Mrb arkadaşlar yaşım 22 olmasına rağmen kendimi çok yorulmuş hissediyorum. Sevgiliden yana yüzüm gülmedi zaten bi aldatmadığı kaldı ailelerin tanışma evresinde ona yol verdim gitti. Başka bir şehire taşınmıştım evde huzur bulamadığım için. Ayrıca orda spora vs hazırlanıp polislik astsubaylık vs mülakatlarına girdim şimdi yaz geldi malum işimin süresi doldu eve geldim. Bu evde saygı diye birşey yok örnek vereyim köy gibi bir yerde oturuyoruz malum bende bayanım ihtiyaçlarım oluyor babama dedim ki ilçeye gidelim bir kaç birşey alacağım ilçe de bize 5 dk mesafede. Tamam dedi kapattı telefonu. Eve geldi. Anneme diyor ki mavikadin ilçeye gidelim diyor ne b.k yiyecekmiş. Bunu duydum sinirden elim ayağım boşaldı. Çıktım dışarı bağırarak terbiyesizsiniz dedim onlar da bana bağırdı vs. Odama geçtim. Evde ne saygı var ne de kimsenin kimseye sevgisi var. Herkes ben haklıyım kafasında. Burama kadar geldi zaten işsizlik sendromu yaşıyorum ordan oraya sürükleniyorum belli bir hayat düzenim yok. Benimle aynı durumda olan var mı anlatın dertleşmeye ihtiyacım var