- Konu Sahibi VaneSsa___
ya empati yap konu sahibi 10 yaşında kuzenin olsa. amcanınm oğlu mesela. çıocuk 10 yaşında seni yanağından öpse anaa bu normal değil deyip çocuğu itermisin. ha bunu yaparsan ve evet dersen,diyorum ya,doktor acilen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlıyı sapık, eltiyi ve nişanlıyıda ağabeyini aldatacak kadar namussuz kişiler olarak görmüş.Benimde bi yengem olacak kadın kuzenimi bizden kıskandığı için yanımıza yaklaştırmazdı ensest mi senin nişanlında yiğeninden kıskanıyosun bu nasıl bi zihniyet ya.Bi silkilen bi kendine gel eltim dediğin abisinin eşi olmuyo mu? e diğeride kuzeni sapık muamelsesi yapmışsın resmen çocuğa onun yerinde olsam yol yakınken dönerdim cidden.
Farzet ki eltinin sözü geçiyor ne farkeder, o eşinin abisinin karısı.. Benim eşimin kardeşinin, karısının nişanlısının veya sevgilisinin böyle bi düşüncesi olduğunu dusam yüzüne bakmam bi daha. Nasıl bi düşünce o öyle. Hangi erkek abisinin karısına asılır veya farklı bi niyetle yaklaşır. Siz evleneceğiniz adama bunu nasıl yakıştırabiliyorsunuz. Olmaz böyle. Bu düşüncelerden sıyrılın, artık sevgili değilsiniz kıskançlığın boyutunu değiştirmelisiniz..Ben sadece ne zaman kalkarsnz dye eltime değilde annesine sormasını beklerdim sanki hep eltime değer veriyomuş onun sözü geçiyomuş gibi oldu
bencede ne olur şaka demelisiz bunun içinBu bir şaka olmalı..
kendi kuzeni olmasını geçtim nişanlısının kardeşi olabilir, abisinin çocukları olabilir, ne olacak o zaman gelin hanım kimselere yanaşmayacak, kimseleri de eşine yanaştırmayacak vallahi inallah nişanlınız aklıselim bir adamdır. fevri ve ani tepkiler veren biri ise bence sizi derhal terkederdi. Ben sukunetimi kaybettim inanamıyorum....ya empati yap konu sahibi 10 yaşında kuzenin olsa. amcanınm oğlu mesela. çıocuk 10 yaşında seni yanağından öpse anaa bu normal değil deyip çocuğu itermisin. ha bunu yaparsan ve evet dersen,diyorum ya,doktor acilen
Öncelikle yorum için tşkler
Tmam kuzen konusnda abarttığımı kabul ediyorum ama kız büyüyüncede öyle olmasndan korktum heralde ama o kadarda olmaz heralde.elti konusundada birşeyle itham etmiyorum yani annesi dururken kıza sorması sanki ona çok değer veriyomuş onun sözünü dinliyomuş gibi oldu ki buda beni sinir etmeye yetti
1. aşırı kıskançsınBen sadece ne zaman kalkarsnz dye eltime değilde annesine sormasını beklerdim sanki hep eltime değer veriyomuş onun sözü geçiyomuş gibi oldu
İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir