• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine gece gece sıkıntılıyım:(

Buraya konu açtıysanız her yorumada açık olman gerek. Madem kendi fikrinn onaylanmasını bekliyosn sanırm şuan yok senin gibi kıskanç biri.

Sesli öptü demişsin o zaman sende sorun yok nişanlında var.

Ciddi söylüyorm bu hal ve tavırla ya nişan bozdurursun yada boşanırsın sen bi YARDIM ŞART!
Ben onay falan beklemiyorumm ki bu nerden çıktı?ben sadece yorumunda bi adabı var diyorum burda beni tanımayan biri kalkıp bana hastasın birinin ahısb gibi iğrenç şeyler söylüyo napiyim tşk mü ediyim .ben onay beklemiyorum davranışm yanlışsa yanlış söyleyin ama hakaret etmeden,az önce bi kullanıcıda benim yanlış yaptığımı yazan bi yorum yapmış düzgün bi şekilde ama dediğim gibi birileri eğlence arıyo...

yeğenini kıskanmak bencede normal değil gerçi bende bazen sinir oluyorum ama kıskançlık değil benimkisi çok edepsiz bir yeğeni var şımarık ve ukala bana o.ç demişti bi kere eşimde bu nedenle mesafelidir o yeğeniyle mesela o yeğeni ile eşim aşırı sevgi gösterisinde bulunsa bende kızardım ama konu farklı . elti konusunda haklı olabilirsin eltini tavırlarına bağlı tabii mesela ben kızmam eşimin eltime sormasına çünkü eltim bilir nerde nasıl davranıcanı..

Arkadasim 10 yaşındaki cocuktan kiskanilmaz. Hatani kabul et. Neden hayati kendine zehir ediyorsun? Çocuk ya bu. Ne kadar ayıp.
Elti olayina gelince de çok daha büyük bir ayıp ediyorsunuz. Esinizin abisinin namusu o kadın ve böyle çirkin bir şey itham etmeyin, cok ayıp. O an o vardir sormustur. Bunda yanlış bir şey yok ki..
Dedigim gibi, böyle kurarak sadece siz uzulursunuz. Erken yaslanirsiniz, cirkinlesirsiniz.. Allah korusun Kansere kadar yolu var falan filan yani...

yeğenini kıskanmak bencede normal değil gerçi bende bazen sinir oluyorum ama kıskançlık değil benimkisi çok edepsiz bir yeğeni var şımarık ve ukala bana o.ç demişti bi kere eşimde bu nedenle mesafelidir o yeğeniyle mesela o yeğeni ile eşim aşırı sevgi gösterisinde bulunsa bende kızardım ama konu farklı . elti konusunda haklı olabilirsin eltini tavırlarına bağlı tabii mesela ben kızmam eşimin eltime sormasına çünkü eltim bilir nerde nasıl davranıcanı..
Yok yeğeni değil kuzeni,bende eltim konusunda haklı olduğumu düşünyorum çünkü onun hal ve hareketleri hoş değil nişanlımda bilmiyorum neden ona sordu neden bu kadar yüz veriyo ona sizce nasıl söylemeliyim bundan çok rahatsz olduğumu aslnda söyledm ama anladımı emin değilim bi eltim daha var mesela onunla ilgili rahatsz olacağım bi durum hiç olmadı

Yok yeğeni değil kuzeni,bende eltim konusunda haklı olduğumu düşünyorum çünkü onun hal ve hareketleri hoş değil nişanlımda bilmiyorum neden ona sordu neden bu kadar yüz veriyo ona sizce nasıl söylemeliyim bundan çok rahatsz olduğumu aslnda söyledm ama anladımı emin değilim bi eltim daha var mesela onunla ilgili rahatsz olacağım bi durum hiç olmadı
bence bir daha açma bu konuyu ters teper .. Aslında şuan yanında olmadığın için belkide bu kadar aşırı kıskanç davranıyorsundur.. Ama bence en güzel günlerin olan nişanlılık dönemini her ikiniz içinde zehir etme

Arkadasim 10 yaşındaki cocuktan kiskanilmaz. Hatani kabul et. Neden hayati kendine zehir ediyorsun? Çocuk ya bu. Ne kadar ayıp.
Elti olayina gelince de çok daha büyük bir ayıp ediyorsunuz. Esinizin abisinin namusu o kadın ve böyle çirkin bir şey itham etmeyin, cok ayıp. O an o vardir sormustur. Bunda yanlış bir şey yok ki..
Dedigim gibi, böyle kurarak sadece siz uzulursunuz. Erken yaslanirsiniz, cirkinlesirsiniz.. Allah korusun Kansere kadar yolu var falan filan yani...
Öncelikle yorum için tşkler
Tmam kuzen konusnda abarttığımı kabul ediyorum ama kız büyüyüncede öyle olmasndan korktum heralde ama o kadarda olmaz heralde.elti konusundada birşeyle itham etmiyorum yani annesi dururken kıza sorması sanki ona çok değer veriyomuş onun sözünü dinliyomuş gibi oldu ki buda beni sinir etmeye yetti

Öylemi diyosun bende yarın yüzyüze konuşmayı düşünüyodum ki şimdiden halkedelim bi daha sorun olmasın

allah allah ...
biz sana diyoruz tedavi ol ,sen hala bunu nasıl soylesem diye bize soruyorsun.sen gercekten cok sacma ve cok rahatsızsın ..

10yasindaki cocuktan
kiskaniyirsan eger 10 yadindaki
kendi yegenin sana halamm
teyzemmm v.s die sarilsa
dur yanlis anlayacaklar dersin
ozaman sen...eltiye nezamn
kalkcaksiniz demis adamcaz
sende kiskaniyisun acidim
nisanlina

bence bir daha açma bu konuyu ters teper .. Aslında şuan yanında olmadığın için belkide bu kadar aşırı kıskanç davranıyorsundur.. Ama bence en güzel günlerin olan nişanlılık dönemini her ikiniz içinde zehir etme
Öyle mi diyosun bende yarın yüzyüze konuşup halledelim ki bi daha sorun olmasın diye düşünmüştüm

Yok artık diyorum
10 yaşında dediğiniz kişi çocukk çocuk öpse sarılsa nolur ?
Bak bende kuzeninden kıskanıyorum ama 10 yaşında değil 25 yaşında kocamda gözü var durup durup der ben evlenicektim kocanla diye sen olsan 150 yerinden bıçaklardın demekki

Ama 10 yaş uff

Yok artık diyorum
10 yaşında dediğiniz kişi çocukk çocuk öpse sarılsa nolur ?
Bak bende kuzeninden kıskanıyorum ama 10 yaşında değil 25 yaşında kocamda gözü var durup durup der ben evlenicektim kocanla diye sen olsan 150 yerinden bıçaklardın demekki

Ama 10 yaş uff

Elti konusunda haklıyım ve çok kızgınım ama evt abarttım kuzen konusunda kız büyüyüncede öyle olmasından korktum sanırım

Bende sanıyorum yine kv vakası ama alakası yokmuş :D
Kabul et aşırı kıskançsın. Yani her sebebin o kadar saçma ki dışardan bakınca. Elti abi eşidir, diğer kız 10 yaşında.. Bunlar kıskanıcak sebepler değil. Nişanlın bunalmadan kendini toparla bence. Senin ki Kıskançlığın psikopat noktası artık..

Bu konuyu açarken içeriğinin bu olacağını hiç düşünmedim .
Bu durumunuz için acil çözüme gitmelisiniz . Hayırlı olsun nişanınız fakat bu şekilde devam ederseniz sadece nişan değil tüm hayatınızı zehir edeceksiniz . Üstelik hem kendinize hem müstakbel eşinize . Böylesi kıskançlık tahammül edilir gibi değil .
İkinize de yazık .

Canım elti konusunda haklı değilsin bence sonuçta orada kv sebebiyle değil nişanlın sebebiyle bulunuyolar
Tabiki nişanlına soracak
Ben sadece ne zaman kalkarsnz dye eltime değilde annesine sormasını beklerdim sanki hep eltime değer veriyomuş onun sözü geçiyomuş gibi oldu

Bu konuyu açarken içeriğinin bu olacağını hiç düşünmedim .
Bu durumunuz için acil çözüme gitmelisiniz . Hayırlı olsun nişanınız fakat bu şekilde devam ederseniz sadece nişan değil tüm hayatınızı zehir edeceksiniz . Üstelik hem kendinize hem müstakbel eşinize . Böylesi kıskançlık tahammül edilir gibi değil .
İkinize de yazık .
Teşekkr ederim
Haklısınz ama çok huzursz oldum elimde dğl özellikle bu elti konusu çok kötü his kaplıyo içimi düşündükçe

Back
X