- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Saçmalama lütfen.... Ne gözle bakarlarsa baksınlar, sen kendini biliyorsun. Herkes kendine yakışanı yapar, onlarda kendine yakışanı yapıyorlar.
Daha yeni yeni tanışırken neden evlilikten bahsetsinki
Biraz erken degilmi?
Hem bulusmayı iptal etmesinin belki gercekten bir sebebi vardir.
Siz biraz alingansiniz bence.
ne kadar zaman görüştünüz? öğretmenle
1 aydır görüşüyorduk ama yüzyüze 2 kez görüştük.
canım iki kere görüştün evlilikten mi bahsetsin adam, bayılazaaammm :122:[/QUOTE
önümüzdeki günlerdeki görüşmeyi neden iptal etti peki(
polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum ((
bu yazını yenı gördüm ...1 aydır görüşüyorduk ama yüzyüze 2 kez görüştük.
Bence bu olay sizde takıntı haline gelmiş.Hayatınızı evlenmeden idame ettiremeyeceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Boşanma sebebinizi bilemiyorum ,ama muhakkak kötü şeyler yaşanmış olmalıki bu karar verilsin.Bir kere kötü bir evlilik yaşamış bir kadın olarak,erkeklerden önce sizin evlilikten biraz uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum.Peşinizde evlenelim diye gezseler bile iyice tanımadan ikinci bir hataya davetiye çıkartmamalısınız.
canım iki kere görüştün evlilikten mi bahsetsin adam, bayılazaaammm :122:[/QUOTE
önümüzdeki günlerdeki görüşmeyi neden iptal etti peki(
bilmem? belki garip davrandın bu düşündüğün şeylerle, belki senden elektrik alamadı bi sürü nedeni olabilir.
boşanmış olmanı sorun ediyor olabilir mi? olabilir..
ama etsin yahu, acele etme bu kadar
sen kendine güvensen bu sorunların bitecek ama uğraşmıyosun da sanki...
merhaba ben ahmet evlenelim mi ?
ruhunu dinlendir biraz, hiç sağlıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?