Yine hamileyim :(

Beğenileri uyarınızı dikkate alıyoruz diye algıladım, anlayışınız için teşekkür ederim saygılar efendim :KK52:

Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe :KK43:

Allah size yalvartmadan bir bebek daha vermiş ne kadar şükretseniz az. Bizler ileriyi göremiyoruz şuan ile düşünüp karar verip istemiyorum diyoruz... Siz önlem almışsınız ama nasibi varmış gelmiş anasıyla babasıyla kardeşiyle sağlıkla mutlulukla doğsun büyüsün
İlk bir kaç sene zor olacak ama ömür boyu vicdan azabı çekmek bence çok daha yıpratıcı

Şimdi siz vicdan yaptınız öyle mi dışarı da ki çocuklara üzüldünüz peki o zaman :halay:

Kadın zaten korunmuş olması gerekiyormuş olmuş Allah vermiş Allah nasip etmiş neden insanları kürtaja teşvik eden bir site oldu burası şaka gibi destek vereceğine yaparsın sen güçlü annesini diyeceğine !

Annem ben doğduktan 5 ay sonra hamile kalmış ve kürtaj olmuş annem 48 yaşında vefat etti ben 23 yaşındayım hasta yatağında ağladı kızım ben yanlış yaptım pişmanım diye

Bu şekilde kürtajı normal gösteremezsin

O sizin anneniz, sizin anneniz pişman olmuş olabilir. Konu sahibi sizin anneniz değil, kürtaj yaptıran hiçbir kadın anneniz değil. Doğurduğuna pişman olan kadın yok mu sanıyorsunuz dünyada? Bir çocuğu isteyip istememenin Allahla ne ilgisi var anlayamadığım gibi kimseyi hiçbir şeye teşvik etmedim. Edemem. Ancak fikrimi yazabilirim. Aynı suçlamayı ben de size yapayım o halde, insanları neden doğurmaya teşvik ediyorsunuz? Söylediğiniz şey çirkin, forum moderatörü bile yukarıda uyarı yaptı. İnsanların kararlarını cinayet işlemek gibi ithamlarla etkilemeye çalışmamalısınız. Benim alınan kararın eksileri ve artılarından bahsetmem gibi siz de ''Bence doğurmalısın, ben olsam doğururdum.'' deyin geçin.

Rabbim en iyisini o bilir bugün çocuk esirgemeye başvurmaya gittik ama vazgeçtik burda herkes kafasına göre konuşuyor kurum dan alın diye kurum evlatlık veriyor ama ailesi çocuğu tekrar isterse mahkemeye başvurup geri alıyor bu ihtimali bilerek almak istemedik

Simdiki cocugunuza bakin ona yasama imkani vermisken onun gbi olacak olani oldurmeyi dusunuyorsunuz gebelik nekadar erken olursa olsun o canli kalbi atiyor Rabbim onu verdiyse rizkinida verir hem belkide o bebek sizin sansiniz o dogduktan sonra herseh yoluna giricek belkide ben cok zorluklarla cocuk sahibi oldm aldirmayi dusunuyorum diyenleri duydukca kanim cekiliyor sanki

Hanımlar,
konuya son uyarımdır, dini içerik yasaktır.
Kürtaj yaptırma demek nasıl kişisel düşüncenizse kürtaj yaptır demekte kişisel düşüncedir. Üsluplara dikkat edildiği ve kurallara uyulduğu müddetçe herkes düşüncelerini yazmakta özgürdür.
Lütfen birbirinizin düşüncelerini yermeyiniz.

Ahh canım seni en iyi ben anlarım. Ben oğlum 6 aylıkken 3 aylık hamile olduğumu öğrendim. Bi de üzerine 7 aylık premature doğdu ikinci. İkisinin arası 10 ay oldu. Şimdi biri 8 biri 9 yaşında. Sen kafana takılanları sor. Ben anlatmaya kalksam sayfalar yetmez

Böyle konuları okuyunca rahmetli annemin son günleri geliyor hep aklıma. Beni düşürmek için bir sürü yöntem denemis ama başarılı olamamış. Hastalığının son dönemlerinde geceleri ben bakıyordum. Allah seni bana bu günler için göndermiş meğer yavrum demişti. Tedbirinizi aldığınız halde Allah verdiyse bi sebebi vardır mutlaka . Hem fiziksel hem psikolojik olarak zor, evet ama bu evlat katili olmanız için bir sebep değil.

Benim çok yakın bir arkadaşım şerefsiz , işsiz, üstelik esrarkeş sevgilisinden nihayet kurtulmuştu.
Tam kendine yeni düzen kurdu ki, hamile olduğunu öğrendi. Kiyamadi-adami yalvar yakar ikna etti , evlendi.
Çocuk beş aylıkken yine büyük bir kavgadan sonra adamı sepetledi, kendi hayatına bakmak için adım attı ki: hamile çıktı!
Onu aldırmayı çok istedi ama cesaret edemedi. Şimdi aralarında bir yıl olan iki çocuk annesi. Adamdan tekrar ayrildigini duyunca buluşmadan gebelik testi almak istedim, adetmiş, gerek kalmadı :)
Sonuç olarak her iki çocuktan da çoooook pişman
Ama her iki çocuğunu da coook seviyor.
Annelik bazen böyle birşey.
Sizin için de diyeceğim, hiiiiiiic kolay değil ama aldirirsaniz bence psikolojiniz ve aile ilişkiniz daha kötü etkilenebilir. Kürtaj çok zor bir karar ...
Umarım en doğru kararı verirsiniz

yapmayin lütfen kiymayin, biz bebek için tedavi görüyoruz öyle zor birşey ki... Allah in takdiri onu size önlem aldığiniz halde yollamış, keşke bir tane de bize yollasa:dua:
Canim benim mesajini okuyunca yuregim sizladi bende 7 yil ugrastm tedaviyle sahip oldugum yasadiklarini anliyorum Rabbim tez zamanda cifter cifter versin sana

Benim kuzenim Doğum yaptı bebek 2 aylıkken tekrar hamile kaldı doğurdu tabi yaşları yakın iyi anlaşıyorlar tabi tek dez avantajı bence büyük çocuğa yeteri kadar ilgi gösteremiyor o da daha 1 buçuk yasında ama ihtiyacı olan eğitim gelişim imkanlarını sunamıyor Yeme içme temizlik uyku sadece gerisine yetişmek zor biraz

Kizim 1.5 yasinda cok korkardim ilk zamanlae hamile kalirsam diye.simdide korkuyorum ama olursa da napalim aldiracak halimiz yok ya.maddi manevi zorlu bi surec sizi bekliyor ama kendinizi toparlayin.demekki olmasi gerekiyomus siz korunmaniza ragmen olduysa vardi bunda bi hayir.sokaga cikip bi insani oldurebilir misiniz durup dururken?eger cevabiniz evetse hemen gidip aldirin bebegi!!!!

Şu an karninizda olan bebegin,kucaginizda olan bebekten ne farkı var?yapmayın,siz şimdi kizinizin bir saç teline bile zarar gelsin istemezken,nasil kardeşini öldürür sünüz?

Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe :KK43:
Sakın böyle birsey yapma bu günahin affi yok. Hamile kalmak için şuan dünyalari veririm hamile kalamiyorum diye doktorlarda surunuyorum şuan 3 üz dogurcagimi bilsem yine hamile kalirim sakin kıyma bbegine nolcak sanki ikisi birlikte buyurler olumlu dusun girme boyle gunaha :KK43:

Back
X