• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine face yine yakalama!!!

E madem avukat öyle dedi siz de serbest bırakın bol bol delil toplarsınız o zaman herşey de sizin olur. Biraz çocukça gelebilir ama bu adamdan madem hayır gelemeyecek koparabildiğini koparıp uzak durmaya bak. Hazır olunca ayrıl. Yavaş yavaş bitir. Ruhu duymasın bitince öğrensin.

Cok uzuldum cook esinize yaranmaya calismaktan vazgecin cocuklarinizi dusunerek sadece sabredin ve bol dua... Geleceginizi cocuklari dusunerek yonlendirin yalnizca...

Madem boşanmayacaksınız neden faceini falan kurcalıyorsunuz. Zaten faceden aldatmak adamakıllı aldatmakda sayılmıyorsa görmeyin gitsin.

yazdıklarınızı okudum ve cok uzuldum gerçekten... bende evlıyım ve eşim asker evlendıgım 2. haftasında eskı sevgılısıyle konuşurken yakaldım ben esımı ınann o güne kadar esımden oyle bırsey bekleıyrdum ve bılgısayarına elımı ble surmemıstım ve ıcıme suphe dustu bılgısayarını karıştırdım gorduklerım o kadar ıgrenc o kadar kotu seylerdıkı ınanın sızın basınıza gelenlere sukrettırcek seylerdı esımın bır cok kızla konusutugunu gordum hatta sexs yaptığını bıle gordum gozlerımle sabahlara kadar ağladım ama hıc bırseye yaramadı esımın tehttlerı dayak su bu boşanamadım ve üç senedır gurbetteyım yaklaşık bır sene once ayrıldım ve gerı dönmek zorunda kaldım ayrılma nedenım onu ınternette yıne kızlarla konuşurken yakalamam dı hem de eskortlarla ve gordugumu soyledıgımde burnumdan geldı bana o..... sensın dedı ve ustune gttım sıte adresını bır tane msn bır tane skype ve bırde face adresını yakaldım sıfrelerını kırdm konuşmaları su bu herseyı gordum ama hala yanındayım kısacası arkadaşım yapan kışı meyıllıyse degıstıremezsın kendnı hasta edersın pskolejını bozarsın paronoyak olursn hep takıp etmekten bıkıcaksın zamanla suan modemı sokup kaldırmadan yatağa gıremıyorum okadar kotuyum kı yasadıklarımdan sora rahat uyuyamıyrm bıle sana esını terket yada sunu yap bunu yap dıyemem cunku bır cozum olsaydı once ben yapardım caresız olmak kadar kotu bırsey yok haa sunu belırteyım burada bazı kısıler boşan su bu dıyor genelde bende bır sure once paylaşım yaptım dırek boşan çekme dıyenler oldu onların aklıyla hareket etme bence sana boşandıktan sora bı hayat sunmuycaklar sana bakmıycaklar sadece akıl verıyor oylelerı sen sadece bızımle paylaş ve kafanı rahatlat konuşarak ınsan rahatlıyor az da olsa allah yardımcın olsun dılerım esın duzelır ve çocuklarına yazık olmaz...

siz bu zor şartlar altında ne doğru ne yanlış karıştıryorsunuz ben öyle görüyorum...
sana bakmayacaklar derken? böyle adamların eve getirdiği paraya mı minnet ediyorsunuz da boşanmıyorsunuz..
geceleri uyuyamıyorum demişssiniz böyle bir adam için psıkolojınızı bozmussunuz.. gidin çalışın bir işte varsın yorgunluktan uyuyamayın geceleri ama yok cesaret ister böylesi...

arkadaşa akıl vermedim kendı derdımı paylaştım bu bırıncısı ve sız ya pskopat pıslık ınsanlr gormedınız yada burada reklam yapıyorsunuz ben kac defa hastanelik oldum bılıyormusunuz dayaktan bıraktım dıye yakaladım dıye gel bırak yıyorsa suan mahkemeden 3bucuk mılyar ceza yedı ama hala aynı sız ne onerırsınız ne yapmalıyım getırdıgı paraya bakmıyorum cunku eve para getırdıgı yok bunları yapan adamın parasımı kalır sızce bence sızın aklınız basınızda degıl kı böyle yazabılıyorsunuz yada hıc bırsey yasamadıgınız ıcın on yargılısınız...

arkadaşa akıl vermedim kendı derdımı paylaştım bu bırıncısı ve sız ya pskopat pıslık ınsanlr gormedınız yada burada reklam yapıyorsunuz ben kac defa hastanelik oldum bılıyormusunuz dayaktan bıraktım dıye yakaladım dıye gel bırak yıyorsa suan mahkemeden 3bucuk mılyar ceza yedı ama hala aynı sız ne onerırsınız ne yapmalıyım getırdıgı paraya bakmıyorum cunku eve para getırdıgı yok bunları yapan adamın parasımı kalır sızce bence sızın aklınız basınızda degıl kı böyle yazabılıyorsunuz yada hıc bırsey yasamadıgınız ıcın on yargılısınız...

Okurken canım yandı.
En büyük sabırları diliyorum sana,

merhaba arkadaşlar konuma cevap veren herkeze cok cok teşekkür ederim ıyı kı varsınız kızlar.Gerçekten bana moral verdınız.inanın artık kendımı bılmez gibiyim dün uzun uzun düşündüm boşanırsam gerçekten de ben maddı çökmüş olacagım.ben şuan 1ooo tl maaş alıyorum buralarda (iş yakın semtte) kiralar bodrum katı 700-650 tl de başlıyor ben hasta anneciğimi nasıl bodruma koyarım yaküçük bebeklerim?kat arası kiralar 850-1000 tl ee ne yer ne içeriz?üzülüyorum hanımlar korkuyorum de.yani herşey bir tarafa atsam bile adamdan evi koparmadıkca ben iki bebekle ve hasta annemle(anemin kalp damar tıkanıklığı var ve hipertansyon hastası )devamlı doktor kontrol ve ilaç kullanıyor bacakları de kireçlenme nedeniyle cok az hareket edıyor boyle bir durumda ben sadece benim maaşımla üsten gelemem.Sirf o yüzden adamın tüm pisliklerini çekmek zorundayim.

ama siz kızlar bayanlar Allah sizden razı olsun benim morelimi düzelttınız bana rahatlama verdınız.
Haklısınız neden adamın ilgisini üzerime çekmek istiyorum ki bilemıyorum dedım ya ne oluyor ne bitiyor ne düşünmem lazım adeta kendimi bilmezdeyim.

Yaşayan bilir....

Hatta facesıne girdim diye soyleyimmı onu da bilmıyorum .kızla konuştuğunu biliyorum diye söyleyimmi onu da bilmıyorum sadece bekliyorum ve olay nereye vaaracağını görmek istiyorum.onu da neden yapıyorum anlamadım...:(((

arkadaşım Allah sana sabır vermesin. sana en iyi gelecek dua bu bence. Kendin kendine layık gördüğün bu kötü hayatı neden başkalarının da yaşamasını istiyorsun ki. Konu para değilse neden boşanmıyorsunuz? onlar sana bakmayacaklar demişsin de. herkes kendine bakabilir zaten, niye başkasına avuç açması gereksin. sen kendi ayaklarının üzerinde durmaktan korkuyorsun diye başkaları da yapamayacak sanıyorsan şifre kırmakla uğraşacağına gir bak bakalım bu ülkede kaç tane kadın var oşanmış ve kendi yaşamını idame ettirebiliyor. zaten şiddet var yarın daha kötüsünün olmayacağını nereden biliyorsun veya boşanırsan daha kötüsünün ( daha kötüsü neyse artık) olacağı kanısına nasıl varabiliyorsun?

kimin aklının başında olmadığı yazdıklarından yeterince belli... sizinle aynı dili konuşmuyoruz malesef.. bu yüzden birbirimizi anlamamız da imkansız..

yapmanız gereken tek sey uslubunuza dikkat etmek!!!

ne diyebiliriz ki sen boşanamam diyosun zaten
adamda boşanamayacağını biliyo o yüzden seni takmıyo bence

kızlar yıne ben :( bıktım desemde sabretmek zorundayim.bir kaç ay önce eşimi face de kızlarla yazışırken yakaladım.adam resmen beni aldatacak adayı arıyor kavga ettık hata avukatımla bile konuştum boşanmak istedım çoçuklarımla (ıkı küçük bebeğim var)beni tehdit edıyor vermeyecegım diye .vazgectım.Vazgecmekle ona kabulendığımı göstermış oldum ki bugun yine facede bir kıza arkadaşlık isteği gondermış.okadar de soyluyorum ona ne olur bu face den uzak dur tamam diyor girmıyorum diyor hatta 3 ay hiç girmedı bugun ilk kez girmış hemende bir kıza arkadaşlık teklifi gondermış.Kızlar biliyorum suc bende bu adam uslanmaz ama benim elim kolum bağlı ben ev kredısı çektım evımız olsun dedık onun için katlanıyorum.ben çalışıyorum yaşlı hasta hemde cok hasta annem cocuklarıma göz kulak oluyor ben gelene kadar.annemden başka türkiyede akrabam yok abim yurt dışında ben bu adamı sırf evim olsun cocuklarımla baş koyacagım bir evim olsun diye cekıyorum.zaaten kredının bitmessine 3 sene var.şuan boşansam maaşım kıraya ancak yeter ıkı bebeğimle ve hasta annemle ne yaparız?başka akrabamız yok.ama evimizin kredi bitsın eger eşim beni tam anlamıila aldatırsa ben delilleri toplayip avukata verırım suclu taraf herşeyi kayipedebilir avukatın dedığıne göre.
ama gelin görün ki çok zor zaaten bana saygı gosterıyor ama otesi yok yani beni sevmedığı çok beli edıyor bunu bılıyorum bugun facesıne girdığımı bilmıyor şimdilik takibe aldım.şuan iş yerindeyim birazdan eve gecerim ınanın suratını görmek bile istemıyorum ama beli etmemem gerek.ne olur kızlar bir şey soyleyin bana.sirf bebeklerımın gelecegı için illerde onların de evi olsun diye adama katlanıyorum ben yalnış mıyım???morale ihtiyacım var ne olur :((((

ben yeni boşanmak üzereydim aynı sebepten, çok zor bir durum, bir an önce psikolojik yardıma git, çabuk davran, ben öyle yaptım, çocuğum var ve onu da götürdüm, şimdi daha iyiyiz, çom zor bir durum, benim eşim komşu kızıyla aldattı, çok zor biliyorum.allah yardı etsin inşallah.

neden boşan dıyıp vebalıne gıreyım sız o kadar matıklı olsanız bunu da dusunurdunuz adamı nette yakalamış yatakta degıl kabul etsın demedım ama sızde duzgun seyler yazın herkez kendıne bakabılır hem sız nerden bılıyorsunuz kendı ayaklarımın uzerınde duramadığımı tanımadığınız halde yorumlar yapıyorsunuz ben 4 senelik evlıyım ve herseyı kendım alıyorum esıme ıhtıyacım yok benım aılemın durumu zaten ıyı ama herkezın olcak dıye bı sey yok ve sıfrelerını kırcana bak demıssın ya sen bu sayfada dolascana bırde kendı kocana bak nerden bellı senın kının yapmadığı kı butun erkekler aldatır tatlım kendımız kandırmayalım belkı senın esın bızımkılerden daha cok aldatıyr belkı sen bızım gıbı uyanık olmadığından aldatılmadığını sanıyorsundur bellı mı neyse uzatmıycam konuyu paylasan arkadaşa boşan dıyemem ben kısacası tamam oyle boşan dıyecegıne kocanla net bır sekılde konuş dıyebılırsın...ukalalık kimseye fayda vermez..allah asıl sızlere akıl fıkır versın...

konuyu açan arkadaş la konuşuyorum sızlerle degıl bak arkadaşım annen ve çocuklarından bahsetmıssın bız degıl sen olayın ıcındesın bıze anlatarak kendını rahatlat ama asla bızım sana verdıgımız boşan su bu akıllara kanma sana akıl veren cok olur karnını doyuran hıc olmaz gecen sene bı bayanla tanıştım burada aynı sehır de kalıyrz ve konusyr gorusuyrz burdakı ınsanlrın cogu boşan dedı sımdı ıkı çocuğuyla ortada kaldı adamdan nafaka alaıyor sıgortasını kapattrmıs esı dusun yanı ben yada cevremız yardımcı oluyoruz bu ınsanlr akıl verır karın doyurmaz sen mantıklı dusun tasın bız sadece burdan yazarız ne yasadıgını grmeyız lütfen mantıklı ol öfkenle sınırle hareket etme çocuklarını ve kendnı dusunde karar ver ve bırde annenı...senı kıracak bırsey yazdıysam da cok ozur dılerım

neden boşan dıyıp vebalıne gıreyım sız o kadar matıklı olsanız bunu da dusunurdunuz adamı nette yakalamış yatakta degıl kabul etsın demedım ama sızde duzgun seyler yazın herkez kendıne bakabılır hem sız nerden bılıyorsunuz kendı ayaklarımın uzerınde duramadığımı tanımadığınız halde yorumlar yapıyorsunuz ben 4 senelik evlıyım ve herseyı kendım alıyorum esıme ıhtıyacım yok benım aılemın durumu zaten ıyı ama herkezın olcak dıye bı sey yok ve sıfrelerını kırcana bak demıssın ya sen bu sayfada dolascana bırde kendı kocana bak nerden bellı senın kının yapmadığı kı butun erkekler aldatır tatlım kendımız kandırmayalım belkı senın esın bızımkılerden daha cok aldatıyr belkı sen bızım gıbı uyanık olmadığından aldatılmadığını sanıyorsundur bellı mı neyse uzatmıycam konuyu paylasan arkadaşa boşan dıyemem ben kısacası tamam oyle boşan dıyecegıne kocanla net bır sekılde konuş dıyebılırsın...ukalalık kimseye fayda vermez..allah asıl sızlere akıl fıkır versın...

Ben evli değilim ancak anlattıklarınızı ve yorumlarınızı ağzım açık okudum.
Madem kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyosunuz o eşe ve parasına ihtiyacınız yok.
Ona hala katlanma nedeniniz?
Yatakta değil nette yakalamış diyosunuz? Aldatma aldatmadır. Şeklinin ne kadar önemi var ki?
Sizin durumunuz için bişey diyemicem alan memnun satan memnun bir profil çizmişsiniz.
Allah ıslah etsin,doğru yolu göstersin.

Konu sahibi arkadaşım kendini ve çocuklarını düşün.
Çocukların mutsuz bir ailede, anne baba kavgasıyla büyüsün istemezsin adım gibi eminim.
Mutsuz birer insan olup gelecek hayatlarını mahvetmek istemezsin.
Umarım tez zamanda önce maddi sıkıntından sonra o adamdan kurtulur, annen ve çocuklarınla yeni bir düzen kurarsınız.
Allah yardımcın olsun inşallah senin için en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin..

Son düzenleme:
konuyu açan arkadaş la konuşuyorum sızlerle degıl bak arkadaşım annen ve çocuklarından bahsetmıssın bız degıl sen olayın ıcındesın bıze anlatarak kendını rahatlat ama asla bızım sana verdıgımız boşan su bu akıllara kanma sana akıl veren cok olur karnını doyuran hıc olmaz gecen sene bı bayanla tanıştım burada aynı sehır de kalıyrz ve konusyr gorusuyrz burdakı ınsanlrın cogu boşan dedı sımdı ıkı çocuğuyla ortada kaldı adamdan nafaka alaıyor sıgortasını kapattrmıs esı dusun yanı ben yada cevremız yardımcı oluyoruz bu ınsanlr akıl verır karın doyurmaz sen mantıklı dusun tasın bız sadece burdan yazarız ne yasadıgını grmeyız lütfen mantıklı ol öfkenle sınırle hareket etme çocuklarını ve kendnı dusunde karar ver ve bırde annenı...senı kıracak bırsey yazdıysam da cok ozur dılerım

evet camın yorumun için teşekkür ederim.dedığın gibi çekmeyen bilmez.Amanda bilmesin çekmesin duşmanıma bile dilemıyorum.dün boyle üstten konuya değındım eşime sen hiç faceye giriyormusun diye yok mok inkar ettı tabikide.aman bende neden hala onu takibe aldığımı bilmıyorum piskolojik herhalde.günde inanın arkadaşlar belki 50 kere o kızın profile giriyrum fotolarına bakıyorum bendn daha mı güzel filan falan diye ve bunu yapmaktan kendimi alamıyorum.ben resmen kafayi yedim.durumum olsa ben danışmana giderdım ama nerde?? Bol bol dua edıyorum.buarada adam resmen benden soğudu işe giderken öpmez sabah uyanırken günaydın demez eve gelirken de öpmez hep de beni suclıyor suratsızsın diye.eeee boyle şeyler görüp de mutluymuşum gibi yapamam ki.oda onun facesıne girdığımı bilmıyor.sizin yorumlarınız beni cok mutlu ediyor arkadaşlar.desteğinize çok ihtiyaç duyuyorum.

kızlar yıne ben :( bıktım desemde sabretmek zorundayim.bir kaç ay önce eşimi face de kızlarla yazışırken yakaladım.adam resmen beni aldatacak adayı arıyor kavga ettık hata avukatımla bile konuştum boşanmak istedım çoçuklarımla (ıkı küçük bebeğim var)beni tehdit edıyor vermeyecegım diye .vazgectım.Vazgecmekle ona kabulendığımı göstermış oldum ki bugun yine facede bir kıza arkadaşlık isteği gondermış.okadar de soyluyorum ona ne olur bu face den uzak dur tamam diyor girmıyorum diyor hatta 3 ay hiç girmedı bugun ilk kez girmış hemende bir kıza arkadaşlık teklifi gondermış.Kızlar biliyorum suc bende bu adam uslanmaz ama benim elim kolum bağlı ben ev kredısı çektım evımız olsun dedık onun için katlanıyorum.ben çalışıyorum yaşlı hasta hemde cok hasta annem cocuklarıma göz kulak oluyor ben gelene kadar.annemden başka türkiyede akrabam yok abim yurt dışında ben bu adamı sırf evim olsun cocuklarımla baş koyacagım bir evim olsun diye cekıyorum.zaaten kredının bitmessine 3 sene var.şuan boşansam maaşım kıraya ancak yeter ıkı bebeğimle ve hasta annemle ne yaparız?başka akrabamız yok.ama evimizin kredi bitsın eger eşim beni tam anlamıila aldatırsa ben delilleri toplayip avukata verırım suclu taraf herşeyi kayipedebilir avukatın dedığıne göre.
ama gelin görün ki çok zor zaaten bana saygı gosterıyor ama otesi yok yani beni sevmedığı çok beli edıyor bunu bılıyorum bugun facesıne girdığımı bilmıyor şimdilik takibe aldım.şuan iş yerindeyim birazdan eve gecerim ınanın suratını görmek bile istemıyorum ama beli etmemem gerek.ne olur kızlar bir şey soyleyin bana.sirf bebeklerımın gelecegı için illerde onların de evi olsun diye adama katlanıyorum ben yalnış mıyım???morale ihtiyacım var ne olur :((((

Bebeklerinizi sizden koparmakla tehdit ediyor öyle mi?
Dava açın,boşanın.
Velayet size verilir. Hem çocuklarınız küçükler hem de hatalı olan taraf siz değilsiniz.
Nafaka da vermek zorunda.
3 yıl o adamla yaşayıp hayatınızı zehir etmektense boşanın 3 yıl maddi sıkıntı çekin.
En azından borcum bitince feraha çıkacağım dersiniz.
Kafanız rahat olur.

canım bende teşekkür ederım ınankı bırtek yasamayan ben degılmısın dedım ama allah gerçekten kimseye vermesın dılerım ama sen kendını ıyı hısset dıye anlatıcam yasadıgımı aılem dahıl kimseye bahsetmedım ınankı eşimi bır eskortla yakaladım nette gecen sene hıc unutmuyorum 10 kasımdı ve yakaldıgımda gordugum muameleyı görsen ınankı sukrederdın bı eskorttan ne bulduğunu sordum o paralı görüşüyor bır tek senle bıle degıl dedım esıme aldığım cevap sensın o...bu oldu ben bı kac gun sora aılemın evıne dondum ama ınankı ınsanlar o kadar bılıncsız konuşuyor yada yorum yapıyor kı anlatamam kapını kapatrsın yasadıkların orada kalır aynen oyle o kapımın ıcerısını kımse bılmedı ve yakaldım dıye ustune ustluk bırde dayak ben yedım araadan 6 ay sora mahkemeye çıktık esım ceza aldı hersey benden yanaydı ama allah bılıyor ıcımı o an acıdım esıme merhametım gırıyor devreye ve hakıme sıkayetımden vazgectıgımı soyledım ona soyleyemedıklerımı hakımın onunde dıle getırdım hıc bır kadın aldatılmayı haketmez dıyebıldım sonunda ne olursa olsun güzel cırkın bız yapsak aynı hos görüde olmazlar bılıyorsunuz esımın arkadaşı benı bırakmadı kal yuvanı yıkma dıye yalvardı eşiyle bırde kıramadım onları kefil oldular eşime ve ben evimi görmek ıstedım eve getırdıler ınankı köpek baglasan durmaz derler ya oyleydı ve o an esıme dondum bı eskort ıcın hayat kadınları ıcın değer mıydı dedım su evın halıne bak dedım ya 2 haftada zorla temızledım arada laf vurdum çağırsaydın sevgılılerını tplasalardı dedım cevap veremedı ama ınankı gıden gıdıyor arkadaşım bızden gıdıyor...

Back
X