yine esimin yazismalari

Kavga ettiginizi söyleyip, o mesajı silmesi düşündürdü beni. Güzel bir aile demiş kız. Evet deyip geçebilirdi. "Güzel" izlenim bıraktıktan sonra "kavgalar" niye eklenir ki.. Yani kavgalar olsa bile bunu söylemenin anlamı ne.. Niye bilsin.

Yazdığı mesajın iyi bir mesaj olmadığını biliyor ki silmiş. Yoksa niye silsin. Görürsen rahatsız olacağını bildiği için silmiş. Amacı ne olursa olsun rahatsız olacağın bir şey yapması yeterince kötü zaten.

Bence bunu sebep gösterip, bir daha bayan arkadaşlarla sohbet muhabbet istemediğini dile getir. Hiçbir şekilde izin vermediğini göster. Çünkü mesaj silmekte neymiş, haklısın.

Eşimin bayan arkadaşı yok. Benimde erkek arkadaşım yok. Onun hayatında iş arkadaşları var. Bayan iş arkadaşları da iş yerinde kalır. Telefonları yoktur. İzin vermem. Ha içinde varsa yine yapar. Telefonu yoktur iş yerinde yapar. Ama o güveni verebilmesi önemli.
Gel gelelimm güvensemde, bir kızla makara yapmasına izin veremem..

konu klasik cnm. Bu durumlar hep oluyor ve olacak. Bir ömür böyle güvensizce takip mi edeceksin. Ayrıca etsen işe mi yarayacak. vazgeç takipten derim. sen kendine güvendikce eşin kendi ile yüzleşecektir. evlilikte ki sağlam temelleriniz böyle atılacaktır.

Guzel bir aile ama kavgali.. yani cok da mutlu degiliz.....mesaji verilmis kiza.. senin ve herkesin tahmin ettigi gibi.

Dedigim.gibi .esinin yazismalari konusmalari hayra alamet degil....bence net bir sekilde dogru yolda olmadigini esins anlat..is isten gectikten sonra cok uzulursun

Aynen benim aklımdan geçenleri yazmışsınız

Evli barklı adamin ne isi var boyle samimi sohbetlerle heleki araya zaman girmis, kopmus arkadaslarla..
Arayis icinde gibi görünüyor..

Çok iyi özetlemişsin arkadaşım. Ben de bir ara böyle takiliyordum bir baktım kötüye gidiyoruz. kendime dedim sen napiyorsun. tedavi oldum kurtuldum şükür. şimdi çok mutluyuz. Erkekler böyle takıntılari çekmek zorunda değil. net.

Bir arkadaşi ile konuşmasi normalde, bu arkadaşi ile gunluk mesajlaşmasi garip kusura bakmayin.. Sizide boşa işkillendirmeyeyim ama kiz niye gunaydin mesaji atiyor biz kocalarimiza bu kadar mesaj atmiyoruz.. Kiza gicik oldum yahu

Ortaokul da ki en sevdiğim arkadaşım erkek.bikaç sene önce sosyal medyadan buldu beni.daha önce kullanmıyormuş
Nasıl sevindim.özel mesajdan konuştuk.sonra bikaç arkadaşımızı bulduk beraber.
Evli çocuklu.
Şimdi sosyal medyadan paylaşımlarımızi beğeniyoruz sadece
Hala durur mesajlar
Eşime anlattım okudu
Ki kıskançtır eşim normal karşıladı
Eşinizin mesaj silmesi sinir bozucu bence
Sakladığı bişey var gibi olmuş

Adamlar niye mesaj siler ki?
Buna odaklanmış konu sahibi.
Yoksa konusmasina bile ses çikarmamis arkadaş gayet medeni ilerliyor.Adam ve arkadası suyunu çıkarıyor.
Olanı bitenide mi bilmeyelim ne yapalım.Mesajda okuruz kafasını da kırarız

Valla anlamadim
Biri genissin diyor
Biri paranoyaksin dikdatorsun
Hayir ikisi birden olamam da.
Kafam karisti son karar ne simdi
Genis miyim dar miyim

Gunaydin uyudun mu vs... msjlasmalar cokda masum deil suan kotu bi niyeti yoktr ama omur boyu boyle liseliler gbi msjlascak mi bunlar.
Takibe Devam et ama iki haftada bi gir ve yokla samimiyetlerini...
esin msjlari silmeseydi bosver derdim ama iyiye gtmez Boyle durum bilmis ol.

Size "Tedavi olmanız lazım" bölümü dışında katılıyorum. Çünkü ben konu sahibinin tedavi olması gereken bir hastalığı olduğunu sanmıyorum. Kocasını seven ve kıskanan bir kadın görüyorum. Onu "sizinde yapmasını söylediğiniz gibi" rahat bırakmış. Onu sıkmamış. En başından rahatsız olduğunu söylemiş. Ama yine aynı şeyleri yaşamış. Onları yaşayana dekte adamı sık boğaz etmemiş. Zaten öyle bir "sık boğaz" etmemiş ki, adam kız arkadaşına telefonu eşinin yanında cevap verip "seni unutmak mümkün mü" gibi bir konuşma yapabilmiş.
Vee konu sahibi buna rağmen adamı orada oturduğu koltuğa gömmemiş. Ve yine ondan beklediğiniz üzree konu sahibi adamı "rahat" bırakmış. Paranoyak gibi takip etmesinin sebebi, amacını anlamaya çalışması. Ne yapmak istediğini görmek istemesi. Bir şeyleri kurcalayıp kontrol etmeden de zamanla bunu çözebilir tabi. Ama o kadar beklemek istememiş sanırım.

Güvenmiyorsa bitirmeli, doğru. Ama okuduklarımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki, eşi cahilce davranıyor ve aptallık yapıyor olabilir. Ama konu sahibinin burada araştırdığı şey, zaten bu adama artık güvenip güvenemeyeceği. Ona güvenmiyorum diyebilmesi için bu veriler yeterince güçlü değil. Kaldı ki bunu söyleyebilmek sanıldığı kadar kolay değil. Eğer bunu söylerse, bundan emin olursa ruhen zaten boşar adamı. Resmiyete dökmesi sadece 2 gününü alır..

Ama size hak verdiğim nokta şurası, kendini bu kadar yormamalı. Kendi değerinin farkına varmalı. Eğer gerçekten içinde kötü niyet varsa bu kötülüğü bir şekilde göstericek. İnşallah böyle bir şey olmaz..

Konularını biliyorum, eşinle ilgili huzursuzsun güvensizsin ve bunda haksız değilsin.. net olmalısın, o kadın arkadaşın olabilir anlıyorum ama bekar sonuçta, mesajlaşman beni rahatsız ediyor, empati kur, ben yapsam ne hissederdin, görüşmeni istemiyorum onunla, benim huzurumdan, ailemizin mutluluğundan daha önemli değildir herhalde senin için diyebilirsin.. insansa anlar, anlamazsa telefonu yedir ona

Ay bide bn esimin bi arkadasina sinir olmustm gunaydin msjini fln esim gormeden siliyodum bu is arkadasi bayan bi sure sonra esimin konusmak istemedgni dusunup toz oldu sende bu taktigi uygulayabilirsin

Bnde olsam boyle yapardm en mantiklisi

Valla anlamadim
Biri genissin diyor
Biri paranoyaksin dikdatorsun
Hayir ikisi birden olamam da.
Kafam karisti son karar ne simdi
Genis miyim dar miyim
Paranoyak olmayız, olduruluruz. Ama eğer olanları güçlü göğüslersek bizi paranoyak edemezler. Çünkü kaygılarından kurtulursun. Genişlik demek istemiyorum, "çizgi" demek istiyorum. Bence eşine çizgilerini yeterince gösteremedin.

Sen konusmalari abartiyorsun bence. Boyle bir durumu savunmak istemezdim ama adam kacis yolu olarak silmeyi bulmus. Ilkokul arkadasiyla evkiliginden konusuyor. Neyinden gicik kaptiniz bunun? Bu kadar mi guvenmiyorsunuz kendinize? He gereksz insanlarla gereksz saminiyet yaratirsa ondan rahatsz ol ojey ama verdigin ornekler pireyi deve yaptin cinsten.

Sen konusmalari abartiyorsun bence. Boyle bir durumu savunmak istemezdim ama adam kacis yolu olarak silmeyi bulmus. Ilkokul arkadasiyla evkiliginden konusuyor. Neyinden gicik kaptiniz bunun? Bu kadar mi guvenmiyorsunuz kendinize?
Hep boyle baslamiyor mu? Bi kac ay snra olacaklari soyleyim. karisiyla bi kavga olcak herhangi sebepten sonra canimli cicimli konustuklarina gore derdini anlatcak kizcagiz bunu teselli etcek snra ztn sorunlu bi evlilikleri var dicek...
bna tuhaf gelen gnydin uyudun mu yada canim gibi msjlar... ilk gunden.. msjlari silmesi daha kotu.. hcbse olmasada acaba bugn ne konustular die dusunur insan..

Hayır daaa eşinize neden sürekli kızlar yazıyor yahu erkek arkadasları falan yok mu bu herüfün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…