Bundan 1 ay kadar önce ben de öyleydim, eski erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile görüştüğünden şüphelendim, whatsap çevrimiçi durumlarına göre, 2 hafta sürekli takip ettim ikisini de, insan manyak gibi oluyor, anlıyorum seni. Eşin akşam evdeyken, kadın yine girip çıkıyor mu sık sık? Denk geliyordur belkiWhatsApp web te silinen mesajlar görülmüyor ki
Saatler neden öyle oluyor
Eşim çevrim içi görüldükten sonra
Biraz geçince bayan da çevrim içi oluyor
Az önce baktım bayan çevrim içiydi
Ama eşim değildi
İyice kafayı yicem artık
Hayatım böyle geçiyor
Takip etmekten yoruldum
BakıyorumBundan 1 ay kadar önce ben de öyleydim, eski erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile görüştüğünden şüphelendim, whatsap çevrimiçi durumlarına göre, 2 hafta sürekli takip ettim ikisini de, insan manyak gibi oluyor, anlıyorum seni. Eşin akşam evdeyken, kadın yine girip çıkıyor mu sık sık? Denk geliyordur belki
Watsabı silip tekrar geri yüklediniz mi?Bakıyorum
Bayan girmiş oluyor
Ama eşimin girmediği oluyor
Ne yapıcAm hiç bilmiyorum
Hiç iyi değilim
BaktımTelefon dökümüne baktınız mı?
Dün kendi telefonumda yükledimWatsabı silip tekrar geri yüklediniz mi?
Baktım
Birşey yoK
O numara ile ilgili
Whatsaptann neden göremiyorumSizce konuşmayıp, sadece WhatsApp tan mı yazışıyorlar??
telefon kayıtlarına baktınız ve o numara ile hiç konuşma yok mu?Whatsaptann neden göremiyorum
Yazışma olsa nasıl görücem
Yoktelefon kayıtlarına baktınız ve o numara ile hiç konuşma yok mu?
Yok olduğu için olabilir mi?Whatsaptann neden göremiyorum
Yazışma olsa nasıl görücem
Yok arkadaşım yok.. Kayıtlarda birşey yok.. WhatsAppta çevrim içi durumuna göre birşey çıkarmaya çalışıyor.. Numaramı versem bende eşinizle kırk kez aynı anda çevrim içi olurum.. Böyle bir mantık olabilir mi ya?telefon kayıtlarına baktınız ve o numara ile hiç konuşma yok mu?
Bulamadın neden aldatılmadığını düşünmüyorsan. Bak aldatılmış biri olarak diyorum ki eğer aldatıyor olsaydı o watsap webte görürdün ilk gün. Telefon dökümünü de inceledin bir şey yok dedin. Eee daha arıyorsun. Bir doktora git durumunu anlat benden sana tavsiye yoksa ciddi anlamda psikolojin çökecek.Yok
Ne mesajlaşma be telefon konuşması
Eskilere bile baktım
Ama birşey bulamadım
Sen artık bunu araştırmayı bırak o zaman. Telefon dökümlerinde hiçbir şey yok, whatsapp webde hiçbir şey yok. Eğer aldatma olsaydı kesin görürdün şimdiye kadar. Eşin seni aldatmıyor bence, bu işin peşini bırak. çevrimiçi olma zamanları denk gelmiştir. Bir arkadaş doğru söylemiş, şimdi benim numaramı alıp baksan, ben de eşinle aynı zamanlarda çevrimiçi olabilirim. Bu bir şey demek değil. Bu konuyu unutYok
Ne mesajlaşma be telefon konuşması
Eskilere bile baktım
Ama birşey bulamadım
Hep bakıyorumYok arkadaşım yok.. Kayıtlarda birşey yok.. WhatsAppta çevrim içi durumuna göre birşey çıkarmaya çalışıyor.. Numaramı versem bende eşinizle kırk kez aynı anda çevrim içi olurum.. Böyle bir mantık olabilir mi ya?
Teyzem de kalp, gül profili yapar sürekli.. Kim bilir kimlerle aynıdır bu resimler..
Konu sahibi böyle devam ederse sonu hiç iyi değil..
Watsap webden bakıyor musunuz aynı anda çevrimiçi oluyolarsa konuşuyolar mıHep bakıyorum
Sabah 10 da ikşdininde öyleydi
Sonra 1 de aynıydı
Az önce de saat 2 ye gelirken önce eşim sonra bayan girmiş
Saatler hep yakın
Bu kadar şey tesadüf mü
Nasıl denk geliyor
Nasıl bakıcam
Nasıl emin olucam
Her saat takip mi edicem
Ben nerden bileyimWatsap webden bakıyor musunuz aynı anda çevrimiçi oluyolarsa konuşuyolar mı
Watsap web yüklemişsiniz ya ordan okusana mesajları. Doğru yükleyemedin galibaBen nerden bileyim
Aynı anda çevrimiçi olmuyor ama
Yakın zamanlarda oluyor
Mesela 13:31
13:45
Gibi
Yok yükledimWatsap web yüklemişsiniz ya ordan okusana mesajları. Doğru yükleyemedin galiba
ya denk geliyordur bazen, bu konuyu düşünme artık lütfen. Eşin o kadınla konuşmuyor, gözünle görüyorsun konuşmadığını, hiçbir delil kanıt yok. Bence at kafandan artık, bakma saatlerine de, kendine bir uğraş bul.Yok yükledim
Benim gönderdiğim mesajlar filan hepsi görünüyor
Ama başka birşey yoK
Ama o zaman neden sattleri yakın zamanda WhatsApp a giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?