Acil olarak bir ilişki terapisti öneriyorum. Çünkü eğer daha öncesinde ilgili bir eş ise şu an böyle olması normal değil hele cinsellik olarak hiç normal değil . Erkekler bazen doğum sonrası eşlerini eş olarak görmekten ziyade bir anne olarak görüyorlar sürekli anneliğin kutsallığı vb . Düşünceler eşlerin psikolojik olarak size karşı bişey hissetmemesine neden oluyor. Bu durum ilerlemeden bir danışmanlık hizmeti alın lütfenIyi akşamlar. Daha önce de buraya yazmıştım. Bebegim var 2.5 aylık. Gunlerim yoğun ve yorucu geçiyor haliyle. Kvalidemdeyiz bir süre daha. Yemek vs yapıyor arada çocuğa bakıyor nispeten daha rahatım. Sorun eşim benimle kesinlikle ilgilenmiyor burada yazmıştınız sen ilgilen veya sorun neyse konuşun diye. Ben yazılı olarak daha iyi kendimi ifade ettiğim için eşime upuzun bir msj yazdım. Benimle ilgilenmediğini gün içinde bi 5dk bile ayırmadığını en son bana ne zmn sarildin öptün ben unuttum artık vs vs dedim.
Bana haklisin dedi. Bikac gün yanıma geliyordu sarılıyor vs. Sonra yine aynı . Yine böyle bir msj yazdım senden bir beklentim yok dedim benim zorlamamla mi sevgi göstereceksin fln yazdım. Zamanla vs dedi.
Günler geçiyor bana bi nasılsın demiyor bi sarılmiyor sabahları yanıma gelir çocuk uyudu mu fln der şunu yapalım bunu yapalım sadece çocuk konuşuruz. Haliyle normal ama ben de insanım. Sen ilgi göster diyeceksiniz gece cocuk uyuyor yanıma gelmiyor bile insan hiç mi eşine sarılmak istemez. Kvalidemde olduğumuz için ayrı koktuk odasında uyuyor bn bebekle yatak odasindayım burda. Akşamları anne babasiyla çay içiyor. Bebegim uyuyor ben de uzanıyorum yanıma uğramıyor. Cinsellik vs beklentim zten yok da bir erkek olarak benimle ilgilenmiyor.
artık böyle bir şeyin imasında bile bulunmayacağım. Hiç bir şekilde eşimden ilgi vs beklentim yok. Benim de tek derdim biraz bbebeğimi büyüyebilmek. Benim için de sadece bebeğim var artık.