Yine eşimin ailesi 😬

Şu durumda ısrarla başkasının evine kampa gidenleri alıp Mars’ın göbeğine bırakacaksın. Misafirlik öyle olmaz böyle olur diyeceksin.

Eşinizle açık açık konuşacaksın. Onun da çocuğu sonuçta. Erkeklerin kafası bazen basmıyor, bastıracaksın.

Kendimi gördüm desem... O kadar pişmanım ki o insanları net bir şekilde reddetmedigime... Şimdiki aklım olsa eş dahil kimsenin gönlünü yapmaz, net konusurdum.
Arkadaşlara katılıyorum, eşiniz bebeğine ve size acimiyorsa siz niye ona merhamet edesiniz

Merhaba kızlar; bişey danısıcam sizlere..Ben eylul de covıd gecırdim üstelik yedı aylık hamıleydım..hastanede yattım 20 gün cok agır gecırdım ve bebegımi acıl aldılar.suan iyileşme sürecindeyım eve cıktım.bebek hala kuvezde ama durumu ıyı 🙏.eşimin ailesi gelmek istiyormuş ..eşim gidip alsammı dıe gozume bakıyor deliriyorum 😬şuan virüs istanbulda cogaldı bu ınsanlR gelcekler hıcbsye dıkkt etmezler temızlık konusunda :KK43: benm bebegm prematüre ozel bakım ıstıycek hastaneden cıkınca ..ben bile korkuyorum kendımden bebegıme ıyı bakabılcekmıyım ,koruyabılcekmıyım enfeksıyon vs olmaması ıcın diye..üstelik kayınpeder sigara içiyor :KK43:ben öksürüyorum tıkanmalarım oluyo hala iyileşmedim tam ..misafirle ugrasck halim yok :KK43: bu ınsanlar da rahatlar napıcam ya😞gelmelerine nasıl engel olsam esıme ne desem de yanlıs anlamadan çözsem şu durumu
Şaka mı bu?! Eşin şaka yapıyor olmalı

Back
X