• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine face yine yakalama!!!

ANNALALE

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
63
2
16
İstanbul
kızlar yıne ben :( bıktım desemde sabretmek zorundayim.bir kaç ay önce eşimi face de kızlarla yazışırken yakaladım.adam resmen beni aldatacak adayı arıyor kavga ettık hata avukatımla bile konuştum boşanmak istedım çoçuklarımla (ıkı küçük bebeğim var)beni tehdit edıyor vermeyecegım diye .vazgectım.Vazgecmekle ona kabulendığımı göstermış oldum ki bugun yine facede bir kıza arkadaşlık isteği gondermış.okadar de soyluyorum ona ne olur bu face den uzak dur tamam diyor girmıyorum diyor hatta 3 ay hiç girmedı bugun ilk kez girmış hemende bir kıza arkadaşlık teklifi gondermış.Kızlar biliyorum suc bende bu adam uslanmaz ama benim elim kolum bağlı ben ev kredısı çektım evımız olsun dedık onun için katlanıyorum.ben çalışıyorum yaşlı hasta hemde cok hasta annem cocuklarıma göz kulak oluyor ben gelene kadar.annemden başka türkiyede akrabam yok abim yurt dışında ben bu adamı sırf evim olsun cocuklarımla baş koyacagım bir evim olsun diye cekıyorum.zaaten kredının bitmessine 3 sene var.şuan boşansam maaşım kıraya ancak yeter ıkı bebeğimle ve hasta annemle ne yaparız?başka akrabamız yok.ama evimizin kredi bitsın eger eşim beni tam anlamıila aldatırsa ben delilleri toplayip avukata verırım suclu taraf herşeyi kayipedebilir avukatın dedığıne göre.
ama gelin görün ki çok zor zaaten bana saygı gosterıyor ama otesi yok yani beni sevmedığı çok beli edıyor bunu bılıyorum bugun facesıne girdığımı bilmıyor şimdilik takibe aldım.şuan iş yerindeyim birazdan eve gecerim ınanın suratını görmek bile istemıyorum ama beli etmemem gerek.ne olur kızlar bir şey soyleyin bana.sirf bebeklerımın gelecegı için illerde onların de evi olsun diye adama katlanıyorum ben yalnış mıyım???morale ihtiyacım var ne olur :((((

çekiceksin madem kardeşim boşanmak istemiyorsan . adamı zincire vurucak halin yok ya . adam aranıyor işte ..

çekiceksin madem kardeşim boşanmak istemiyorsan . adamı zincire vurucak halin yok ya . adam aranıyor işte ..

haaklısınız kızlar peki adamın dikktını nasıl uzerime cekerim?evet adam aranıyor şuan ama belki elimden bir şey gelir de ben göremıyorum yardımcı olun bana ne olur.adama ıyı davranmam gönlunu hoş etmem çare degıl başka bie şey gerek ama ne ilgisini nasıl uzerıme cekerim?

moralını bozmak ıstemem ama

hangı mahkeme hangı hakım ona cocukjları vermıste verecekmıste sızı gostermemekle tehdıt edıyor sızde belkı göstermez diye ınanıp kanıyorsunuz??

kocanıza ev kredısını tamamlamak ıcın katlanıyorsunuz anladıgım kadarıyla da 3 yılınızın hayatınızın hiç mi önemi yok...

eğer boşanmayacaksanız kocanızın faceını falan takıbe almayın boşa canınızı sıkmayın göz göre göre olmasın bari!!

haaklısınız kızlar peki adamın dikktını nasıl uzerime cekerim?evet adam aranıyor şuan ama belki elimden bir şey gelir de ben göremıyorum yardımcı olun bana ne olur.adama ıyı davranmam gönlunu hoş etmem çare degıl başka bie şey gerek ama ne ilgisini nasıl uzerıme cekerim?

çekemezsin bence . bak neden biliyor musun onu el üstünde tutsanda onun karekteri bu . aranıyor işte demek ki . sen mükemmelde olsan yine arıyacak yani . azıtmış çünkü . allah akıl fikir versin ....

kusura bakmayin ama yazdiklarinizdan anladigim kadariyla aslinda sizde esinizi silmissinizn iliskiniz sadece maddiyattan yada evden dolayi devam ediyor yuzunu göresi gozum yok dediginiz bi adamin ilgisini neden uzerinize cekmek istiyosunuz ki.Madem mecbursunuz borc odenene Kadar bi sekilde beraber yasamak zorundasiniz o Zaman ne haltler yedigini arastirmayi birakin bence bu size zarar vermekten baska bi ise yaramaz cunku belli ki siz adamin umrunda degilsiniz

Sizi anlıyorum.
Ama gözü dışarda olan bir adamın dikkatini üstünüze çekseniz nolur çekmeseniz nolur?
Boşverin. Ben kurtarılabilecek bir yuva gibi bir elektrik almadım. Şimdi dikkati üstünüze alsanız, yarın bir gün o dikkatin yine dışarıya kaymayacağının garantisini verebilir misiniz?
İki tane küçük yavrunuz , hasta anneniz var ve çalışıyorsunuz. Ömrünüzü bu adamın dikkatini kendi üstünüze çekmeye çalışarak heba etmeyi kaldırabilecek misiniz? Böyle ömür geçmez. Siz çocuklarınıza , annenize ve işinize verin kendinizi.
Bırakın ne halt yerse yesin.3 sene uzun bir zaman ama geçecek. Az biraz sabır.
Şimdi boşanırsanız, ekonomik özgürlüğünüz yeterli olmadığı için çocuklarınız ve anneniz heba olacak.
Bu bir gerçek. Aman böyle bir adamı çekme boşa gitsin diyenler olacaktır. Ama dediğiniz gerçekler göz ardı edilebilecek cinste değil.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

Şu enerjiyi "eşinize" harcayacağınıza 2 küçük bebeğinize harcayın bence. O adamdan medet ummayı bırakın da çocuklarınızla elinizden geldiğince kaliteli vakit geçirin ve onlara da bu üzüntünüzü, tedirginliğinizi yansıtmayın çünkü yaşı kaç olursa olsun bütün çocuklar hisseder.

Madem bosanmayacaksin neden kurcalıyorsun ki? kendini kandırma ev için bebek için diye.. Hala bu adamın ilgisini nasıl çekerim diyorsun pes.. Bu şartlarda bu adamları hala nasıl istiyorsunuz seviyorsunuz anlamuyirum gercekten

Diyecegim tek sey o adamla birlikte olma.seni sevmeyen adamin isi gorulsun diye sana yanasacagi cok belli.cok ozur dilerim bunlari söylediğim icin ama Allah korusun ya hamile kalsan...

Ay vazgectim o yazdiklarimi bosver su.mesajindan sonra onu sevdiğin cok açık

Madem bosanmayacaksin neden kurcalıyorsun ki? kendini kandırma ev için bebek için diye.. Hala bu adamın ilgisini nasıl çekerim diyorsun pes.. Bu şartlarda bu adamları hala nasıl istiyorsunuz seviyorsunuz anlamuyirum gercekten

ay bende yaa ... valla anlamıyorum aldatılan kadınları . hani biriyle yatıyor adam geliyor sonra senle . benim midem kaldırmaz . allah korusun . hani hiç aldatılmamışsın diyorlar ama aldatıldım yani ve bıraktım sevmeme rağmen hiç pişman değilim . aldatıldıklarını bile bile evleniyorlar . yada evliliklerini sürdürüyorlar . allah bu durumlara düşürmesin inşş beni ...

Pislik herif"(LER). Sen yanlizmisin bunlari ceken? Kesinlikle degilsin. Benim annemde cekiyor.. uvey babam kari kiz pesinde. Annem sabirla kardeslerimin buyumesini bekliyor.. annemin arkadasi var onun kocasida aldatiyor hata dostundan cocugu bile oldu.. baskaa biri daha var oda aldatiyor baskasindan cocugu var.. baska biri daha var ohoooo say say bitmiyor bu erkek denilen pis varliklar.. saydigim aldatilan kadinlar hepsi sabir ediyor.. allaha havale et baska bsy yapma.. 3 sene bekle.. sonra vur tekmeyi.. iki yuzlu ol ona karsi.. yuzune gul, bsy olmamis gibi davran o 3 sene icinde.. bu en buyuk intikamin olur.. ve boyle kendinide yipratma. Bosveeeer .
en buyuk kotulugu o yapmis sana zaten.

Evlenmeye korkuyorum artik yaa. Devir bukadarmi kotulesti :(.

Pislik herif"(LER). Sen yanlizmisin bunlari ceken? Kesinlikle degilsin. Benim annemde cekiyor.. uvey babam kari kiz pesinde. Annem sabirla kardeslerimin buyumesini bekliyor.. annemin arkadasi var onun kocasida aldatiyor hata dostundan cocugu bile oldu.. baskaa biri daha var oda aldatiyor baskasindan cocugu var.. baska biri daha var ohoooo say say bitmiyor bu erkek denilen pis varliklar.. saydigim aldatilan kadinlar hepsi sabir ediyor.. allaha havale et baska bsy yapma.. 3 sene bekle.. sonra vur tekmeyi.. iki yuzlu ol ona karsi.. yuzune gul, bsy olmamis gibi davran o 3 sene icinde.. bu en buyuk intikamin olur.. ve boyle kendinide yipratma. Bosveeeer .
en buyuk kotulugu o yapmis sana zaten.

Evlenmeye korkuyorum artik yaa. Devir bukadarmi kotulesti :(.

Artii + bu 3 sene icinde parani biriktir.. guzel hayaler kur kendine.. mesala her ay altin al kendine sakla. Ilerde saglam adim atarsin.

Bu kocadan hayir gelmez.. duzelmesini asla bekleme..
Biliyorum cunku icinde yasiyorum. Annem neler yapmadi ne goz yaslari dokmedi.. suan varya takmiyor bile! Bunlar kari koca bir evin icinde 2 ayri hayat yasiyor.

Uzulme hic!!

yazdıklarınızı okudum ve cok uzuldum gerçekten... bende evlıyım ve eşim asker evlendıgım 2. haftasında eskı sevgılısıyle konuşurken yakaldım ben esımı ınann o güne kadar esımden oyle bırsey bekleıyrdum ve bılgısayarına elımı ble surmemıstım ve ıcıme suphe dustu bılgısayarını karıştırdım gorduklerım o kadar ıgrenc o kadar kotu seylerdıkı ınanın sızın basınıza gelenlere sukrettırcek seylerdı esımın bır cok kızla konusutugunu gordum hatta sexs yaptığını bıle gordum gozlerımle sabahlara kadar ağladım ama hıc bırseye yaramadı esımın tehttlerı dayak su bu boşanamadım ve üç senedır gurbetteyım yaklaşık bır sene once ayrıldım ve gerı dönmek zorunda kaldım ayrılma nedenım onu ınternette yıne kızlarla konuşurken yakalamam dı hem de eskortlarla ve gordugumu soyledıgımde burnumdan geldı bana o..... sensın dedı ve ustune gttım sıte adresını bır tane msn bır tane skype ve bırde face adresını yakaldım sıfrelerını kırdm konuşmaları su bu herseyı gordum ama hala yanındayım kısacası arkadaşım yapan kışı meyıllıyse degıstıremezsın kendnı hasta edersın pskolejını bozarsın paronoyak olursn hep takıp etmekten bıkıcaksın zamanla suan modemı sokup kaldırmadan yatağa gıremıyorum okadar kotuyum kı yasadıklarımdan sora rahat uyuyamıyrm bıle sana esını terket yada sunu yap bunu yap dıyemem cunku bır cozum olsaydı once ben yapardım caresız olmak kadar kotu bırsey yok haa sunu belırteyım burada bazı kısıler boşan su bu dıyor genelde bende bır sure once paylaşım yaptım dırek boşan çekme dıyenler oldu onların aklıyla hareket etme bence sana boşandıktan sora bı hayat sunmuycaklar sana bakmıycaklar sadece akıl verıyor oylelerı sen sadece bızımle paylaş ve kafanı rahatlat konuşarak ınsan rahatlıyor az da olsa allah yardımcın olsun dılerım esın duzelır ve çocuklarına yazık olmaz...

Dünya güzelide olsan,adamın içinde varsa yapar.Değmeyen adamın dikkatini neden çekme gibi bir gayret içine girdiniz
çok istiyorsa eşiniz sizin dikkatinizi çekmek için çaba göstersin,siz değil
Bir ev için hayatınızı mutsuzluğa mahkum ediyorsunuz farkındamısınız,benim huzurum,sağlığım yoksa neyapayım ben o evi

cocuklarini alamaz merak etme
o kadar kolay degil
hemde aldatma var
cekmek zorunda degilsin
senin bilecegin is
cekilecek sey var cekilmeyecek sey var
bu seninkisi ikincisine giriyor

Back
X