İnsallah uzulmezsiniz tekrar ne denir ki. Suphe cok zor bir durumBu sefer hic belli etmedim. Tabii takibi anlamistir sonradan
Kavga ettiginizi söyleyip, o mesajı silmesi düşündürdü beni. Güzel bir aile demiş kız. Evet deyip geçebilirdi. "Güzel" izlenim bıraktıktan sonra "kavgalar" niye eklenir ki.. Yani kavgalar olsa bile bunu söylemenin anlamı ne.. Niye bilsin.merhaba arkadaslar daha once iki konu acmistim bu sekilde.
birinde arkadasinin esiyle yazismalari lakait idi. tartistik bu konuda, bir daha -gorunuse gore- yazisma olmadi bu kadinla. bi iki kez kadin aradiginda konustular yanimda yine hafif bi tartistik.
ikincisinde eski is arkadasiyla mailler ve linkedin yazismalari vardi. konuyu actigimdan beri hicbir sey yazismadilar.
simdiki ise universiteden eski okul arkadasi, ortak arkadastan numarasini bulmus, bir hafta once esimi aradi. yanimda konustular. kiz beni unuttun mu dedi sanirim. esim tabii hatirladim seni unutmak ne mumkun dedi. konusma bitince okuldan arkadasi oldugunu vs anlatti.
ertesi gun kiz aramis watsaptan sonra da mesaj atmis yine gunaydin uyuyor musun gibi. ben bu mesaji tesadufen gordum. esim uyaninca aradi geri yanimda 10 dk falan eski gunlerden ortak arkadaslardan simdiki hayatlarindan konustular.
esim bitince yine huzursuzca bana aciklamalar yapti. iste bu kiz okulda soyleydi, sevgilisi oldu uzun sure sonra ayrildilar ama hic evlenemedi vs vs.
ben gicik olsam da rengimi belli etmedim.
ama watsap i kontrol ettim tabii. baktim ki esim sabahki mesaji silmis. ben iskillendim ve esimin watsabini webten takibe aldim.
ertesi gun yazismaya basladilar. normal konusmalar canim manim yaziyorlar ama arkadasca gibi. ama esim hep yazdiklarini siliyor. !
neyse kiz fotomuzu istemis o da atti.
iste cok guzel aile yazmis. esim senin icin de dilerim canim yazdi
altina da kavgalar da dahilyazdi ve ardindan son mesajini sildi.
bi kac saat sonra da diger mesajini da sildi.
sadece resmimiz ve kizin yorumu kaldi.
dune kadar bir daha yazisma yakalayamadim. ama esimin mesajlari silmesinden inanilmaz rahatsiz oldugum icin takibe devam ettim.
dun kiz komikli bi foto atmis. esim bakmadan baktigim icin esim anlamasin diye fotoyu sildim hemen.
bugun kiz selam yazmis esim de slm yazmis orada kalmis.
esim mesajlari benim kizacagimdan dolayi mi siliyor yoksa kotu isler mi karistiriyor emin olamiyorum.
watsap web takibi yapmak ta hosuma gitmiyor dogrusu.
sizce takibe devam etmeli miyim?
Guncelleme
Esimi simdi ayni siniftan baska bi arki buldu. Onla da fotolar paylasildi. Canimli mesajlasmalar (cogu sesli) yapiyor 10 dkdir.
Ama bu sefer ki erkek.
Sanirim cok takmayacagim bu duruma.
konu klasik cnm. Bu durumlar hep oluyor ve olacak. Bir ömür böyle güvensizce takip mi edeceksin. Ayrıca etsen işe mi yarayacak. vazgeç takipten derim. sen kendine güvendikce eşin kendi ile yüzleşecektir. evlilikte ki sağlam temelleriniz böyle atılacaktır.merhaba arkadaslar daha once iki konu acmistim bu sekilde.
birinde arkadasinin esiyle yazismalari lakait idi. tartistik bu konuda, bir daha -gorunuse gore- yazisma olmadi bu kadinla. bi iki kez kadin aradiginda konustular yanimda yine hafif bi tartistik.
ikincisinde eski is arkadasiyla mailler ve linkedin yazismalari vardi. konuyu actigimdan beri hicbir sey yazismadilar.
simdiki ise universiteden eski okul arkadasi, ortak arkadastan numarasini bulmus, bir hafta once esimi aradi. yanimda konustular. kiz beni unuttun mu dedi sanirim. esim tabii hatirladim seni unutmak ne mumkun dedi. konusma bitince okuldan arkadasi oldugunu vs anlatti.
ertesi gun kiz aramis watsaptan sonra da mesaj atmis yine gunaydin uyuyor musun gibi. ben bu mesaji tesadufen gordum. esim uyaninca aradi geri yanimda 10 dk falan eski gunlerden ortak arkadaslardan simdiki hayatlarindan konustular.
esim bitince yine huzursuzca bana aciklamalar yapti. iste bu kiz okulda soyleydi, sevgilisi oldu uzun sure sonra ayrildilar ama hic evlenemedi vs vs.
ben gicik olsam da rengimi belli etmedim.
ama watsap i kontrol ettim tabii. baktim ki esim sabahki mesaji silmis. ben iskillendim ve esimin watsabini webten takibe aldim.
ertesi gun yazismaya basladilar. normal konusmalar canim manim yaziyorlar ama arkadasca gibi. ama esim hep yazdiklarini siliyor. !
neyse kiz fotomuzu istemis o da atti.
iste cok guzel aile yazmis. esim senin icin de dilerim canim yazdi
altina da kavgalar da dahilyazdi ve ardindan son mesajini sildi.
bi kac saat sonra da diger mesajini da sildi.
sadece resmimiz ve kizin yorumu kaldi.
dune kadar bir daha yazisma yakalayamadim. ama esimin mesajlari silmesinden inanilmaz rahatsiz oldugum icin takibe devam ettim.
dun kiz komikli bi foto atmis. esim bakmadan baktigim icin esim anlamasin diye fotoyu sildim hemen.
bugun kiz selam yazmis esim de slm yazmis orada kalmis.
esim mesajlari benim kizacagimdan dolayi mi siliyor yoksa kotu isler mi karistiriyor emin olamiyorum.
watsap web takibi yapmak ta hosuma gitmiyor dogrusu.
sizce takibe devam etmeli miyim?
Guncelleme
Esimi simdi ayni siniftan baska bi arki buldu. Onla da fotolar paylasildi. Canimli mesajlasmalar (cogu sesli) yapiyor 10 dkdir.
Ama bu sefer ki erkek.
Sanirim cok takmayacagim bu duruma.
Aynen benim aklımdan geçenleri yazmışsınızBen anlamıyorum sizin gibi insanlar neden evleniyor ? Evliliğiniz boyunca eziyet çekiyorsunuz resmen yok kimle konuştun, yok neden konuştun... bunun gibi bir sürü şey.
İnsanlar insanlar için var. Kadınların olduğu yerde Erkekler vardır, Erkeklerin olduğu yerde Kadınlar vardır.
Tabiki eşinizin de arkadaşları olacak (Kadın Erkek farketmez). Sizin de olacak arkadaşlarınız...
Bu ülkede yaşayan bir çok Kadın ve Erkek, eşlerine sadece kısıtlama yapıp duruyor.
Adam resmen ne kadar paranoyak olduğunuzu bildiği için korkudan mesajları siliyor, resmen.
Sizde resmen psikopat gibi eşinizin mesajlarını okuyorsunuz.
Nasıl aynı yatağa girebiliyorsunuz eşinizle ?
Güvenmiyorsanız ise neden evlisiniz o zaman ?
Sert konuşacağım belki ama sizin gibi insanlar tedavi olması lazım. Sizin hissetikleriniz sevgi değil resmen takıntı. Evet takıntı!
Ayrıca aklınız fikriniz sadece sapıklığa çalışıyor. Elinizde olsa eşinizin yanına dişi sinek dahi sokmayacaksınız.
Bırakın artık şu tutumları. Biraz kendinize güvenin. Bir Diktatör gibi eşinize baskı yapıp durmayın.
Bunu en azından kendi ruh sağlığınız için deneyin.
Ayrıca eşiniz diyelim ki sizi aldatacak... bunu öyle bir yapar ki ruhunuz bile duymaz.
Ayrıca aldatılmayı önleyemezsiniz. Zaten kafasında aldatmak istiyorsa ve sırf korkudan yapamıyorsa sizin baskıcı tutumlarınız yüzünden o adamla neden evli kalıyorsunuz ki ?
Çok iyi özetlemişsin arkadaşım. Ben de bir ara böyle takiliyordum bir baktım kötüye gidiyoruz. kendime dedim sen napiyorsun. tedavi oldum kurtuldum şükür. şimdi çok mutluyuz. Erkekler böyle takıntılari çekmek zorunda değil. net.Ben anlamıyorum sizin gibi insanlar neden evleniyor ? Evliliğiniz boyunca eziyet çekiyorsunuz resmen yok kimle konuştun, yok neden konuştun... bunun gibi bir sürü şey.
İnsanlar insanlar için var. Kadınların olduğu yerde Erkekler vardır, Erkeklerin olduğu yerde Kadınlar vardır.
Tabiki eşinizin de arkadaşları olacak (Kadın Erkek farketmez). Sizin de olacak arkadaşlarınız...
Bu ülkede yaşayan bir çok Kadın ve Erkek, eşlerine sadece kısıtlama yapıp duruyor.
Adam resmen ne kadar paranoyak olduğunuzu bildiği için korkudan mesajları siliyor, resmen.
Sert konuşacağım belki ama sizin gibi insanlar tedavi olması lazım. Sizin hissetikleriniz sevgi değil resmen takıntı. Evet takıntı!
Ayrıca aklınız fikriniz sadece sapıklığa çalışıyor. Elinizde olsa eşinizin yanına dişi sinek dahi sokmayacaksınız.
Bırakın artık şu tutumları. Biraz kendinize güvenin. Bir Diktatör gibi eşinize baskı yapıp durmayın.
Ayrıca eşiniz diyelim ki sizi aldatacak... bunu öyle bir yapar ki ruhunuz bile duymaz.
Ayrıca aldatılmayı önleyemezsiniz. Zaten kafasında aldatmak istiyorsa ve sırf korkudan yapamıyorsa sizin baskıcı tutumlarınız yüzünden o adamla neden evli kalıyorsunuz ki ?
Adamlar niye mesaj siler ki?Ben anlamıyorum sizin gibi insanlar neden evleniyor ? Evliliğiniz boyunca eziyet çekiyorsunuz resmen yok kimle konuştun, yok neden konuştun... bunun gibi bir sürü şey.
Valla anlamadimAdamlar niye mesaj siler ki?
Buna odaklanmış konu sahibi.
Yoksa konusmasina bile ses çikarmamis arkadaş gayet medeni ilerliyor.Adam ve arkadası suyunu çıkarıyor.
Olanı bitenide mi bilmeyelim ne yapalım.Mesajda okuruz kafasını da kırarız
Size "Tedavi olmanız lazım" bölümü dışında katılıyorum. Çünkü ben konu sahibinin tedavi olması gereken bir hastalığı olduğunu sanmıyorum. Kocasını seven ve kıskanan bir kadın görüyorum. Onu "sizinde yapmasını söylediğiniz gibi" rahat bırakmış. Onu sıkmamış. En başından rahatsız olduğunu söylemiş. Ama yine aynı şeyleri yaşamış. Onları yaşayana dekte adamı sık boğaz etmemiş. Zaten öyle bir "sık boğaz" etmemiş ki, adam kız arkadaşına telefonu eşinin yanında cevap verip "seni unutmak mümkün mü" gibi bir konuşma yapabilmiş.Ben anlamıyorum sizin gibi insanlar neden evleniyor ? Evliliğiniz boyunca eziyet çekiyorsunuz resmen yok kimle konuştun, yok neden konuştun... bunun gibi bir sürü şey.
Bnde olsam boyle yapardm en mantiklisiKonularını biliyorum, eşinle ilgigi huzursuzsun güvensizsin ve bunda haksız değilsin.. net olmalısın, o kadın arkadaşın olabilir anlıyorum ama bekar sonuçta, mesajlaşman beni rahatsız ediyor, empati kur, ben yapsam ne hissederdin, görüşmeni istemiyorum onunla, ailemizin mutluluğundan daha önemli değildir herhalde senin için diyebilirsin.. insansa anlar, anlamazsa telefonu yedir ona
Paranoyak olmayız, olduruluruz. Ama eğer olanları güçlü göğüslersek bizi paranoyak edemezler. Çünkü kaygılarından kurtulursun. Genişlik demek istemiyorum, "çizgi" demek istiyorum. Bence eşine çizgilerini yeterince gösteremedin.Valla anlamadim
Biri genissin diyor
Biri paranoyaksin dikdatorsun
Hayir ikisi birden olamam da.
Kafam karisti son karar ne simdi
Genis miyim dar miyim
Hep boyle baslamiyor mu? Bi kac ay snra olacaklari soyleyim. karisiyla bi kavga olcak herhangi sebepten sonra canimli cicimli konustuklarina gore derdini anlatcak kizcagiz bunu teselli etcek snra ztn sorunlu bi evlilikleri var dicek...Sen konusmalari abartiyorsun bence. Boyle bir durumu savunmak istemezdim ama adam kacis yolu olarak silmeyi bulmus. Ilkokul arkadasiyla evkiliginden konusuyor. Neyinden gicik kaptiniz bunun? Bu kadar mi guvenmiyorsunuz kendinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?