herkes sizin gibi olmak zorunda değil. anlattıklarınızda da bir sorun göremedim. ben olsam eşime olan güvenim sarsılmazdı.Konuyu saptırma
Normal bir aile insanı gibi olsa zaten kızmam
Benim gibi değil işte
Eşimin güvenimi sarsan olayları bu anlattıklarım işte
Başka ne olması gerekiyor
Siz benim yazdıklarımı tam okudunuz muherkes sizin gibi olmak zorunda değil. anlattıklarınızda da bir sorun göremedim. ben olsam eşime olan güvenim sarsılmazdı.
Canım eşinin whatsabi ni senin telefonuna yüklemek 15 saniye sadece eşinin telinde olan bi kodu senin teline okuTunca senin telinde eşinin whatsabi kuruluyorBuradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum
Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi
Yanlışlıkla olmuştur dedim
Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım
Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu
Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde
Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var
Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek
Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam
Esime guvenim tamdir. Sorarim bilmiyorum diyorsa bilmiyordur. Kendi kendime paranoya yapmam.Siz benim yazdıklarımı tam okudunuz mu
Eşimin adına Facebook açılmıştı uzatmadım
Ortak hesabımıza bir bayan arkadaşlık teklifi etti yanlış olmuştur dedim uzatmadım
Şimdi de gece bir bayan aradı
Bayanın WhatsApp resmî ile Facebook'tan resmî aynı resim
Siz bunlarda sorun göremediniz mi
Benim yerimde olsanız bunları görmezden mi geliceksiniz
Ben merak ediyorumCanım eşinin whatsabi ni senin telefonuna yüklemek 15 saniye sadece eşinin telinde olan bi kodu senin teline okuTunca senin telinde eşinin whatsabi kuruluyor
Youtube ta felan var videoları çok basit yani
Eşine ona guvendigini hissettir huzursuz etme adamı whatsapptan takip et hersey çıkar zaten
Bide şu var kötü bi sonuçla karsilasirsan gerçekten seni aldatiyorsa ne yapacagini düşün şimdiden
Eşin kötü bişey yapmiyodur inşallah çünkü bununla yüzleşmek çok kötü bi durum en yakın komşum yaşadı o acıyı
Eşi birçok kadınla onu aldatiyomus hatta bi kadını arkadaşım memleketteyken eve bile getirmiş kendi yatak odasına inana biliyomusun bunu sitemizin kamera kayitlarindan çıkardık
Arkadaşım hayatta benim eşim yapmaz diyordu hayatının şokunu yaşamıştı
Eşine direk kamera kayıtini izletti inkar edemedi yani arkadaşım aldı çocuğunu annesinin yanına gitti 1 hafta kaldı sadece
Sonra ne oldu biliyomusun eşinin bi kaç Özür dilemesinden sonra aldı çocuğunu evine döndü eşinin yine aynı şeyleri yaptığını düşünüyor ama hala evliler
Arkadaşım hep der ki merve keşke bukadar meraklı olmasaydimda hiç bişiyi gözüm gormeseydi şimdi eşimle yüz göz olduk bile bile oturuyorum sevgi,saygı,gurur diye bişi kalmadi bizde
Ben kimseye Boşan veya boşanma demem kimseyi yönlendirmek istemem arkadsimada hiç Boşan demedim
Ama kendisi hep derdi merve boşansam cocugumla nasıl gider annemlerin yanında köyde yaşarım
cocugumun okulu düzeni var büyük şehirden köye giderse cocugumun pskolojisi bozulur dedi
Şimdi ise hala eşi yapiyormu bilmiyor araştirmiyorda zaten onun kafasında sadece şu var herşey çocuğum için
Neyse canım çok uzattım ben demem o ki olumsuz bi durumla ne yaparsın nasıl davranırsin ona göre bişeyleri didikle araştır...
O kadar resim arasından Gül ve kalp olması tesadüf mü sizce
Ben anlamıyorum eşinizi aradıklarında hiç mi merak etmiyorsunuz
Bu saatte kim arar diye
Facebook a arkadaşlık teklifi gönderen bayan eşimle benim fotoğrafımızı görerek arkadaşlık teklifi göndermiş
Çıldırmak üzereyim
Ne olurdu benimde diğer insanlar gibi evliliğim olsaydı
Tedavi olmak istiyorum zatenherkese demem ama sana diyorum bosan bence, resmen paranoid seviyeye gelmissin. Seni kinamiyorum yanlis anlama seni de illa bu hale getiren sebepler vardir diyicem net bir aldatma bulamamissin, sana, canina yazik degil mi beynini bu kadar yiyecegine bosan ya da tedavi ol.
Hastalık fln değil, şüphelenmekte haklısın bence. Ama kesin bir şey var mı diye ya sorarark öğreneceksin yada takipte kalacaksın. Umarım bir şey çıkmaz.Tedavi olmak istiyorum zaten
Maaşımı aldığım zaman psikoloğa gidicem
Ama o zamana kadar nasıl beklicem
Keşke 1 gün geçince herşey geçse
Böyle olmayı kim ister
Kafayı yiyem düşünmekten
Ortada net birşey yoK
Keşke hiç böyle şeyler olmasaydı
Ben de huzur içinde evliliğimi sürdürmeyi istiyorum
bence deciddi anlamda tedaviye ihtiyacın var benceçok ürkütücü geliyorsun bana
Takma isimle Facebook açmışYok merak etmedim. Kalkıp bakmadım bile. O da sabah söyledi biri beni aramış tanımadığım numara dedi.
Eşimin Facebook'u var ve neredeyse 2500 tane arkadaşı var. Hele birde telefon rehberi varki o da 3000 olabilir. Eşim sosyaldir. Eğitimlere gider. Hatta yurt dışına gitmişti bir gittiğinde 6 ay kadar kaldı. Yine de ne yaptı beni aldattı mı demedim. Bir sürü kişi ile tanışır takipleşir mesajlaşır. Bunlara takılsam kafayı yerim.
Eşinizle ilgili yakaladığınız şeyler şüphe uyandıracak şeyler bence değil. Ne olmuş biliyomusunuz. Eşiniz Facebook açmak istedi sizden tırstığı için söyleyemedi bile gizli açtı. Belkide o ekleyen kişiyi tanıyor. Ama sizden çekindiği için yine söyleyemedi. Bu davranışlarınızın sebebi eşinizle ilgili olan iletişiminiz eşinizinde bu davranışlarının sebebi sizinle ilgili iletişimi. Çünkü şeffaf bi ilişki yok aranızda. Her zaman sorun çıkaran biri varsa karşınızda ürkek olduğunuz gibi hayat yaşıyamazsınız.
Burda kimse sizi tanımıyor. Anlattıklarınıza yorum yapıyor. Sakin olun rahatlayın. Siz şu anda sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.
Ben de bilmiyorum niye açılıyorEsin adina niye face aciliyor bizim acilmiyo da
Gecenin korunde kadin niye ariyo seni bi adam arasa kocan napar?
İnsanlardan herşeyi beklerimbence dedaha once de kadının teki benim fake hesabıma mesaj atmıstı kocamın pesini bırak o...u diye. tovbe estagfurullah, ne oldugunu anlamadım. sonradan cozdum ki fake hesaba takipci almak icin bir program indirmistim oradan otomatik olarak o programı kullanan herkesi ekliyordu falan oradan da bu adamı eklemis. demek ki gercekten boyle kadınlar var bunları bu kadar ciddiye alan. beni de gunde 15 kisi ekliyor, hepsine kim bu diye baksam kafayı yerdim herhalde. yani kadın yuruyecek olsa zaten ortak hesabınıza yurumezdi di mi. zaten ortak hesap kadar komik bir sey daha gormedim de neyse :)
Takma isimle Facebook açmış
Yani kendi ismiyle Facebook açsa hayatta birşey demezdim
Gizli olunca çok mu iyi oldu
Güvenimi sarstı
Bayan neden fotoğrafımızı görerek arkadaşlık teklifi etsin
Eşime de gösterdim
Tanıyormusun diye
Tanımıyorum dedi
Tanıyorsa tanıyorum demesi gerekir
Kendimi yıpratıyorum
Hem de çok kötüyüm
Sizin gibi olsam
Rahat olsam
Bir yandan kandırılıyormuşum gibi hissetmesem
Eşimin dışarı çıkması yoKİşte sizinde dediğiniz gibi ikinizin fotoğrafını görerek eşinizle ortak hesaba eşinizin bi ilişkisi olsa neden istek göndersin. Mantık dışı.
Evet gizli olması kötü olmuş. Dediğim gibi Facebook açmak istedi söyleyemedi bide başka bi isimle açtı. Yani bu kadar
Eşinizin başka bi hayatı var mı? Sizden ayrı çok zaman geçirir mi? Yani mesela 6 işten çıkarda 10 da eve gelir mi? Arada ne yapıyor diye insan yer tabi kendi kendini. Telefonu saklar mı? Gizli görüşmesi var mı? Evlilikten önce bi falsosu oldu mu?
Flörtöz müdür? Gözü ayrı kaşı ayrı oynar mı?
Eşinizi daha iyi tanırsınız tabi.
benim eşim yapmaz demem ama mesela değişik bi hareketini görmedim. Adamı neden bunaltıyım.
Ya ciddi soruyorum etrafınızda sadakatsiz çok mu insan var. Baba, dayı, amca vb...
Baktım yoktu hiç birşey yoktuPeki o actigi facedeki arkadaslari kimlerdi
Mailiyle faceyi kendinden baska kim acacak ki?
bence dedaha once de kadının teki benim fake hesabıma mesaj atmıstı kocamın pesini bırak o...u diye. tovbe estagfurullah, ne oldugunu anlamadım. sonradan cozdum ki fake hesaba takipci almak icin bir program indirmistim oradan otomatik olarak o programı kullanan herkesi ekliyordu falan oradan da bu adamı eklemis. demek ki gercekten boyle kadınlar var bunları bu kadar ciddiye alan. beni de gunde 15 kisi ekliyor, hepsine kim bu diye baksam kafayı yerdim herhalde. yani kadın yuruyecek olsa zaten ortak hesabınıza yurumezdi di mi. zaten ortak hesap kadar komik bir sey daha gormedim de neyse :)
Neyi ürkütücüvalla konuları o kadar ürkütücü ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?