmiş etkileri hala devam ediyor, aynı zamanda prematüre bir bebeği var. Salgın hala devam ederken utanmadan ailesini evinde ağırlamak istiyor. Hiiiç çekinmeyin direkt içinizden geleni söyleyin. Bastıra bastıra söyleyin ki bir şeyleri zor idrak ediyor belli ki

Laf anlamayana laf anlatmak çok zor. Kibar bir dille deneyin şansınızı. Gelmeseler sorun etmiyorum gerek yok bebek için risk alnayın. Sağlıkla büyütün bu arada

Benim de bebeğim 3 günlükken görümcem gelmişti. Yanında ana okuluna giden kızı. Baktım öksürüyor hapşırıyor burnu akıyor. Görümceme kızın hasta geçmiş olsun dikkat et cabucak iyileşir. Bir de gelince kızın iyileşebe kadar yanında geitmesen olur mu dedim.sen de halasının hasta olsa bebek üzülürsün dedim..Kadın apar topar çocuklarını toplayıp gitti. Aylarca beni kovmuşsun dedi.

Yukarıda yazdıklarınızı eşinize söyleyin. O size şu durumdayken ailem gelsin demeye utanmıyor, siz ona nasıl olmaz derim diye düşünüyorsunuz.

Esiniz istiyorsa yanlis anlasin istiyorsa kusura baksin. Sizin önceliğiniz bebeginiz. Su virus ortaminda nr misafirligi.
Ben virusun fazla yaygin olmadigi bir ilde yasiyorum. Markete giderken bile 2 kere düşünüyorum. İstanbul'da yasasam kirk kere dusunurdum.

Seneler evvel yeğenim doğduğunda gitmek istedik 35 günlükken ancak gelin dediler.Ne bileyim bu ortamda bu teklif çok garip.

Eşinize artık ailesinin siz ve bebeğiniz olduğunu hatırlatın lütfen. Aile büyükleri de bir zahmet evlerinde otursunlar. Allah akıl fikir versin şu yaşlılara yaa..

Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :KK43: benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :KK43:ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :KK43: bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu
Dr a sordum su sirecte eve kimseyi almayin dedi desen olmaz mi

Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :( benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :(ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :( bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu
Esinizi falan gecin bebeginiz sagliginiz daha önemli. Cocugunuz hala küvezde cikmadan misafirlik planlari mi yapiyorsunuz. Acik acik konusun kirilan kirilsin cokta onemli degil boyle seyler için.

Siz zaten bir sürü şey atlatmışsınız..
Ne misafiri ne gelip gitmesi..
Off bu insanları anlamıyorum..
Açıkca söyleyin

Back
X