• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine gece gece sıkıntılıyım:(

elti konusundada haksizsiniz,kac senelik yengesi sormasi gayet dogal :KK51:
Tabi saygı duyarm yorumunuza ama elimde dğl çok rahatsz oldum yengesi küçük kardeşinn eşi 2sene önce evlendiler,bilmiyorum nasıl çözülcek bi sorun hiç sevmiyorum dediği kızın sözüne değer veriyomuş gibi davranıyo sanki o karer vericek ne zaman gideceklerine

Tabi saygı duyarm yorumunuza ama elimde dğl çok rahatsz oldum yengesi küçük kardeşinn eşi 2sene önce evlendiler,bilmiyorum nasıl çözülcek bi sorun hiç sevmiyorum dediği kızın sözüne değer veriyomuş gibi davranıyo sanki o karer vericek ne zaman gideceklerine

kiskanclik duygularinizi bir kenara birakin,eltinizi ablaniz gibi görüp degerlendirin
benimde eltim var esimden ufak ,sohbetleri beni hic rahatsiz etmedi etse kendimde sorun arardim
evlendikten birde cocuk sahibi olduktan sonra kiskancligin cok azalacak yada bitecek ama bu zaman icerisinde kendinizi frenlemeyi ögrenin ,nisanliniz bunalip nikahtan vazgecebilir hakkidirda böyle devam ederse

Elti konusunda haklıyım ve çok kızgınım ama evt abarttım kuzen konusunda kız büyüyüncede öyle olmasından korktum sanırım

Abartmışsınız..
Bakın ben size ne anlatıcam...:KK14:
2 yıl önce eniştem (halamın eşi) beni dizine oturttu bizde öyle bi sıkıntı yoktur oturdum sorular dorular falan gıdıklıyor falan halamda ordan gülüyor :)
Doğal yani..

-----
Erkek arkadaşım 3 yıla yakın bi zaman oldu biz başlayalı..
21 yaşında kendinden 3 bendende 1 yaş küçük bi kız kuzeni var kızında maşALLAHı var..
Beni 2ye böler 10lar çarpar 100 ekler o şekilde yanii:)
Bunlar şakalaşıyolar falan birbirlerini gıdıklıyola benimkisi kıza zulmediyor gülüşüyolar falan sıkıntı yok yine :)

-----
Arkadaşımın (kız) sevgilisinin mezuniyeti var kızın sevgiliside ailesiyle bi yere gittiler kız çekindi gitmedi bizim yanımızda duruyor..
Bizde çarşıdan gidiyoruz ilerliyoruz..
Baktım kıza bakıyorlar sevgilime dedim ki
-Kızın koluna gir
Girdi :)
Sonra kız rahatsız oldu ben yine
-Lan çocuğun koluna girmezsen seni gebertirim dedim :KK70:
Girdi çıkmadı bida :KK53:
Bi eliyle çocuk benim elimi uttu diğer kolundada arkadaşım vardı..

-----
Sevgilimle ayrıyım kavga ettik bu çift yanımızdaydı ben ağlarken başımı çocuğun omzuna koydum hüngür hüngür ağladım sıkıntı olmadı :)
---

Amaaaa aynı çocuk yine kızın doğum gününde elini belime atmış bi şekilde fotoğrafı var sevgilim rahatsız oldu biraz çünkü gereksizdi bi zorunluluğu yoktu elinin belimde olmasından ama konu uzatılmadı
-----

O kız arkadaşımla biz aynı şehirdeyiz..
Ben ünideyim sınavlarda benim erkek arkadaşımla kız arkadaşım memleketteler :)
Haberleştik çarşıdaymış kız
-aa X'te orda
-Hadi ya görüşürüz o zaman
-Tamam tamam görüşün
-Benimkide orda bak sizde görüşünde seninde canın onunda canı sıkılmasın
-Tamam canım çıkabilirsem göşürüm :)

Veee bunlar görüştüleerrr :)
Bizde onun erkek arkadaşıyla görüşücektik hatta benim erkek arkadaşım
-İstersen görüş ya hava almış olursun hem dedi ama şartlardan dolayı görüşemedik :)

Olayı anlatabiliyo muyum :)
Heee bu arada erkek arkadaşımın 10 yaşlarında yeğenleri kuzenleri dolu :)
Hatta tam genç kızlık evresinde bile kuzenleri var ama bi sıkıntı olarak bakmıyorum konuya :)
Sende rahat ol :)

Bu arada kıskançlıkta masterlarım var benim :KK53::KK53:

kiskanclik duygularinizi bir kenara birakin,eltinizi ablaniz gibi görüp degerlendirin
benimde eltim var esimden ufak ,sohbetleri beni hic rahatsiz etmedi etse kendimde sorun arardim
evlendikten birde cocuk sahibi olduktan sonra kiskancligin cok azalacak yada bitecek ama bu zaman icerisinde kendinizi frenlemeyi ögrenin ,nisanliniz bunalip nikahtan vazgecebilir hakkidirda böyle devam ederse
Kız benden de küçük.belki sizin eltiniz ölçülü biridir o yüzden benimki öyle değil ki nerde duracağını bilmeyen biri nişanlımda biraz yumuşak yüzlü çok yüz verdiğini düşünüyorum inş konuşup halledebiliriz bu konuyu diğer kardeşinn eşiyle ilgili bi sorunum olmadı mesela

Kız benden de küçük.belki sizin eltiniz ölçülü biridir o yüzden benimki öyle değil ki nerde duracağını bilmeyen biri nişanlımda biraz yumuşak yüzlü çok yüz verdiğini düşünüyorum inş konuşup halledebiliriz bu konuyu diğer kardeşinn eşiyle ilgili bi sorunum olmadı mesela

benim eltim sen sakrak biridir,severim öyle insanlari
ölcü yabancilara yeni tanistigimiz insanlara koyariz,demekki nisanlin yengesiyle iyi anlasiyor yengesini sayiyor
bunlari takmayin nasil gelinlik sececeksiniz dügününüz nerde olacak bunlari konusun
evlendikten sonra güven saglandimi kiskancligin zerresi kalmiyor,mutluluklar .. iyi geceler

Aslında çok kıslanç görünmüyosun ama anlattıklarına göre:) bu anlattıklarının biri olsa biz nişanlımla çoktan ayrılmıştık sanırım:)

benim eltim sen sakrak biridir,severim öyle insanlari
ölcü yabancilara yeni tanistigimiz insanlara koyariz,demekki nisanlin yengesiyle iyi anlasiyor yengesini sayiyor
bunlari takmayin nasil gelinlik sececeksiniz dügününüz nerde olacak bunlari konusun
evlendikten sonra güven saglandimi kiskancligin zerresi kalmiyor,mutluluklar .. iyi geceler
İyi anlaşmamalı saymamalı diycm olmyck o zaman şöyle diyim sohbet ortamı olur konuşulur gerekdiğinde konuşulur fazlası beni rahatsz eder bir de onu sayması çok saçma herkes eşini saysın
İyi geceler

Alıntı yaptım sanıyorum güya:)yukarda uzunca bşyler anlatan bi arkadaşn mesajna cvp verydm olmamış

Benim o bennn !! :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Güvendiğin kişiyse arkadaşın sıkıntı olmaz :)
Hee ama sevgilim kimseyle böyle buluşmamalı o zaman tam çin işkenceleri uygularım ona :63:
Mesela sevgilim bi erkek arkadaşıyla buluşsun yanlarına arkadaşının sevgilisi gelsin sıkıntı yok amaaaao kızın bi arkadaşı gelsin rahatsızlık duyarım..
Veya biriyle çok samimi olsun rahatsız olurum..
Ben tanıcam benim arkadaşım olucak..
Hee bi pürüz çıkarsada önce kendimden utanırım
-nasıl böyle biriyle arkadaş oldum
-nasıl böyle biriyle sevgili oldum diye
Sonrada onları doğal ortamlarına bırakıp kendi gibi hayvanları bulsunlar diye ama onun dışında arkadaşlarımdan kıskanmıyorum çok şükür veya akrabalarında :)
Sende rahat ol :)

Kuzen buyuse ne olacak ,aradaki kan bağı bitecek mi ,tövbe tövbe.
hem sana birşey diyeyim mi sen bu adamı cam fanustami geZDireceksin.İse gitmiyecek mi,Orada tehlike daha fazla hem kan bagida yok onlarla.Sende yoksun ,senden çok güzel kızlarda vardır cilveli fettan ,mini etekli kesin.
Benim nisanlim dini butun kızlara bakmaz deme, birde şeytan ve nefs faktörü var.Ne bileceksin neler olur.

İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir
İnanmıyorum, benim de mutasıp çok tanıdığım var, ama bu kadarını görmedim. Sıkıntılı bir kafa yapınız var, daha çok canınız sıkılır sizin, sorun olmayan şeyden sorun üretebiliyorsunuz, n'olmuş eltine sorsa, o da zaten KV'de ye soracak değil mi? 10 yaşında üstelik kuzeni olan bir çocuğu kıskanmak ne demek. :KK57:

Cocugun falan olursa sakin sarilmasin babasina da. Neme lazim buyucek o da. Kan bagi da olsa emin olamazsin yani. Tobe yarabbm.

Erkeklerin gozu nasil koreliyor boyle ya. Ne bicim bi evlilik yapacaginin farkina varamamis.

Senin hayatin bitmis artik. cok gecmis olsun nisanlina da.

Ah be arkadaşım sen çocukluğunda ne yaşadin da böyle düşünceler besliyorsun.

Eltinle usturupsuz laubali konuşmamış, bir şey sormuş çocukcagiz. Kuzen meselesine de bir şey diyemiyorum, inşallah kızın olmaz, onu da kiskanirsin falan.

Velhasıl evet nisan zehir olmuş evet ama sana değil, mutlu gününde senin gereksiz kıskançlıklarini çeken nişanlına..

kıskançlığı anlarım da hani siz diyosunuz ya yorumunda bi adabı var fln kıskanmanın da bi adabı var ne demek 10 yaşındaki kuzeninden kıskanmak büyüyomuş sonuçta 20 yaşında olsa nolur? .. KARDEŞİNİN KARISIna bişey sormuş ne var bunda ya muhabbet etseler ne var artık aile olmuş onlar ne biçim düşünceler bunlar sakınn bunları dile getirmeyin gerçekten ayıp edersiniz yine nişanlınız abartıyosunla fln geçiştirmiş gerçekten tedavi olmanız lazım böyle kıskançlıklar yaparak nişanlınıza neleri yakıştırdığınızın farkında mısınız? bak gerçekten içimden gelen şeyleri yazıyorum bunu ciddiye al ve dur bi düşündüğün şeyleri gözden geçir eminim hata yaptığının farkına varacaksın umarım değişir bu tutumunuz

Normal bir ruh haline sahip değilsin canım bunlar boş takıntılar sen yokken hayatında eşin olacak insanın onlar vardı zaten evlenincede sana sorar helede on yaşındaki kuzenden kıskanmak hiç normal değil bu takıntılarınızı devam ettirirseniz adamcağız daha evlenmeden sizden bıkar.Hemde ben annen bile okşasa benim bağrım taş olur diye söylennen şarkıyı sadece şarkılarda olur zannediyordum gerçekmiş yahuuu:KK3:

Kıskanılacak hiçbirşey yok ortada herşey gayet normal 10 yaşındaki "ÇOCUK" ta nişanlınızın öz ve öz kuzeni yani kendi kanından olan bir akraba. Bu arada nişanlınız gerçekten çok ama çok sabırlıymışşş...

İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir
Pardon hastamısınız? On yaşında çocuğun sarılmasına rahatsız oluyorsanız büyüyor die direk doktora gidin. Allahım akıl fikir ihsan eylesin size inanın başka bişey diyemicem yoksa kalbiniz kırılcak...

bende okuyunca çok şaşırdım ...10 yaşında kızı olan bir anne olarak o yaştaki çocuktan nişanlınızı nasıl kıskanabilirsiniz ister akraba olsun ister olmasın o zaman kız çocuklarımızı eve kitleyelim birileri farklı niyetler yükleyip kıskanıp sorun çıkarabilir diye ..
bence kendinizi birşekilde düzeltmeye çalışın mutlaka elinizde değildir ama böyle yaşamak hem sizi hem nişanlınızı çok yorar....

Back
X