- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
- Konu Sahibi melekaltinn
-
Keşke öyle olsa . Evlenme teklifi günümüde berbat etmişti bu kız her şeyi bozuyor. Çk merak ediyorum alacağı şeyi.
Canım benim ALLAh razı olsun desteğin ve fikirlerin için. Amin İnşallah.allah kolaylık versin hatırlıyorum bir önceki konunu..inşallah öyle bir denk gelir ki o en beğenmediğini sen çoooook beğenirsin... allah sevgiline de basiret versin.. sana sahip çıksın.. sende o kıza davranma gül yüzüne deli olsun..
Eğer söz konusu nişan olsaydı sana haklisin derdim ama istemede gelin seçmez gelen çikolatayı çiçeği. Damadın ailesi seçer getirir. Hatta normalde çikolata değil lokum yaptırılır. Çikolata nişanda yaptırılır. Ama sözde de çikolata yaptirmak son yıllarda moda oldu. Yine ayrıca çikolatanın kendisi değil gondolun süslenir ama yine son yıllarda çikolatanın kendisini de seçmek moda oldu. Gerçi ben de isteme çikolata sini ve çiçeğini kendim secmistim ama yine de sen bu olayı çok büyütme bence.
Çok aramadım aslında ama çok var böyle tipler..Nerden bulursunuz boyle tipleri.
Zaten gondol süsletmek istemiyorlar mesela o kutu çikolata alacaklarmışEğer söz konusu nişan olsaydı sana haklisin derdim ama istemede gelin seçmez gelen çikolatayı çiçeği. Damadın ailesi seçer getirir. Hatta normalde çikolata değil lokum yaptırılır. Çikolata nişanda yaptırılır. Ama sözde de çikolata yaptirmak son yıllarda moda oldu. Yine ayrıca çikolatanın kendisi değil gondolun süslenir ama yine son yıllarda çikolatanın kendisini de seçmek moda oldu. Gerçi ben de isteme çikolata sini ve çiçeğini kendim secmistim ama yine de sen bu olayı çok büyütme bence.
Boşver diyecegim ama bi yigin bahane ile devam edeceksin tabi kolqy degil 29 yillik tecrubemle s[yluyorum.bu adamdan adam olmaz.insanda bi heves olur ya pesÇok aramadım aslında ama çok var böyle tipler..
Aynı soruyu bende sordum kızdım ve dediği şey şu ben anlamam ki çikolatadan dedi...Boşver diyecegim ama bi yigin bahane ile devam edeceksin tabi kolqy degil 29 yillik tecrubemle s[yluyorum.bu adamdan adam olmaz.insanda bi heves olur ya pes
Kötü olmuş ama sırf çiçek çikolata için sözlünle aranı bozma. Sen yine de ona görümcenden iyilikle bahset ki senin iyi niyetli olduğunu bilsin. Benim görümcemin kişiliği aman aman iyi değil ama düğün günümde yaptığı bir şey dışındaki şeyleri eşime yansıtmam eşim bir şey söylese görümcemi savunurum ki benim iyi niyetli olduğumu bilsinBabamlar yüzünden çok kez erkek ailesi ile görüştük ailecek iyice yüz göz olduk.
VAllahi ben öyle davranamıyorum çat çat fesatlıklarını diyorum çünkü katlanamıyorum gün gelip patladığımda beni saygısız diye adlandırmasını istemem çünkü.Kötü olmuş ama sırf çiçek çikolata için sözlünle aranı bozma. Sen yine de ona görümcenden iyilikle bahset ki senin iyi niyetli olduğunu bilsin. Benim görümcemin kişiliği aman aman iyi değil ama düğün günümde yaptığı bir şey dışındaki şeyleri eşime yansıtmam eşim bir şey söylese görümcemi savunurum ki benim iyi niyetli olduğumu bilsin
HAklısınız ama ben görümceme sinir oluyorum beni hiç sevmiyor her fırsatta laf sokuyor alır getirir bu sana layık der niye ona bırakmış bu işi diye delirdim.Önceki konunuzu bilmiyorum. Ama şu mesele bir tek bana mi aşırı gereksiz bi hareket geldi anlamıyorum.
Niye hayatı bu kadar basit şeyler yüzünden zehir etme potansiyeline sahipsiniz. Ya alt tarafi çiçek çikolata bunlar degil mi? nedir yani? Bi cicek buketi bi kurdelenmis çikolata ne kadar kötü olabilir? Hem böyle basit seylerle nisanlinizin kafasini utulerseniz ilerde ciddi bi olayda umursanmamaya mahkum kalirsiniz. Bu olayda olduğu gibi abarttiginizi düşünür hakli olarak.
Yani istemez misiniz sizin icin ileride işte melek bu konuda rahatsizsa gerçekten bişey var heralde denmesini onun yerine yaa her zamanki hallerin işte her şeyi büyütürsun demeye baslayacak adam. ayy yapmayin lütfen
Normalde hiç ılımlı bi insan değilim ama kardeşini eşime kötüleyemem sonuç olarak değiştiremez çünkü. Çok büyük terbiyesizlik yapmadığı sürece eşime yansıtmam kendim hallederim.VAllahi ben öyle davranamıyorum çat çat fesatlıklarını diyorum çünkü katlanamıyorum gün gelip patladığımda beni saygısız diye adlandırmasını istemem çünkü.
Ailemi görüntsü yüzünden eleştiriyor. Benimle boyum yüzünden dalga geçiyor sizce görmezden mi gelmeliyim?Normalde hiç ılımlı bi insan değilim ama kardeşini eşime kötüleyemem sonuç olarak değiştiremez çünkü. Çok büyük terbiyesizlik yapmadığı sürece eşime yansıtmam kendim hallederim.
O zaman bence görümcenin hiçbir sucu yok mevzu görümcen değil Sözlün. Çünkü bundan haberdarsa ve kardeşinin sesini kesemediyse sen çiçeği çikolatayı değil sözlünü düşün. Adam senden önce tepkisini koymalı ne münasebet benim sevdiğim insanın ailesiyle alay ediyorsun demeliAilemi görüntsü yüzünden eleştiriyor. Benimle boyum yüzünden dalga geçiyor sizce görmezden mi gelmeliyim?
Haklısınızz..O zaman bence görümcenin hiçbir sucu yok mevzu görümcen değil Sözlün. Çünkü bundan haberdarsa ve kardeşinin sesini kesemediyse sen çiçeği çikolatayı değil sözlünü düşün. Adam senden önce tepkisini koymalı ne münasebet benim sevdiğim insanın ailesiyle alay ediyorsun demeli
Kızlar dün görümce olayıyla ilgili yazı yazmıştım yarın istemem olacak. Benden nefret eden bana hiçbir şeyi layık görmeyen müstakbel görümceme ailesi görev vermiş çikolatayı yaptıracakmış çiçekleri seçecekmiş. Bunu duyunca kan beynime sıcradı çünkü tanıyorum onu asla iyi bir şey yapmaz benim için.
Sevdiğimle tartıştık oda ablasının fesat ve kıskanç olduğunu bilmesine ragmen alt tarafı çiçek, çikolata. Bu gerçek sen misin? Hani bir kuru ekmek küçük bir ev sözlerin diyerek bana paragöz olduğumu ima etti resmenSinirden deliye döndüm bunca yıl beni tanımamış gibi. Ayrıca tatlı heyecanlar bunlar ne var süsletilmiş çikolata almasını istediysem Amaaa olur mu istemede kuru çikolata alınırmış süs filan olmazmış öyle denmiş !
Beni hiç tanımamış gibi davrandı sizce ne yapmalıyım. Her şeyde bu kız olacaksa ben nasıl yuva kuracağim? Akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?