Yine görümce yine mevzu...

Yaptığınız çok gereksiz bir bekleyin bakalım çikolata ve çiçek nasıl olacak belki süslü bir şey getirirdi? Ha getirmese de çok önemli değil size olan tutumunu belli ederdi siz değil o kötü olurdu.. Yapmadan şöyle yapacak böyle yapacak diye sevgilinize dert yanarsanız işte böyle siz kötü olursunuz..

Sonuçta kadın kardeşinin isteme töreni için heves etmiş doğal bence.

Bir önceki konumu vaktiniz varsa okumanızı rica ediyorum . O zaman beni anlayacağınıza eminim.

Bir önceki konumu vaktiniz varsa okumanızı rica ediyorum . O zaman beni anlayacağınıza eminim.

Fikrim hala aynı canım... Bekleseydin ozenmedigin de sevgiline uygun bir dille söylerdin.. " yine yapacağını yaptı bu güzel günümüz de" diyerekten..

O zaman sevgiliniz sizden yana olurdu.

Artık geçmiş gerçi inşallah özenir görümce de..

Ne gorumceler var ya valla kibulari bizim geline okutasim geliyo ifsa olmak istemyorum :) birde.bizi gor buldumcuk bir aileyiz ben gorumce bile dedirtmem tek tek ilgilendim genc kiz.oldgum halde kendime.aliniyor gibi.belki benimki.boyle bile olmaz nisan.tepsisine.kadar yaptim
Oluyum ya.ben

bu kaçıncı dertsiz başa dert arıyorum olayı yaaaa boşverin görümceniz de çikolatanızı süssüz yapsın yaaaa bu nedir yaaa benim kaynanam düğünümün içine sıçtı kocayı dolduurp gönderdi koynuma yaaaa.... ben de isterdim çırağanda düğün ama babamı da yeni gömmüştük ayrıca .... olmadı dert mi bu boşverin

İnanın bende bir görümceyim ve bende her şeyini kendi ellerimle en mükemmelinden yaptım.

karşındakine bazı konularda ince ve titiz davrandığını göstermek için illa maliyeti büyük şeyler olmasına gerek yok. zaten gıcıksa gidip de marka bi yerden çikolata yaptırmaz gibi geliyor. ama dış görünüşü için bi süsleme yapar mı tahminde bulunamıyorum. gıcık olduğum biri olsa bende çikolata seçecek olsam bayramda dağıtılan kutu çikolatalardan alırdım. umarın sana öyle gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…