• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YINE ESKI ES, YINE SORUN, COCUKLARI DOLDURMA.

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaslar...

Benim sorunlarim ne zaman bitecek bilmem :KK12:
Dun oglumu binanin asagisinda ki markete gonderdim. 200 tl butun para vardi onu verdim. Cocuk 15 tl civari alacagini almis ve nerde dusurduyse para uzerini dusurmus.
Ben de o esnada yemekle ugrastigimdan, bakamadim ne yapti falan diye. Kendiside utanmis diyememis. Isim bitince oglum para uzerini ne yaptin dedim, ses yok. Sonra dusurdugunu soýledi. Inip baktik, markete sorduk ama yok maalesef.
Su dar zaman ďa o para gercekten bize cok cok lazim olan bir paraydi ve oglum niye dikkat etmedin, simdi size soz verdigim oyuncaklari nasil alacagim? Dedim. Haliyle o da uzuldu tabi.
Cocuklarim oyle simarik cocuklar degiller, belirli periyodlarda oyuncaklar aliyorum. Cok pahali seyler degil ama mutlu oluyorlar. Son alacagimiz oyuncak toplamda 30 tl tutacakti ama o para gidince maalesef alamayacagim :KK43: cunku yasadigimoz durumdan dolayi programli olmak durumundayiz.
Cocul her ne kadar tamam dese bile onlarin cok uzulduklerini gordum :KK43: cunku oyle her dakika oyuncak diye aglayip zirlayan cocuklar degiller. Bu oyuncak icin cok sevincliydiler.:cry:
Bu olaydan sonra babalari telefonla aradi konusmak istedi cocuklarla ben de verdim telefonu. Ogluma nasilsiniz falan demis, oglumda moralsiz bir sekilde olani soylemis. O da ogluma "Anneniz benden ayrilmasaydi bu durumda olmazdiniz. Beni de sizi de zora soktu. Bak bir oyuncak bile alamadi size" demis.
Oglum geldi ve bana "Anne, babam bunlari soyledi. Bize oyuncak alacakmis izin veriyor musun? " dedi. Ben de baska zaman alabilir ama, su an su pozisyonda onu ben size alacagim ama biraz zaman verin bana dedim.
Sonra babalarini aradim. Cocuklari neden dolduruyorsun? Neden beni caresiz gosterip onlari uzuyorsun dedim. O da ben gercekleri soyledim, ben alirim o oyuncagi dedi. Ben de babasisin baska zaman alabilirsin ama su an da yapacagin bu haraket nelere sebep olur farkinda misin? Bu cocuklar buna alismak zorunda. Benim yapamadigimi sen yaptiginda bu sekilde alisacaklar ve ben basa cikamayacagim bu cocuklarla. Beni bitirdin hic olmazsa cocuklara bulasma dedim.
Bana "Beni sikayet ettin, beni burada da mimleyeceksin. Sen yaptigimin karsiligini bu sekilde vermeye calisirsan ben de boyle yaparim. Ya herseyi cek geri ve duzelt ya da boyle cek dedi.

Nasil bir beladir anlamadim. Bugun muduru beni arayacak telefonla ve bir suru sms atmis. Konusmayacaksin, aramizda cozduk diyeceksin. Diyor.

Artik delirmek uzereyim. Allah herkese bosanmanin da hayirlisini versin!

paranın kaybolması extra bir durum. sanırım ben olsam babalarının o oyuncağı almasına izin verirdim. önemli olan çocuklarımın mutluluğu.
Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki

Babalarindan nafaka aliyoruz. Annemlerde biraz yarimdci oluyor ev kirasi vs. Derken çok az kaliyor ve santim santim harciyoruz. Calisma icinse yarin ya da cuma bakanliktan yetkili kisilerce gorusmem var. Ne yapabiliriz diye
adamın ısı bozulursa mesela atıyorum nafaka veremezse gecınemezmısınız pekı?
sen calısırsan cocuklara kım bakacak kı :(

Benim kaynanam eşim için nafaka istediğinde daha 6 yaşında olan eşimi arayıp demiş ki "anneniz benden para istiyor, benim bütün paramı alacak, yemek almaya bile param yok". O sıralarda büyük bir firmada müdür sıfatında. Eşim de çocuk aklıyla kayınvalidemi suçlamış "sen benim babamın parasını niye alıyorsun, hep bitirmişsin parasını, nasıl yemek yiyecek babam?" O günden sonra bir daha da nafaka istememiş ama şuan çok pişman. Çocuğun lafına bakmamalıydım nafakayı almalıydım diyor.

oğlunuz kaç yasında??? sanırım kuçuk baya bır daha markete gönderırken bu kadar buyuk meblaglar vermeyın hersey olabılır
konunuza gelınce bende olsam ekstra bır durum oldugundan babalarının oyuncagı almasına ızın verırdım...tamam babasının uslubu yanlış tabıkı ama çoçuğunuz zaten uzgundur para kaybettı dıye..helekı oyuncak zaten onların tek dunyaları....bırakın alsın babası mutlu olsun...abartacak bırsey göremedım ben..boşanma aşamasında yasanan normal durumlar bunlar....ama sızın aranızdakı gecımsızlık cocukları etkılemesın...

adamın ısı bozulursa mesela atıyorum nafaka veremezse gecınemezmısınız pekı?
sen calısırsan cocuklara kım bakacak kı :KK43:
Adamin isi bozulmuyor her turlu yirtiyor. Maksadi foyasinin aciga cikmamasi. Nafaka vermezse hali ile durum daha da dusecek. Calismak zorundayim keske ev de yapabilecegim bir seyler olsa ama arastirma yaptim. Piyasaya baktim bulundugum yer acisindan o olanakta yoktu. Valla ayakta durmaya calisiyorum Cute, guclu kalmaya her seye ragmen gulumsemeye, direnmeye calisiyorum. Cok cikmazdayim ama insallah bir cikar yol bulurum.

Arkadasim babalarinin ama cocuklari mutlu etmek degil, bakin anneniz yapamiyor ben yaptim demeye getirmek. Baska sekilde bu mevzunun disinda alsin ne aliyorsa ama simdi amaci farkli. Bu cocuklar buna alisirsa yarin obur gun her sikintida beni cigneyip babadan talep edecekler. Ve belkide bu durumu butun hayatlarina yayacaklar. Buna izin veremem ki

öyle düşünme alsın oyuncağı maddi anlamda o baba her zaman lazm olcak sömür bacım bırakma :) o çocuklar büyücek yetişemicen sonra...boşver o da yorulsun... tek nafakayla olmaz o iş...

Eşiniz iyi niyetli değil. Eğer iyi niyetli olsaydı, amacı gerçekten bir şeyleri düzeltip sizinle tekrar barışmak olsaydı bu şekilde davranmazdı. Baba olarak çocukların üzülmesine kıyamıyorsa gerçekten telefona sizi isteyip durumu sizinle konuşup oyuncakları ben alayım ama sen ver çocuklar benim aldığımı bilmesin diyebilirdi. Ama eşiniz bunu söyleyecek karekterde değil belli ki. Bu durumu bile kendi çıkarı için kullanan biri.

Benim kaynanam eşim için nafaka istediğinde daha 6 yaşında olan eşimi arayıp demiş ki "anneniz benden para istiyor, benim bütün paramı alacak, yemek almaya bile param yok". O sıralarda büyük bir firmada müdür sıfatında. Eşim de çocuk aklıyla kayınvalidemi suçlamış "sen benim babamın parasını niye alıyorsun, hep bitirmişsin parasını, nasıl yemek yiyecek babam?" O günden sonra bir daha da nafaka istememiş ama şuan çok pişman. Çocuğun lafına bakmamalıydım nafakayı almalıydım diyor.
Benimkilerde su an icin bir suclama yok ama boyle devam ederse dolduracak cocuklari. Ben nafakami aliyorum bu bizim hakkimiz cunku

oğlunuz kaç yasında??? sanırım kuçuk baya bır daha markete gönderırken bu kadar buyuk meblaglar vermeyın hersey olabılır
konunuza gelınce bende olsam ekstra bır durum oldugundan babalarının oyuncagı almasına ızın verırdım...tamam babasının uslubu yanlış tabıkı ama çoçuğunuz zaten uzgundur para kaybettı dıye..helekı oyuncak zaten onların tek dunyaları....bırakın alsın babası mutlu olsun...abartacak bırsey göremedım ben..boşanma aşamasında yasanan normal durumlar bunlar....ama sızın aranızdakı gecımsızlık cocukları etkılemesın...
Oglum 10 yasinda ve market evin altinda. Baska yere gondermem zaten. O esnaďa cocuklara manti yapiyordum bir de. Kalan paramiz 200 tl idi ve bozuk yoktu. Babalarinin niyeti baska olunca her zaman bunu kullanacak. Hani boyle konusmasada alip getirse bana verse ben de cocuklara versem daha mantikli olurdu. Bu sekilde cocuklarin onunde beni eziyor. Baska zaman aldigini getirsin direk kendi adina versin. Madem cocuklari mutlu etmek istiyorsa bana kostek degil, destek olsun. Siz ce haksiz miyim?

Eşiniz iyi niyetli değil. Eğer iyi niyetli olsaydı, amacı gerçekten bir şeyleri düzeltip sizinle tekrar barışmak olsaydı bu şekilde davranmazdı. Baba olarak çocukların üzülmesine kıyamıyorsa gerçekten telefona sizi isteyip durumu sizinle konuşup oyuncakları ben alayım ama sen ver çocuklar benim aldığımı bilmesin diyebilirdi. Ama eşiniz bunu söyleyecek karekterde değil belli ki. Bu durumu bile kendi çıkarı için kullanan biri.
Agziniza saglik ben de simdi tam da bundan bahsetmistim az onceki yorumda

Benimkilerde su an icin bir suclama yok ama boyle devam ederse dolduracak cocuklari. Ben nafakami aliyorum bu bizim hakkimiz cunku

Oglum 10 yasinda ve market evin altinda. Baska yere gondermem zaten. O esnaďa cocuklara manti yapiyordum bir de. Kalan paramiz 200 tl idi ve bozuk yoktu. Babalarinin niyeti baska olunca her zaman bunu kullanacak. Hani boyle konusmasada alip getirse bana verse ben de cocuklara versem daha mantikli olurdu. Bu sekilde cocuklarin onunde beni eziyor. Baska zaman aldigini getirsin direk kendi adina versin. Madem cocuklari mutlu etmek istiyorsa bana kostek degil, destek olsun. Siz ce haksiz miyim?

haklısınız zaten ben nıyetınıde anladım...ama işte cocuk ...onların tek dunyası oyuncak...o yuzden bır seferlıgıne ızın verın dedım..sız bılırsınız sonucta

öyle düşünme alsın oyuncağı maddi anlamda o baba her zaman lazm olcak sömür bacım bırakma :) o çocuklar büyücek yetişemicen sonra...boşver o da yorulsun... tek nafakayla olmaz o iş...
Ben cocuklarimi buyuturken kisilikleri ve iyi bir birey olmalari icinde savas veriyorum. Somurmesine her turlu somururum istersem ama sirf maddi acidan daha rahat olacaklar diye bazi seylere musade edemem. Babasidir alabilir her sey ama bunu cikarlari icin kullanmadan

bence çocuklar bahane siz gurur yapıyorsunuz farkında değilsiniz..
durumu çocuklara açıklayabilirsiniz mesela. buseferlik söz verdim ama para kayboldugu için babanızın almasına müsade edeceğim gibi.

haklısınız zaten ben nıyetınıde anladım...ama işte cocuk ...onların tek dunyası oyuncak...o yuzden bır seferlıgıne ızın verın dedım..sız bılırsınız sonucta
Bir kere taviz verirsem bunu bana hazir kita kullacak birisi :( olmadi 1 tane ceyrek altimiz vardi acil durumlar icn onu bozduracagim.

biraz bencilsiniz !! oda onların babası tabiki isteyecekler babalarından. el adamı terbiyesi vermeye çalışıyorsunuz.. siz bilirsiniz...

Back
X