Yine eşimle ilgili

Bundan 1 ay kadar önce ben de öyleydim, eski erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile görüştüğünden şüphelendim, whatsap çevrimiçi durumlarına göre, 2 hafta sürekli takip ettim ikisini de, insan manyak gibi oluyor, anlıyorum seni. Eşin akşam evdeyken, kadın yine girip çıkıyor mu sık sık? Denk geliyordur belki

Bakıyorum
Bayan girmiş oluyor
Ama eşimin girmediği oluyor
Ne yapıcAm hiç bilmiyorum
Hiç iyi değilim

Watsabı silip tekrar geri yüklediniz mi?
Dün kendi telefonumda yükledim
I pho olduğu için anlayamadım
Tekrar yükleyince eski mesajlarımın hepsi gitti

Eşiminkinde de eski mesajları silersem anlar
Nasıl yapıcam bilmiyorum

telefon kayıtlarına baktınız ve o numara ile hiç konuşma yok mu?
Yok arkadaşım yok.. Kayıtlarda birşey yok.. WhatsAppta çevrim içi durumuna göre birşey çıkarmaya çalışıyor.. Numaramı versem bende eşinizle kırk kez aynı anda çevrim içi olurum.. Böyle bir mantık olabilir mi ya?
Teyzem de kalp, gül profili yapar sürekli.. Kim bilir kimlerle aynıdır bu resimler..
Konu sahibi böyle devam ederse sonu hiç iyi değil..

Yok
Ne mesajlaşma be telefon konuşması
Eskilere bile baktım
Ama birşey bulamadım
Bulamadın neden aldatılmadığını düşünmüyorsan. Bak aldatılmış biri olarak diyorum ki eğer aldatıyor olsaydı o watsap webte görürdün ilk gün. Telefon dökümünü de inceledin bir şey yok dedin. Eee daha arıyorsun. Bir doktora git durumunu anlat benden sana tavsiye yoksa ciddi anlamda psikolojin çökecek.

Yok
Ne mesajlaşma be telefon konuşması
Eskilere bile baktım
Ama birşey bulamadım
Sen artık bunu araştırmayı bırak o zaman. Telefon dökümlerinde hiçbir şey yok, whatsapp webde hiçbir şey yok. Eğer aldatma olsaydı kesin görürdün şimdiye kadar. Eşin seni aldatmıyor bence, bu işin peşini bırak. çevrimiçi olma zamanları denk gelmiştir. Bir arkadaş doğru söylemiş, şimdi benim numaramı alıp baksan, ben de eşinle aynı zamanlarda çevrimiçi olabilirim. Bu bir şey demek değil. Bu konuyu unut

Hep bakıyorum
Sabah 10 da ikşdininde öyleydi
Sonra 1 de aynıydı
Az önce de saat 2 ye gelirken önce eşim sonra bayan girmiş
Saatler hep yakın

Bu kadar şey tesadüf mü
Nasıl denk geliyor
Nasıl bakıcam
Nasıl emin olucam

Her saat takip mi edicem

Watsap webden bakıyor musunuz aynı anda çevrimiçi oluyolarsa konuşuyolar mı

Watsap web yüklemişsiniz ya ordan okusana mesajları. Doğru yükleyemedin galiba
Yok yükledim
Benim gönderdiğim mesajlar filan hepsi görünüyor
Ama başka birşey yoK
Ama o zaman neden sattleri yakın zamanda WhatsApp a giriyor

Yok yükledim
Benim gönderdiğim mesajlar filan hepsi görünüyor
Ama başka birşey yoK
Ama o zaman neden sattleri yakın zamanda WhatsApp a giriyor
ya denk geliyordur bazen, bu konuyu düşünme artık lütfen. Eşin o kadınla konuşmuyor, gözünle görüyorsun konuşmadığını, hiçbir delil kanıt yok. Bence at kafandan artık, bakma saatlerine de, kendine bir uğraş bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…