- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
Yok yükledim
Benim gönderdiğim mesajlar filan hepsi görünüyor
Ama başka birşey yoK
Ama o zaman neden sattleri yakın zamanda WhatsApp a giriyor
Peki eşin eve gelince, telefonuna baktığında çevrim içi olduğu anlarda kime mesaj atmış oluyor? Bende bazen girip mesaj yazmıyorum ama en azından atılan mesaja bakıyorum.. Ona yazan ve yazdıklarını akşam görebilirsin.. Mesaj yoksa söylersin, bu saatte çevrim içiydin ama mesaj yok diye..Ben nerden bileyim
Aynı anda çevrimiçi olmuyor ama
Yakın zamanlarda oluyor
Mesela 13:31
13:45
Gibi
Tamam da yazışmaları görüyorumYani başka insanlarla görüşüyorlar. Yani eşiniz belki arkadaşına yazıyor kadında başka birine. Yani birbirleriyle alakaları yok yani. Bide bende sabahtan beri arkadaşlarıma eşime kardeşlerime derken nerdeyse her yarım saatte bir çevrim içi oluyorum. Ne var bunda. Zaten birbirleriyle yazışsalar görürsünüz. Gözünüzle gördünüz bişey yok. Hala inanmıyorsunuz pess yani. Ne olmuş yakın zamanlarda çevrim içi oluyorlarsa. Ne demek istiyorsunuz aklınıza ne geliyor yani. Birde karşı taraftaki kadına da iftira etmiş oluyorsunuz bakın.
Şöyle bi eski konularına baktımda durum vahim sizde. Asla ve de asla hatalı olduğunuzu haksız olduğunuzu kabul etmiyorsunuz. Tıpkı bu durumda olduğu gibi
girip okuyoıdur grup yazışmalarını. İlla yazmasına gerek yok.Tamam da yazışmaları görüyorum
Eşim yazmıyor kimseye
İl ile ilgili grup var ordan mesajlar geliyor
Ee eşim yazmıyorsa neden girip duruyor o zaman
Okuyordur sadece her yazılana cevap verecek diye birşey yok,bence eşinizden şüphe etmeyin artık adam sizi aldatmıyor,bütün gönderilen mesajları görüyorsunuz.Tamam da yazışmaları görüyorum
Eşim yazmıyor kimseye
Tamam da yazışmaları görüyorum
Eşim yazmıyor kimseye
Eşimin whatsabına bakmaya devam ediyorum
O Bayanın whatsabına da bakıyorum
Bazen eşim girmeyince bayanın girdiği oluyor ama
Çoğunlukla eşimin girdiği saatten yarım yada bir saat sonra giriyor
Yazışsa görürüm
Yazılmasa nasıl saatler uyuşuyor
Eşimin saat kaçta girdiğini nerden bilicekte giricek
Ama sürekli saatler yakın oluyor
İyi de bu kadar saatler neden yakınSize verilen cevapları okuyor musunuz? Söylenenleri anlıyor musunuz? Ben hayatımda bu kadar sabit fikirli bu kadar anlayışsız bir insan daha görmedim. Nerden bilsin kadın eşinizin ne zaman girdiğini. Resmen kadına da eşinize de iftira atıyorsunuz. Bi daha da size yazmayacağım bu son.
İyi de bu kadar saatler neden yakın
Alakasız saatler olsa tamam
Yazılanları tabi ki okuyorum
Siz benim yazdıklarımı okudunuz mu
Ama saatler yakın olunca
İçim şüphe içinde oluyor
Başka bulamıyorum
Bakabildiğim sadece telefon hat dökümü
Eve geç gelmesi yok zaten kahveye fazla çıkmıyor
Telefonu da ortada istediğim an girebiliyorum
Saklaması da yok
Ama neden gecenin bir yarısı bir bayan arıyor
Hadi yanlışlık oldu diyelim
Neden bize daha önce arkadaşlık teklifi gönderen bayanla aynı fotoğrafı koyuyor
Bu benim bütün güvenimi altüst etti
Eşin seni aldatsa whatsappta görürdün yazışırdı ama yazışmıyor adam boşuna kuruntu yapıyorsun, S sassyassyy dediği haberi daha önce bende duymuştum sanki,karşı tarafın artık haberi olacak diye vs eğer eşinin haberi olursa asıl o zaman onun güveni kalmayacak size karşı.İyi de bu kadar saatler neden yakın
Alakasız saatler olsa tamam
Yazılanları tabi ki okuyorum
Siz benim yazdıklarımı okudunuz mu
Ama saatler yakın olunca
İçim şüphe içinde oluyor
Ne alakası varSen baya bizi trolluyorsun. Catherine zeta Jones fotoğraflı bi üye vardı forumdan atıldı Nicki gelmiyor aklıma peaceli bir şeydi, (hatırlayan kızlar yaziverin kafama takıldı) Yüksek ihtimal senin de o olduğunu düşünüyorum, zaten bu bilmem kaçıncı üyeliğinmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?