• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eşinizle mi evlenirdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hdy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tekrar olsa yine eşimle evlenirdim.. çünkü eşimi çok seviyorum :KK68:

KESINLIKLE HAYIR cok iyi bi insan ve fakat uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum...

Evlenmezdim...
boşaniyoruz zaten :KK11:

Evlilikten soğuttu beni..

Hayatımı kabusa çeviren o yaratıkla asla yola çıkmazdım şimdiki aklım olsa...
Zaten bırakıp gitti hayırsız...
Onla geçen yıllarımı telafi ediyorum şimdi huzurla...
En ufak şüphesi olan asla nikah günü evet demesin...

hayır asla onunla evlenmek istemezdim,zaten küçük yaşta sevmeyerek evlendim. eşimde sorumsuz ve ilgisiz. örneğin 2 gündür şehir dışında biz onu arayıp soruyoruz o sormuyo. mesaj attım ne yapıyosun diye oyun oynuyomuş ne kadar önemli

Bütün beraber yaşadığımız zorluklara rağmen evet eşimle evlenirdim

Evett! Allah ondan da onu yetiştirenlerden de binlerce kez razı olsn.. hatta keşke daha erken bulsaydık birbirimizi.. bazen düşünüyorm,birinin okkalı bi hayır duasını almışm sanırım.. çok şükür,bin şükür bu günlerimize. Nazar değmez inş.. Rabbim herkese bizimkinden bile daha güzel huzurlu evlilikler nasip etsin

Evett! Allah ondan da onu yetiştirenlerden de binlerce kez razı olsn.. hatta keşke daha erken bulsaydık birbirimizi.. bazen düşünüyorm,birinin okkalı bi hayır duasını almışm sanırım.. çok şükür,bin şükür bu günlerimize. Nazar değmez inş.. Rabbim herkese bizimkinden bile daha güzel huzurlu evlilikler nasip etsin
Maşallah diyerek söze başlıyorum :) birinden okkalı bi hayır duası almışım sözünüze bayıldım ve sizin gibi söylemeyi o kadar çok isterdim ki allah nazarlardan korusun evliliğinizi.

Evliliğimle ilgili öyle güzel hayaller kurarak evlendim ki meğer göremedeğim ne çok şey varmış. Keşke keşke keşke çalışmaya başlayıp biraz paramı çatır çatır yiyip rahat rahat gezip sonra evlenseydim canım annecim çookkk söyledi ama en büyük hatam onun sözünü dinlemememdi gördüm günümü :(

Evliliğimle ilgili öyle güzel hayaller kurarak evlendim ki meğer göremedeğim ne çok şey varmış. Keşke keşke keşke çalışmaya başlayıp biraz paramı çatır çatır yiyip rahat rahat gezip sonra evlenseydim canım annecim çookkk söyledi ama en büyük hatam onun sözünü dinlemememdi gördüm günümü :KK43:
Rabbim kurtsa kuzu yapsn. İnş çok mutlu olursunuz.. dua edin

Evet, evlenirdim. Ondan başkası çekmez kahrımı, ya da frekansı tutturamam. Zor ve kıl bi tipim zaten.

Back
X