kızlar yıne ben

bıktım desemde sabretmek zorundayim.bir kaç ay önce eşimi face de kızlarla yazışırken yakaladım.adam resmen beni aldatacak adayı arıyor kavga ettık hata avukatımla bile konuştum boşanmak istedım çoçuklarımla (ıkı küçük bebeğim var)beni tehdit edıyor vermeyecegım diye .vazgectım.Vazgecmekle ona kabulendığımı göstermış oldum ki bugun yine facede bir kıza arkadaşlık isteği gondermış.okadar de soyluyorum ona ne olur bu face den uzak dur tamam diyor girmıyorum diyor hatta 3 ay hiç girmedı bugun ilk kez girmış hemende bir kıza arkadaşlık teklifi gondermış.Kızlar biliyorum suc bende bu adam uslanmaz ama benim elim kolum bağlı ben ev kredısı çektım evımız olsun dedık onun için katlanıyorum.ben çalışıyorum yaşlı hasta hemde cok hasta annem cocuklarıma göz kulak oluyor ben gelene kadar.annemden başka türkiyede akrabam yok abim yurt dışında ben bu adamı sırf evim olsun cocuklarımla baş koyacagım bir evim olsun diye cekıyorum.zaaten kredının bitmessine 3 sene var.şuan boşansam maaşım kıraya ancak yeter ıkı bebeğimle ve hasta annemle ne yaparız?başka akrabamız yok.ama evimizin kredi bitsın eger eşim beni tam anlamıila aldatırsa ben delilleri toplayip avukata verırım suclu taraf herşeyi kayipedebilir avukatın dedığıne göre.
ama gelin görün ki çok zor zaaten bana saygı gosterıyor ama otesi yok yani beni sevmedığı çok beli edıyor bunu bılıyorum bugun facesıne girdığımı bilmıyor şimdilik takibe aldım.şuan iş yerindeyim birazdan eve gecerim ınanın suratını görmek bile istemıyorum ama beli etmemem gerek.ne olur kızlar bir şey soyleyin bana.sirf bebeklerımın gelecegı için illerde onların de evi olsun diye adama katlanıyorum ben yalnış mıyım???morale ihtiyacım var ne olur

(((