- Konu Sahibi Diyetisyenanne
Kararınızı eşinizle düşünerek taşınarak alın. Zor bir süreç olacaktır eminim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe![]()
Şimdi siz vicdan yaptınız öyle mi dışarı da ki çocuklara üzüldünüz peki o zaman
Kadın zaten korunmuş olması gerekiyormuş olmuş Allah vermiş Allah nasip etmiş neden insanları kürtaja teşvik eden bir site oldu burası şaka gibi destek vereceğine yaparsın sen güçlü annesini diyeceğine !
Annem ben doğduktan 5 ay sonra hamile kalmış ve kürtaj olmuş annem 48 yaşında vefat etti ben 23 yaşındayım hasta yatağında ağladı kızım ben yanlış yaptım pişmanım diye
Bu şekilde kürtajı normal gösteremezsin
Oğlum 19 aylık bende düşünüyorum zorlukları var mıAldırma kısmına hiç girmiyorum bence cinayet
Doğunca acayip iyi anlaşacaklar. Benim araları bi bucuk yas baya bildiğin kanka oldular. İmkan varsa bi yardımcı bulun.
Canim benim mesajini okuyunca yuregim sizladi bende 7 yil ugrastm tedaviyle sahip oldugum yasadiklarini anliyorum Rabbim tez zamanda cifter cifter versin sanayapmayin lütfen kiymayin, biz bebek için tedavi görüyoruz öyle zor birşey ki... Allah in takdiri onu size önlem aldığiniz halde yollamış, keşke bir tane de bize yollasa![]()
Sakın böyle birsey yapma bu günahin affi yok. Hamile kalmak için şuan dünyalari veririm hamile kalamiyorum diye doktorlarda surunuyorum şuan 3 üz dogurcagimi bilsem yine hamile kalirim sakin kıyma bbegine nolcak sanki ikisi birlikte buyurler olumlu dusun girme boyle gunahaBebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe![]()