Yine görümce yine mevzu...

Keşke öyle olsa . Evlenme teklifi günümüde berbat etmişti bu kız her şeyi bozuyor. Çk merak ediyorum alacağı şeyi.

allah kolaylık versin hatırlıyorum bir önceki konunu..inşallah öyle bir denk gelir ki o en beğenmediğini sen çoooook beğenirsin... allah sevgiline de basiret versin.. sana sahip çıksın.. sende o kıza davranma gül yüzüne deli olsun..

Çiçek ve çikolata için şimdiden sorun çıkartırsanız ilerde eşiniz ciddiye almaz sizi.Her şeye bir kulp buluyor der.
İstemediğinizi bir kere söylediniz kafi üstüne gitmeyin adamın .

Canım benim ALLAh razı olsun desteğin ve fikirlerin için. Amin İnşallah.

ben kendim seçemdim ama özel olarak zevkine göre seçildiğini bilmek özel hissettiriyor. ben mesela gül sevmezdim, sevgilim bilince gülleri çok değişik bir şekilde hazırlatmış içindeki diğer çiçeklerle bayıldım.. karşıdaki özel hissettirmeli yani.. arkadaşın derdi bu.. görümcesi gerçekten fesat..

Zaten gondol süsletmek istemiyorlar mesela o kutu çikolata alacaklarmış

Babamlar yüzünden çok kez erkek ailesi ile görüştük ailecek iyice yüz göz olduk.
Kötü olmuş ama sırf çiçek çikolata için sözlünle aranı bozma. Sen yine de ona görümcenden iyilikle bahset ki senin iyi niyetli olduğunu bilsin. Benim görümcemin kişiliği aman aman iyi değil ama düğün günümde yaptığı bir şey dışındaki şeyleri eşime yansıtmam eşim bir şey söylese görümcemi savunurum ki benim iyi niyetli olduğumu bilsin

VAllahi ben öyle davranamıyorum çat çat fesatlıklarını diyorum çünkü katlanamıyorum gün gelip patladığımda beni saygısız diye adlandırmasını istemem çünkü.

Cicek cikolata dedigin oyle onemli bir sey degil bence. Onemsiyorsan da ben olsam sesimi cikarmam, eger kotu olursa yuzune vururum nisanlimin, neden sen secmedin derim. Boyle gorumcenizin nasil bir sey yaptiracagini bilmeden soylenirseniz sizi ciddiye almazlar hatta bozgunculukla suclanirsiniz.

Önceki konunuzu bilmiyorum. Ama şu mesele bir tek bana mi aşırı gereksiz bi hareket geldi anlamıyorum.

Niye hayatı bu kadar basit şeyler yüzünden zehir etme potansiyeline sahipsiniz. Ya alt tarafi çiçek çikolata bunlar degil mi? nedir yani? Bi cicek buketi bi kurdelenmis çikolata ne kadar kötü olabilir? Hem böyle basit seylerle nisanlinizin kafasini utulerseniz ilerde ciddi bi olayda umursanmamaya mahkum kalirsiniz. Bu olayda olduğu gibi abarttiginizi düşünür hakli olarak.

Yani istemez misiniz sizin icin ileride işte melek bu konuda rahatsizsa gerçekten bişey var heralde denmesini onun yerine yaa her zamanki hallerin işte her şeyi büyütürsun demeye baslayacak adam. ayy yapmayin lütfen

Gerçekten takılma yani kuruyup gidecek bi çiçek için, içi yenilip dışı atılacak bi çikolata için değmez. Hepimiz yaptırdık çiçek çikolata şimdi eşim unutsun da o çiçekleri atayım diye düşünüyorum oraya buraya dökülüyor. Daha evlilik yıldönümü olur ay dönümü olur yıldönümü olur daha güzellerini alır

HAklısınız ama ben görümceme sinir oluyorum beni hiç sevmiyor her fırsatta laf sokuyor alır getirir bu sana layık der niye ona bırakmış bu işi diye delirdim.

VAllahi ben öyle davranamıyorum çat çat fesatlıklarını diyorum çünkü katlanamıyorum gün gelip patladığımda beni saygısız diye adlandırmasını istemem çünkü.
Normalde hiç ılımlı bi insan değilim ama kardeşini eşime kötüleyemem sonuç olarak değiştiremez çünkü. Çok büyük terbiyesizlik yapmadığı sürece eşime yansıtmam kendim hallederim.

Normalde hiç ılımlı bi insan değilim ama kardeşini eşime kötüleyemem sonuç olarak değiştiremez çünkü. Çok büyük terbiyesizlik yapmadığı sürece eşime yansıtmam kendim hallederim.
Ailemi görüntsü yüzünden eleştiriyor. Benimle boyum yüzünden dalga geçiyor sizce görmezden mi gelmeliyim?

Ailemi görüntsü yüzünden eleştiriyor. Benimle boyum yüzünden dalga geçiyor sizce görmezden mi gelmeliyim?
O zaman bence görümcenin hiçbir sucu yok mevzu görümcen değil Sözlün. Çünkü bundan haberdarsa ve kardeşinin sesini kesemediyse sen çiçeği çikolatayı değil sözlünü düşün. Adam senden önce tepkisini koymalı ne münasebet benim sevdiğim insanın ailesiyle alay ediyorsun demeli

Haklısınızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…