yine esimin yazismalari

Bence esin onu takip ettiğini biliyor

Evli adama da gunaydin uyandin mi msjlari fln cok abuk geliyo bana.
Evlenmeden once benim de esiminde karsi cins arkadaslari coktu. Haddini bilenler kaldi bilmeyenler gitti.
Evlendikten sonra karsi tarafin esi rahatsiz olur mu olmaz mi diye dusuneceksin iki defa bazi seyleri yaparken aynen okulda ki gibi devam edemezsin.
Rahatsiz olduklarinizi defedin gitsin hayatindan.

Aradan seneler geçmiş bu ne lavbalilik derdim ben. Hal hatır sordun tamam. Her gün her gün evli adama ne mesaj atıyon. Karısı yanlış düşünür de demiyor. Bence siz kızarsınız diye siliyodur, hani ortada bişey yok ama yinede görürse kıskanır kızar diye düşünüyodur. Ama boş bırakma bence bak yinede ne konuşuyorlar. Kızı gözüm tutmadı.

Ben huylandım kocanızdan.

Sizin de yanlışınız var. Her gördüğünüzde sorar kızarsanız adam siler tabi. Çaptırmasaydın ya takip ettiğini. Şimdi adam biliyor da siliyor. Daha yakalayamazsın ki.

eşinizi kavgali yazmak ve mesaj silmek yönlerinden şüpheli buldum ama daha ilginci bi anda bu kadar eski arkadaslarinin bulmaya baslamasi ve o zamanki samimiyet ile yazışmaları kusura bakmasın kimse arar sohbet edilir ama günaydın mesajları sürekli yazışmak seni unutmak ne mümkün demesi canımlı konuşmalar ve o mutlu izlenimi üstüne kavgalı yazıp silmesi iyiniyetli olmadığını gösterir

Biz yurtdisincayiz. zaten iletisim o sebeple kopmus.
O minnos minnos yazdikca ben delirdim!
Ha kiskanmaktan degil, adam bana ok tmm grsrz seklinde anca yazar. Kiza tam imla ile yazmis. Canim yazmayi da ihmal etmiyor
Bir halt dönüyor meselesi buna kısaca ufaktan cilvelesme evresi , bu fragman daha ,sonra filim kopar...

Evet konu sahibinin tam da düşünmesi gereken konu bu, adam kendi evliliğinin mutsuz olduğu sinyalini veriyor, nabız yokluyor dertleşme ayağına kadına yürüyecek bence

Esimi webten takibi biraktim ben izledikce bi pot kirmayacak cunku bildigi icin. Ama sik gorusulenler ve en son yazisilanlar i kkntrol edecegim her gun. Su an kadin orada yok, sayet kadin oradaysa ve msjlar yoksa yuzlesecegim esimle.

Sizin eşiniz gibi erkeklerin soyu tükense de biz kadınlar rahatlasak. Ne yazık ki onun gibiler hemen hemen her ortamda var. Tabi eşinize mesaj atan kadın da bi tuhaf, onların da en kısa zamanda azalarak bitmelerini isterim ben.

Ama Eşiniz gerçekten çok itici davranışları olan biri, eski konuları da biliyoruz, Allah düşmanıma bile vermesin ya.

Eşiniz fazla samimi biri galiba. Bizim de bir sürü eski arkadaşımız var görüştüğümüz ama kimse birbirine canım filan demez yani. Günlük konuşmaya dönmesi de ilginç tabi. Yerinizde olsam bir süre daha bakardım duruma.

Bir ömür takip ederek geçmez ki...

Sismaniye,

eşinizi en iyi siz tanırsınız, neyi neden yaptığını en iyi siz bilirsiniz ama bence sorun yıllar sonra bulunan okul arkadaşlarında değil, sorun eşiniz ve sizin aranızdaki güven meselesi.
Erkeklerin ve kadınların karşı cinsten arkadaşları olabileceğini, arkadaşlığın cinsiyeti olmadığını savunurum, benim için herhangi bir sosyal ağdan bir arkadaşla ne haber hayatım ne yapıyorsun bugün vb yazışmalar şüphe uyandırıcı değildir, eşimin kadın-erkek birçok arkadaşı var, ne takip ederim, ne şüphe duyarım, bir kadın zaten ne zaman şüphe duyacağını az çok sezinler bence, keza benimde arkadaşlarım var, eşimin bir kere bile falancayla niye konuşuyorsun dediğini bilmem, telefonumu kurcalamaz, yazışmalarımı takip etmez, bu lafı ettiğimde kızıyorlar ama ben öyle bilir öyle uygularım, telefon, mail vs benim için özel alandır, kurcalanıp kimle ne yapıyor diye bakılmasından hoşlanmıyorum.

Aranızdaki güven sorununu çözmeniz lazım, yazışmaların silinmesi, size açıklama yapmaya çalışması sizin ondan sürekli şüphe duymanızdan kaynaklanıyor, bir evlilikte güven, sevgi ve saygı kadar önemlidir, evliliğin temel taşlarından biridir güven.

Son düzenleme:
Guven duyamiyorum. Ama paranoyak derecesinde kontrol etmem asla.
Sadece tesaduf eseri bu kizin mesajini sildigini gordugumden beri asiri inceledim.
Bugun nihayet yuzlestik.
Neden xx ile yazismalarini siliyorsun dedim, laf soylersin diye dedi.
Asla kotu bir sey yazmadigini falan soyledi.
Watsap webten takip ettigimi bilmiyor.
Madem biliyorsun istemedigimi o zaman hic konusmasaydin dedim. Zaten onemli degil rahatsiz oluyorsan sil dedi.
Sen mesajlari silersen ben niyetinin kotu olup olmadigini ne bileyim deyince bozuldu.
Ne konustunuz dedim soylemedi agladim sinirden derken ozur diledi.
Haklisin silmemem sileceksem de konusmamam lazimdi dedi.
Zaten o kadar yakin bi arkadas da degil hatta bir suru mesajina kisa cevaplar verdim ama buraya yerlesmek istedigi icin bilgi almak icin ariyor dedi.
Iliski dinamikleri farkli biliyorum ama ben esimin kimseye hayatim demesini kaldiramam mesela, mesafeli bi sekilde bayanlarla iletisimde olmasindan ise rahatsiz olmam.
Arkadaslarim var kimi disi sinek istemez, kimi ise erkek arkadaslarina bebegim falan yorum yazar facebookta.
Tamamen iliski dinamigine bagli.
Aldatiyor diye guvensizlik duymuyorum ama kizacagimi bile bile gizli gizli mesajlasmasi beni cok kirdi. Olan ufacik guvenim de sarsildi.

Ozur dilemesi benim icin buyuk bi adim, zira esim cok gururludur. Ama birseyler kirilmaya devam ediyor. Evliligimizin omru kisaldikca kisaliyor.

Vay arkadaş ya adamın ne kadar boş vakti var.üni deki erkek arkadaşlarımdan herhangi biri ile masumca görüşecek olsam açar konuşurum. Eşime de anlatırım. Ergen ler gibi neden mesajlasayim? Bana pek masum gelmedi

Sizden çok çekiniyor bence, size karşı rahat ifade edemiyor kendini, yanlış algılıyor da olabilirim ama silme işlemini böyle anladım ben, elbette herkesin evliliği farklı, siz hayatım demesini kaldıramazsınız, biz bunun samimiyetten olduğunu düşünürüz, örnek vermem gerekirse eşimin çocukluk arkadaşı var çok tatlı bir kadındır, senelerin dostluğu var aralarında, şimdi o arkadaşı eşime hayatım dese veya eşim ona hayatım, xxx'im dese tepki göstermem veya eşimle benim ortak bir arkadaşımız var erkek, ben onla konuşurken Türkiye'ye gelmişsin bize gelmeye mi üşeniyorsun xxx'im desem eşim ne oluyoruz orada dur bakalım demez, biz hayatımıza soktuğumuz birçok insanı evimizde de ağırladık çünkü, kimin huyu nedir ne değildir biliyoruz bu sebeple, belki bizim rahatlığımız bu yüzden ya da yüzyüze tanımadığım arkadaşlarına mutlaka eşiminde selamı var der, herkesten haberim vardır, yazışıyorlarken söyledikleri birşeyi bana aktarmak isterse ve ben esprilerine gülmüşsem mune de yanımda bize gülüyor şimdi gibi şeyler söyler, demek istediğimi uzun yoldan anlattım ama biz arkadaş çevremizi birbirimizden uzak tutmayız, sizde böyle değil ya da ben öyle anladım, belki ana sorun budur, bunun üzerine konuşmalısınız bana kalırsa, aradaki güvensizliği yok eder böyle yaparsa, yani bence öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…