merhaba arkadaslar daha once iki konu acmistim bu sekilde.
birinde arkadasinin esiyle yazismalari lakait idi. tartistik bu konuda, bir daha -gorunuse gore- yazisma olmadi bu kadinla. bi iki kez kadin aradiginda konustular yanimda yine hafif bi tartistik.
ikincisinde eski is arkadasiyla mailler ve linkedin yazismalari vardi. konuyu actigimdan beri hicbir sey yazismadilar.
simdiki ise universiteden eski okul arkadasi, ortak arkadastan numarasini bulmus, bir hafta once esimi aradi. yanimda konustular. kiz beni unuttun mu dedi sanirim. esim tabii hatirladim seni unutmak ne mumkun dedi. konusma bitince okuldan arkadasi oldugunu vs anlatti.
ertesi gun kiz aramis watsaptan sonra da mesaj atmis yine gunaydin uyuyor musun gibi. ben bu mesaji tesadufen gordum. esim uyaninca aradi geri yanimda 10 dk falan eski gunlerden ortak arkadaslardan simdiki hayatlarindan konustular.
esim bitince yine huzursuzca bana aciklamalar yapti. iste bu kiz okulda soyleydi, sevgilisi oldu uzun sure sonra ayrildilar ama hic evlenemedi vs vs.
ben gicik olsam da rengimi belli etmedim.
ama watsap i kontrol ettim tabii. baktim ki esim sabahki mesaji silmis. ben iskillendim ve esimin watsabini webten takibe aldim.
ertesi gun yazismaya basladilar. normal konusmalar canim manim yaziyorlar ama arkadasca gibi. ama esim hep yazdiklarini siliyor. !
neyse kiz fotomuzu istemis o da atti.
iste cok guzel aile yazmis. esim senin icin de dilerim canim yazdi
altina da kavgalar da dahilyazdi ve ardindan son mesajini sildi.
bi kac saat sonra da diger mesajini da sildi.
sadece resmimiz ve kizin yorumu kaldi.
dune kadar bir daha yazisma yakalayamadim. ama esimin mesajlari silmesinden inanilmaz rahatsiz oldugum icin takibe devam ettim.
dun kiz komikli bi foto atmis. esim bakmadan baktigim icin esim anlamasin diye fotoyu sildim hemen.
bugun kiz selam yazmis esim de slm yazmis orada kalmis.
esim mesajlari benim kizacagimdan dolayi mi siliyor yoksa kotu isler mi karistiriyor emin olamiyorum.
watsap web takibi yapmak ta hosuma gitmiyor dogrusu.
sizce takibe devam etmeli miyim?
Guncelleme
Esimi simdi ayni siniftan baska bi arki buldu. Onla da fotolar paylasildi. Canimli mesajlasmalar (cogu sesli) yapiyor 10 dkdir.
Ama bu sefer ki erkek.
Sanirim cok takmayacagim bu duruma.
Bir halt dönüyor meselesi buna kısaca ufaktan cilvelesme evresi , bu fragman daha ,sonra filim kopar...Biz yurtdisincayiz. zaten iletisim o sebeple kopmus.
O minnos minnos yazdikca ben delirdim!
Ha kiskanmaktan degil, adam bana ok tmm grsrz seklinde anca yazar. Kiza tam imla ile yazmis. Canim yazmayi da ihmal etmiyor
Görünen şu ki esiniz üslubunun yanlıs oldugunu ve haklı olarak buna kızacagınızı biliyor, bu topa hic girmemek icin de kısa yoldan mesajları siliyor. ("Kavgalar da dahil" mesajını sildigi gibi. Sonucta yıllar sonra cıkagelen dıs kapının mandalına ne sizin kavgalarınızdan? Bu gereksiz ayrıntıyı verip "kavgalı bi evliligim var" diyerek dolaylı yoldan mutsuz bi evlilik yasadıgını mi iddia etmis acaba? Düsündürücü bi olay.)
Esinize sakince sohbet edermiscesine "o kız bir daha yazdı mı/aradı mı" diye sorun bence. Eger "hayır" cevabını alırsanız takipte kalmaya devam edin, bit yenigi vardır. "Evet" derse, güzelce "konusmana ne gerek var" diyip bu konusmayı sonlandırmasını rica edebilirsiniz.
Erkek arkadaslari yazdiginda da mi konu acayimHayır daaa eşinize neden sürekli kızlar yazıyor yahu erkek arkadasları falan yok mu bu herüfün
Hhaha yok da hep kızlar yazıyomuş gibi izlenim oluştuErkek arkadaslari yazdiginda da mi konu acayim
merhaba arkadaslar daha once iki konu acmistim bu sekilde.
birinde arkadasinin esiyle yazismalari lakait idi. tartistik bu konuda, bir daha -gorunuse gore- yazisma olmadi bu kadinla. bi iki kez kadin aradiginda konustular yanimda yine hafif bi tartistik.
ikincisinde eski is arkadasiyla mailler ve linkedin yazismalari vardi. konuyu actigimdan beri hicbir sey yazismadilar.
simdiki ise universiteden eski okul arkadasi, ortak arkadastan numarasini bulmus, bir hafta once esimi aradi. yanimda konustular. kiz beni unuttun mu dedi sanirim. esim tabii hatirladim seni unutmak ne mumkun dedi. konusma bitince okuldan arkadasi oldugunu vs anlatti.
ertesi gun kiz aramis watsaptan sonra da mesaj atmis yine gunaydin uyuyor musun gibi. ben bu mesaji tesadufen gordum. esim uyaninca aradi geri yanimda 10 dk falan eski gunlerden ortak arkadaslardan simdiki hayatlarindan konustular.
esim bitince yine huzursuzca bana aciklamalar yapti. iste bu kiz okulda soyleydi, sevgilisi oldu uzun sure sonra ayrildilar ama hic evlenemedi vs vs.
ama watsap i kontrol ettim tabii. baktim ki esim sabahki mesaji silmis. ben iskillendim ve esimin watsabini webten takibe aldim.
ertesi gun yazismaya basladilar. normal konusmalar canim manim yaziyorlar ama arkadasca gibi. ama esim hep yazdiklarini siliyor. !
dune kadar bir daha yazisma yakalayamadim. ama esimin mesajlari silmesinden inanilmaz rahatsiz oldugum icin takibe devam ettim.
dun kiz komikli bi foto atmis. esim bakmadan baktigim icin esim anlamasin diye fotoyu sildim hemen.
esim mesajlari benim kizacagimdan dolayi mi siliyor yoksa kotu isler mi karistiriyor emin olamiyorum.
Guncelleme
Esimi simdi ayni siniftan baska bi arki buldu. Onla da fotolar paylasildi. Canimli mesajlasmalar (cogu sesli) yapiyor 10 dkdir.
Ama bu sefer ki erkek.
Guven duyamiyorum. Ama paranoyak derecesinde kontrol etmem asla.Sismaniye,
eşinizi en iyi siz tanırsınız, neyi neden yaptığını en iyi siz bilirsiniz ama bence sorun yıllar sonra bulunan okul arkadaşlarında değil, sorun eşiniz ve sizin aranızdaki güven meselesi.
Erkeklerin ve kadınların karşı cinsten arkadaşları olabileceğini, arkadaşlığın cinsiyeti olmadığını savunurum, benim için herhangi bir sosyal ağdan bir arkadaşla ne haber hayatım ne yapıyorsun bugün vb yazışmalar şüphe uyandırıcı değildir, eşimin kadın-erkek birçok arkadaşı var, ne takip ederim, ne şüphe duyarım, bir kadın zaten ne zaman şüphe duyacağını az çok sezinler bence, keza benimde arkadaşlarım var, eşimin bir kere bile falancayla niye konuşuyorsun dediğini bilmem, telefonumu kurcalamaz, yazışmalarımı takip etmez, bu lafı ettiğimde kızıyorlar ama ben öyle bilir öyle uygularım, telefon, mail vs benim için özel alandır, kurcalanıp kimle ne yapıyor diye bakılmasından hoşlanmıyorum.
Aranızdaki güven sorununu çözmeniz lazım, yazışmaların silinmesi, size açıklama yapmaya çalışması sizin ondan sürekli şüphe duymanızdan kaynaklanıyor, bir evlilikte güven, sevgi ve saygı kadar önemlidir, evliliğin temel taşlarından biridir güven.
Vay arkadaş ya adamın ne kadar boş vakti var.üni deki erkek arkadaşlarımdan herhangi biri ile masumca görüşecek olsam açar konuşurum. Eşime de anlatırım. Ergen ler gibi neden mesajlasayim? Bana pek masum gelmedimerhaba arkadaslar daha once iki konu acmistim bu sekilde.
Guncelleme
Ama bu sefer ki erkek.
Guven duyamiyorum. Ama paranoyak derecesinde kontrol etmem asla.
Sadece tesaduf eseri bu kizin mesajini sildigini gordugumden beri asiri inceledim.
Bugun nihayet yuzlestik.
Neden xx ile yazismalarini siliyorsun dedim, laf soylersin diye dedi.
Asla kotu bir sey yazmadigini falan soyledi.
Watsap webten takip ettigimi bilmiyor.
Madem biliyorsun istemedigimi o zaman hic konusmasaydin dedim. Zaten onemli degil rahatsiz oluyorsan sil dedi.
Sen mesajlari silersen ben niyetinin kotu olup olmadigini ne bileyim deyince bozuldu.
Ne konustunuz dedim soylemedi agladim sinirden derken ozur diledi.
Haklisin silmemem sileceksem de konusmamam lazimdi dedi.
Zaten o kadar yakin bi arkadas da degil hatta bir suru mesajina kisa cevaplar verdim ama buraya yerlesmek istedigi icin bilgi almak icin ariyor dedi.
Iliski dinamikleri farkli biliyorum ama ben esimin kimseye hayatim demesini kaldiramam mesela, mesafeli bi sekilde bayanlarla iletisimde olmasindan ise rahatsiz olmam.
Arkadaslarim var kimi disi sinek istemez, kimi ise erkek arkadaslarina bebegim falan yorum yazar facebookta.
Tamamen iliski dinamigine bagli.
Aldatiyor diye guvensizlik duymuyorum ama kizacagimi bile bile gizli gizli mesajlasmasi beni cok kirdi. Olan ufacik guvenim de sarsildi.
Ozur dilemesi benim icin buyuk bi adim, zira esim cok gururludur. Ama birseyler kirilmaya devam ediyor. Evliligimizin omru kisaldikca kisaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?