- Konu Sahibi VaneSsa___
-
eeeee evet sen abartıyorsun tabii ki de, eltim diyorsun yani nişanlının abisinin eşi..!!! ötesi yok başka bişe demeye de lüzum yok.. niye bu kadar kıskanıyorsun nişanlına mı güvenmiyorsun, kendine mi??Hadi kuzen konusnda ben abarttım peki eltim konusunda da mı abartıyorum
aynen yaa eşimin bi yeğenleri var hepsi birbirinden güzel 20-25 yaş aralığında genç kızlar... ve hepsiyle çok samimidir, hepsi de eşimi sever... ben kendimi camdan atayım o zaman konu sahibi 10 yaşındaki ufaklığı kıskanıyorsa.. haaa bi de en büyük eltim eşim i,çin yazlık eşim o benim der, kendi kocası tatillerde ona eşlik edemediği için bu zamana kadar tatillerde eşimle vakit geçirmiş oldukları için eee ben ne yapayım o zaman...Adam bir an önce kendini kurtarmalı, yoksa kendisini zindan olmuş bir ömür bekliyor..
Benim kardeşim 19 yaşında öper, koklarım erkek kuzenlerim de kardeşim gibidir, bebeklerim diye severim onları nişanlım beni vursun o zaman?
O da yeğenlerini düğünler de dansa falan kaldırır öyle 10 yaşında da değil, 20 yaşında biri bende onu vurayım en iyisi..
Kiz cocugunuz olursa da aldirirsiniz siz bu zihniyetle.Gayet sesli bi şekilde o onu öptü oda onu gelip kucağna oturmalar sonuçta o bi kız çocuğu nişanlm dikkat etmekiydi davranışlarına
Bana göre kesinlikle bir terapiye ihtiyacınız var sizin....
10 yaşındaki bir çoçugu ilişkisi için bir risk faktörü olarak görebilecek kadar özgüven eksikliği olan birisiniz ...
Eltinize hiç deginmiyorum bile sizin için eltiniz nişanlınıza nasılsın dese bile sizin için bir problem yaratır...
Kıskançlıkdan üstün birşey olmuş artık sizin ki...[/QUOTE
Kesinlikle psikolojik vaka konu sahibi..
İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?