Yine eşimle ilgili

Ya ozur dileyerek yaziyorum da
Bikmadiniz mi surekli es takibinden? Guvenmiyor olabilirsiniz,hakli sebepleriniz olabilir, ama neden hala ayni adamla evlisiniz? Cidden bosanin artik ya, sirf burdaki konularinizin basliklari bile bosanmaniz icin yeterli

Şu an çok kötüyüm ağlıyorum
Kızım ve eşim uyudu
Kimseye birşey diyemiyorum
Ben ne yapıcam
Nasıl çıkarıcam
Nasıl kafamı toparlıcam
Çok kötüyüm
Bu şüphe beni yiyip bitirecek

artık tedavi olmalısın. destek alman şart.
belli ki kendine engel olamıyorsun, sağlıklı düşünemiyorsun.

Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız
Bence benim gibi olurdunuz
Böyle yazdığınıza göre başınıza gelmedi

Nasıl birşey biliyor musun
Nereye gidersem gideyim ne iş yaparsam yapayım
Hep aklımda
Tesadüf mü yoksa var mı diye
Beynimde dolanıp duruyor
Bu kadar tesadüf çok diyorum
Sonra ya günahını alıyorsam diyorum
O kadar kötü bir durumdayım ki
Herşey beni buluyor zaten

Nasıl boşanıcam
Ne dicem
Gece telefon geldi
Bir de Facebook'tan arkadaşlık teklifi geldi
İkisi de Gül ve kalp resmini profil resmi mi yapmış dicem

Ortada net birşey olsa zaten durmam ayrılırım
Ama bu sebebi kimseye anlatamam ki

Ben de eşime güvenmek istiyorum
Tam güvenim gelirken böyle şeyler yaşıyorum
Benim yaşadığım bu durumda olan yoktur herhalde

Sana guvenmiyorum surekli takip etme ihtiyaci duyuyorum deyin. Omur boyu gul kalp zart zurt takip edilmez ki kendinize aciyin biraz. Oturup ne zamana kadar ka it toplayacaksiniz? Belli ki bu adamla ilgili icinize sinmeyen bir seyler var iste uzatmanin anlami var mi?

Biraz gözlemleyin.Hemen söylemeyin aranız açılabilir.Erkekler inkar eder nasılsa olsa bile...

Ben anlayamadım galiba, siz Facebook'tan ekledi aynı profil fotosu WhatsApp da var. Burdan eşinizin bir ilişkisi olduğunu nasıl yordadınız. Belki yanlışlık oldu belki tesadüf belkide iş nedeniyle eşinizin tanıdığı birisi.

Geçenlerde gece bir buçuktu eşimi aradılar. Uyuyordu bende kalkıp bakmadım. Sabah baktı gece beni tanımadığım bi numara aramış dedi. Yani buradan beni aldattığını mı çıkarmam lazım.

Diyelimki sizi aldatıyor ortak Facebook hesabınıza neden istek göndersin.

artık tedavi olmalısın. destek alman şart.
belli ki kendine engel olamıyorsun, sağlıklı düşünemiyorsun.
İstemiyorum böyle olmayı
Ama benim yerimde kim olsa aynı durumda olurdu

Neden sinmiyor işte
Bakıyorum telefonuna online dökümlere anormal bir numara var mı diye

Söyledim sana güvenmiyorum diye
Ben ne yapıyorum
Dışarı çıkmıyorum doğru düzgün
Telefonum ortada
Ne yapayım diyor
Bu kadar şey tesadüf mü

Ne iyi ne kötü bilmiyorum
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Benim başıma geldi ve seni çok iyi anlıyorum. Şüphe zaten başlı başına hastalık sebebi. Yıllarca takip ettim yakaladığımda hep inkar edip benim doktora gitmemi söylüyordu paranoyakmışım :) Dediğim gibi aynı yatakta bile yakalasam o pi..p benim değil diyebilecek kadar pişkindi. Sonra baktım ki ben artık ben olmaktan çıkıyorum ve bir oğlum var ona bile faydalı olamıyorum anlayacağın kendimi bitirmeye başladığımı fark ettim çünkü sürekli takip beni çok yordu psikoloji berbat. Bir karar alıp son kez bu herifin pisliğini yüzüne vurup gideceğim dedim ve watsap web kurdum. Kurduğum ilk gün yazışmaları tıkır tıkır geldi bana. O gün bitti takip paranoya herşey önce çıldırısaya ağladım sonraki rahatlamayı anlatamam sana çünkü kangrenli bölgeyi kesip attım. Evet artık yarımdım bir bölgem eksikti ama ağrım sızım kalmamıştı.

Diyeceğim şu ki ne yakalarsan yakala hep inkar edecek saçma sapan yalanlarla hemde. Asla bekleme itiraf edeceğini.Şimdi çok pişmanım 3 yıl kadar hep şüpheyle yaşayarak yol vermediğim için.

WhatsApp web nasıl kuruluyor

Gercekten sizin durumunuzda paranoya yasayan biri icin artik kocasinin kendisini aldatip aldatmadigi onemli degil. Bu kadar suphelendiginiz biriyle evli kalmayin. Size de yazik ona da

O kadar resim arasından Gül ve kalp olması tesadüf mü sizce

Ben anlamıyorum eşinizi aradıklarında hiç mi merak etmiyorsunuz
Bu saatte kim arar diye

Facebook a arkadaşlık teklifi gönderen bayan eşimle benim fotoğrafımızı görerek arkadaşlık teklifi göndermiş

Çıldırmak üzereyim
Ne olurdu benimde diğer insanlar gibi evliliğim olsaydı

Kendine acı biraz böyle giderse hasta olacaksın. Adamıda zorla başka kadınlara yönlendireceksin. Sırf seni yalancı çıkarmamak için gözünü dışarı dikecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…