Yine eşimle ilgili

Ne yaşadınız özel olmazsa yazar mısınız

WhatsApp web te silinen mesajlarda görünüyor diye biliyorum
Her türlü mesaj görünüyor diye biliyorum

Yoksa neden insanlar WhatsApp web indirsin ki

Ne yaşadınız özel olmazsa yazar mısınız

WhatsApp web te silinen mesajlarda görünüyor diye biliyorum
Her türlü mesaj görünüyor diye biliyorum

Yoksa neden insanlar WhatsApp web indirsin ki
Watsap web olayında Master yaptım diyebilirim :) Silinen mesajları göremezsiniz şöyle ki yüklediğim ilk gün mesajları okudum.2 saat sonra watsap webe girdiğimde o mesajlar yoktu silmişti yani. Ama Allahtan o mesajların fotolarını çekmiştim. Yani sildiği mesajları sadece sohbet yedeğini yükleyerek görebilirsiniz onu denemedim çünkü ben göreceğimi görmüştüm.

Sohbet yedeği nasıl yükleniyor o görebiliyor mu

Samsungta nasıl yedeği yükleniyor

Sohbet yedeği nasıl yükleniyor o görebiliyor mu
Android otomatik yedekliyor diye biliyorum. Watsaba girip bakın yedekleme yapıp yapmadığına tarih yazar. Sonra telefondan watsabı silip tekrar yüklemeniz lazım silinmiş mesajları görmek için.

Ama bazen WhatsAbı açık bırakıp
İnternette gezinirken de WhatsApp çevrimiçi gösteriyor
Sadece bundan mı anladınız
Evet yani bi 10 dk sı varda benle konuşmaya devam edebilirdi dedim sürekli bu şwkilde uzun süreler online kalıgordu sonra webi kurdum sonra web online danda baktm şüphelerimin yersiz olmadığı çıktı vatsapa girmedikçe uygulamada online görünmezsin

Görünüyor
Ben denedim
WhatsApp a bir kere girip interneti kapatmayıp başka sitede gezince çevrimiçi görünüyor

Peki whatsapp web te bütün mesajları gösteriyor mu

Android otomatik yedekliyor diye biliyorum. Watsaba girip bakın yedekleme yapıp yapmadığına tarih yazar. Sonra telefondan watsabı silip tekrar yüklemeniz lazım silinmiş mesajları görmek için.
Tekrar yükleyince eski mesajların hepsi geri geliyor mu

Anlamasın istiyorum

Yedeklemeyi nereden bakıcaz

Ben anlamadım ki
Takip etmek için eşimin telefonuna WhatsApp web yükleyen çok insan var

Eşim oldu da mesela mesaj sildi
Ben bunj göremiceksem
WhatsApp web yüklememin ne anlamı kaldı
Ben onda silinen mesajlarda görünüyor sanıyordum

Ya ben bakana kadar eşim mesaj silerse

Her an bakman lazim

Şuan çok sağlıksız düşünüyorsun nasıl anlatayım bilemedim. Watsap weble eşinin watsap konuşmalarını takip ediyorsun eğer konuşup hemen siliyorsa bunu göremezsin ancak dediğim yöntemle olur. Şöyle yap kendi telefonundan eşinin online olduğu zamanı yakala o çıktıktan hemen sonra gir silinmeden okuman için. Genelde akşam eve gelirken telefon temizliği yapılır. Yahu ben sizi ciddi anlamda rahatsız gördüm watsap webde bir şey görmemişsiniz belki de aldatmıyordur. Sizi hiç bir şey tatmin etmiyor adamın mesajlarına ulaşıyorsunuz hala watsap Web ne işe yarıyor diyorsunuz daha ne olsun.

WhatsApp web i eşimin telefonundan yedekleme yaptım
Ama yerellerini nereye girerek görücem bilmiyorum

Ben iPhone kullanıyorum anroid hakkında çok bilgim yok. Yedekleme yaptıysan eğer eşinin telefondaki watsap uygulamasını silip tekrar geri yükle. Yüklerken sana soracaktır eski mesajlar yüklensin mi diye bunun androide de aynı olduğunu düşünüyorum.

Ben anlamıyorum ki yedekleme işini
Bana telefon işi çok karışık geliyor

WhatsApp web takip ediyorum

O numara ben de kayıtlı
Arada whatsabına bakıyorum

Eşimle saatleri yakın zaman da çevrim içi görünüyor

Allahım kafayı sıyırmak üzereyim

Tesadüf mü
Birşey var mı
Ben ne yapıcam
WhatsApp web te birşey görünmüyor
Nasıl görücem

konuşsalar görürdün whatsap webde, demekki konuşmuyorlar, saatler de tesadüfrn denk gelmiş, biraz daha takip et bakalım

konuşsalar görürdün whatsap webde, demekki konuşmuyorlar, saatler de tesadüfrn denk gelmiş, biraz daha takip et bakalım
WhatsApp web te silinen mesajlar görülmüyor ki

Saatler neden öyle oluyor
Eşim çevrim içi görüldükten sonra
Biraz geçince bayan da çevrim içi oluyor

Az önce baktım bayan çevrim içiydi
Ama eşim değildi

İyice kafayı yicem artık
Hayatım böyle geçiyor
Takip etmekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…